35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Caffe, dla Ciebie.
Pewnie juz czytalas, ale nazwy sa piekne.
Rodzaje i objawy cukromoczu
Rodzaje cukromoczu:
glukozuria (pojawienie się glukozy w moczu);
fruktozuria (pojawienie się fruktozy w moczu);
galaktozuria (pojawienie się galaktozy w moczu);
laktozuria (pojawienie się laktozy w moczu);
pentozuria (pojawienie się cukrów z grupy pentoz w moczu).
Brzmia jak samice dinozaurow, nie?wielka, ciężka i poruszam się tak, ze podłoga drży
Mega, Pusurek, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Caffe to moze zrob 3 raz mocz i bedzie wiadomo ktory wynik byl prawidlowy, chociaz mam nadzieje ze ten ostatni
Ale żyję nadzieją, ze mnie nie zostawi, bo nie mam czasu tam leżeć -
mój jak miał iść na badanie to miał przykaz z kliniki nie picie alkoholu i ograniczenie fajek..Bursztyn wrote:Sluchajcie, czy przed badaniem spermiszonow 3 dni abstynencji wystarczy? I czy moze chlop pic wodke dzis jesli badanie a poniedzialek?
-
Reni wrote:mój jak miał iść na badanie to miał przykaz z kliniki nie picie alkoholu i ograniczenie fajek..
no ale moze 2 lampki dzis nie zaszkodza, fajke na szczescie nie pali
Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:oby!
ruchliwe wesole plemniki
albo plemniki na kacuzreszta niewazne, byleby kiedys do jaja trafily
Fajnie, że Twój emek chce współpracować, bo niestety wciąz są tacy mężczyźnie, którzy nie zgodzą na badania. Bywa
Za Was trzymam mocno kciukiI mam nadzieję, że te badania to formalność, bo zazieleni się Twój obecny cykl
Bursztyn, Bliska 77, caffe, iwcia77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki rano nic nie pisałam bo leciałam na krew i do rodzinnego. Wszystko zaliczone mam skierowanie, a wynik krwi dostanę później- znajoma ma mi donieść zrobiłam jeszcze hormony bo i tak jedna próbka to co mi tam, grunt że za nic nie płacę.
A co do iui na nfz to sama nie mogłam się dodzwonić do szpitala przez dwa dni, dowiedziałam się od znajomej, że pielęgniarki na oddziale gin nic o tym nie wiedzą więc trzeba do lekarza ordynatora dzwonić lub iść prywatnie ale jeszcze nikt tam nie robił bo to świeże.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 19:54
samira, Bliska 77, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Odebrałam.
Dzisiaj wynik z glukozy mam ujemny, a wczoraj miałam 152, natomiast białko - ilości śladowe.
I bądź tu mądry człowieku, który wynik jest prawidłowy.
wczoraj jeszcze doczytałam, że jeśli są to niewielkie przekroczenia to mogą być one zwyczajnie pozostałością tego co dzień wcześniej się zjadło bądź wypiło, Caffe, będzie dobrzecaffe lubi tę wiadomość