35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:nie mam pojecia bo to w klinice na fundusz tutejszy, czyli panstwowo
stres jest przed werdyktem...Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja nadal uważam, że do doopy taki układ, jak ja Was nie bardzo mam jak poytac w robocie ani jak odpisać.
Bursztyn nie wiem co jest, ale ja wczoraj po powrocie do domu miałam taką niemoc, że szok. Nie miałam siły na zabawę z dzieckiem, nawet nie miałam siły żeby ją umyć. Masakra jakaś. I tak potem gdy sobie leżałam, jak dzieć zasnął, to pomyślałam: o ja robię??!! Staram się o drugie dziecko jak dla pierwszego sił mi brakuje...
Z innych wieści - z mojego romantycznego, pełnego miłosnych uniesień weekendu nic nie zostało. Mąż zadzwonił, że jest chory. Z tej okazji mam zamiar wypić dziś grzańca i przytulić sie do podusi, jak zawsze niestety, a nie do mężowskiego ramienia. Ale dółSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMąz już wyjechał, za 1,5 godziny będzie z nami
Bestia zażyczył sobie okłady z młodej piersi, ciekawe gdzie ja mu na szybko takie znajdę, bo te co mam zamrożone (kurze), to już mają kilka tygodni z zamrażarce
A niestety moje własne już nie są pierwszej młodości
Caffe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 17:43
Lucky, caffe, malgos741, Bliska 77, Mango, ania.g lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Paszczakinie ale pech
pamiętam jak mnie tak prześladował, że gdy tylko zbliżała się owulka, to albo teściowa zjeżdżała do nas, albo brat M musiał przenocować kilka dni - wkurzałam się i prolaktyna zaraz mi skakała do sufitu
wyluzuj
według mnie, natężenie kłód rzucanych pod nogi ma się wprost proporcjonalnie do szans powodzenia
będzie dobrze, dasz radę
Aniu zmartwiłam się czytając o Twoim Brzuchu. Stosuj się do zaleceń i trzymaj się dzielnie w dwupaku. Myślę o Tobie
Mango co u Ciebie?czyli nadal kombinuję tylko z chłopem
- czytaj "bez lekarzy"
. Oprócz tego z wywieszonym jęzorem gonię w pracy i wpisy na forum
Mam wrażenie, że z niczym nie mogę zdążyć. W tym cyklu zafundowałam sobie "pyszne" mleczko pszczele i liczę na cud ;)Już za kilka dni powinnam dotrzeć do zamku Ovu ;)i zostać przynajmniej księżniczką lub ją począć
- to wersja optymistyczna
Lucky, Sabina, Bliska 77, caffe, polarmiś, mysza1975, samira, iwcia77, Bozia3, ania.g lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango to widzę że masz tak jak ja
w pracy gonię swój ogon i potem tylko wpadam na forum pokibicować, nie jestem w stanie nadrabiać całości
trzymam kciuki za sukces!
jesteśmy na tym samym etapie
Sabino zdrowia dla M, może okłady pójdą tak dobrze, że Ty wyleczysz M, a on wyleczy Ciebie z mierzenia temperatur na 9 miesiecySabina, Bliska 77, Mango, ania.g lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a ten Tranik kupuje się normalnie w aptekach?
Ja nic kompletnie już nie zażywam...moja ginka nie zaleca witamin i innych cudów. Może coś na własną rękę bym spróbowała?
Zażywam witaminy omega med optima. To są dwa rodzaje witamin w jednym opakowaniu. Bierze się 2 jednocześnie, tzn. jest 30 kapsułek optima i 30 kapsułek DHA.
Ponieważ miałam niskie żelazo od pewnego momentu, to biore actiferol forte.
Obydwa specyfiki są tej samej firmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:53
Sabina, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Caffam jak dzisiejsze wyniki, jesli przegapilam to przepraszam
Dzisiaj wynik z glukozy mam ujemny, a wczoraj miałam 152, natomiast białko - ilości śladowe.
I bądź tu mądry człowieku, który wynik jest prawidłowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:54
Sabina, samira, malgos741, Bliska 77, Bozia3, ania.g, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Bozia, ja też jestem przeciwniczkom jakiś tam specyfików. Ale gin mi zalecił, więc biorę i już.
Zażywam witaminy omega med optima. To są dwa rodzaje witamin w jednym opakowaniu. Bierze się 2 jednocześnie, tzn. jest 30 kapsułek optima i 30 kapsułek DHA.
Ponieważ miałam niskie żelazo od pewnego momentu, to biore actiferol forte.
Obydwa specyfiki są tej samej firmy.
Nie wspomnę, że ryknełam śmiechem jak przeczytałam Twoją przygodę z porannym moczemWszyscy w pracy się na mnie gapili, bo to wyglądało mało inteligentnie
Śmiać się samej do swojego telefonu... jeszcze trochę i mnie zdiagnozują
caffe, Mega, malgos741, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Odebrałam.
Dzisiaj wynik z glukozy mam ujemny, a wczoraj miała 152, natomiast białko - ilości śladowe.
I bądź tu mądry człowieku, który wynik jest prawidłowy.
O nareszcie
Hmmm, może tamten wynik to przypadek? Albo jakieś zabrudzenie? Czynnik zewnętrzny?
W każdym razie cieszę się, że ten wynik jest jak najbardziej ok!caffe, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Caffe Ty tu pitu pitu o tranie, a wyniki????
Nie wspomnę, że ryknełam śmiechem jak przeczytałam Twoją przygodę z porannym moczemWszyscy w pracy się na mnie gapili, bo to wyglądało mało inteligentnie
Śmiać się samej do swojego telefonu... jeszcze trochę i mnie zdiagnozują
Bo w gruncie rzeczy to problem był z wynikami moczu i jego specjalnie powtarzałam...
Sabina, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Odebrałam.
Dzisiaj wynik z glukozy mam ujemny, a wczoraj miałam 152, natomiast białko - ilości śladowe.
I bądź tu mądry człowieku, który wynik jest prawidłowy.
No to raczej w ktoryms jest blad, pewnie krew na glukoze jeszcze raz bedziesz musiala zrobic, dla pewnosci. Ilosci sladowe w ciazy moga byc, wiec kolejnym razem mozesz spokojnie zapomniec probki.
Chyba, ze glukoza byla tez w moczu, bo nie zajarzylam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 18:57
caffe lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:O nareszcie
Hmmm, może tamten wynik to przypadek? Albo jakieś zabrudzenie? Czynnik zewnętrzny?
W każdym razie cieszę się, że ten wynik jest jak najbardziej ok!
Jak odebrałam wyniki wczorajsze, to sobie pomyślałam, ze skoro się tyle słodkiego nażarłam i dzisiaj powtórzę badanie to dopiero sobie cukru napier...ęSabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No to raczej w ktoryms jest blad, pewnie krew na glukoze jeszcze raz bedziesz musiala zrobic, dla pewnosci. Ilosci sladowe w ciazy moga byc, wiec kolejnym razem mozesz spokojnie zapomniec probki.
Chyba, ze glukoza byla tez w moczu, bo nie zajarzylam.Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe, dla Ciebie.
Pewnie juz czytalas, ale nazwy sa piekne.
Rodzaje i objawy cukromoczu
Rodzaje cukromoczu:
glukozuria (pojawienie się glukozy w moczu);
fruktozuria (pojawienie się fruktozy w moczu);
galaktozuria (pojawienie się galaktozy w moczu);
laktozuria (pojawienie się laktozy w moczu);
pentozuria (pojawienie się cukrów z grupy pentoz w moczu).
Brzmia jak samice dinozaurow, nie?caffe, Mega, Sabina, Reni, samira, Bliska 77, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość