35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosia napisz jak dostaniesz wyniki
I co będziesz robić? Wybierasz się na priv do ordynatora? To może być droga impreza
Aniu i Samirko ciezę się, że obie już czujecie się lepiejSamira ale by były jaja jakby sie okazało, że u Ciebie dwie krechy
Ty tu sie meczysz, a tam Małe robi swoją robotę, po cichutko, po malutku...
Kurcze jakoś słabo u nas z zachodzeniem, może obecny klimat nie sprzyja albo rocznik nie takiNie wiem, ale chciałabym już kogoś ściskać z gratulacjami
caffe, Bliska 77, iwcia77, malgos741, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffe, przepraszam za błąd ale pisałam z tableta/u
wczoraj jeszcze doczytałam, że jeśli są to niewielkie przekroczenia to mogą być one zwyczajnie pozostałością tego co dzień wcześniej się zjadło bądź wypiło, Caffe, będzie dobrzeBliska 77 lubi tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Witam dziewczynki rano nic nie pisałam bo leciałam na krew i do rodzinnego. Wszystko zaliczone mam skierowanie, a wynik krwi dostanę później- znajoma ma mi donieść zrobiłam jeszcze hormony bo i tak jedna próbka to co mi tam, grunt że za nic nie płacę.
A co do iui na nfz to sama nie mogłam się dodzwonić do szpitala przez dwa dni, dowiedziałam się od znajomej, że pielęgniarki na oddziale gin nic o tym nie wiedzą więc trzeba do lekarza ordynatora dzwonić lub iść prywatnie ale jeszcze nikt tam nie robił bo to świeże.Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Gosia napisz jak dostaniesz wyniki
I co będziesz robić? Wybierasz się na priv do ordynatora? To może być droga impreza
Aniu i Samirko ciezę się, że obie już czujecie się lepiejSamira ale by były jaja jakby sie okazało, że u Ciebie dwie krechy
Ty tu sie meczysz, a tam Małe robi swoją robotę, po cichutko, po malutku...
Kurcze jakoś słabo u nas z zachodzeniem, może obecny klimat nie sprzyja albo rocznik nie takiNie wiem, ale chciałabym już kogoś ściskać z gratulacjami
Sabina, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja się pytam - gdzie jest Moremi i rezzta dziewczyn - dużo się jakoś wycofało.
I ja też już czekam na kolejne kropy zielone - ostatnio przestój, ale jak ruszy z koksa...to mam nadzieję, na całą serię...Bliska 77, Sabina, malgos741, Mango, ania.g, caffe, Mega, Kate 75, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A ja się pytam - gdzie jest Moremi i rezzta dziewczyn - dużo się jakoś wycofało.
I ja też już czekam na kolejne kropy zielone - ostatnio przestój, ale jak ruszy z koksa...to mam nadzieję, na całą serię...Bozia3, Sabina, malgos741, caffe, samira, Kate 75, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ja częściej zaglądam wieczorem albo z samego rańca bo w robocie różnie jest
Sabina, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Mam nadzieję, że wkrótce razem rozpoczniemy zieloną falę
Życzę dużo sił i zdrówkaLucky wrote:Mango to widzę że masz tak jak ja
w pracy gonię swój ogon i potem tylko wpadam na forum pokibicować, nie jestem w stanie nadrabiać całości
trzymam kciuki za sukces!
jesteśmy na tym samym etapieBliska 77, caffe, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
A ja sobie leżę i Was podczytuję i właśnie Wojtuś pierwszy raz dał wyraźny znak, że jest.
W sumie to nie wiem czy pierwszy raz, ale teraz poczułam, że to nic innego tylko oncaffe, Pusurek, Bozia3, samira, EwaT, Mango, Mega, Kate 75, Sabina, malgos741, iwcia77, Bliska 77, ania.g, Bursztyn, Viv78, gosia7122 lubią tę wiadomość