35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas przestało padać, chociaż i tak pod tym względem nie było tragedii. Raczej to był drobny deszczyk.
Mały mnie skopał z rana, teraz śpi, a mnie się nic nie chce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 12:22
iwcia77, Mega, EwaT, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Iwka jejku gratulacje
ale wiadomości z samego ranca, teraz to zarażaj. Pisurek piękne zdjęcia.
samira, Pusurek, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A zapomniałam się przywitać. Ja w robocie do 14 tej i wieczór też w robocie do 3 w nocy. Gramy 49tke.
Samuela teraz twoja kolej na testowanie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 14:10
samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Ahoj! Wiadomosc z ostatniej chwili: test ZDANY NA+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! £O MATKO ALE SIE TRZESE!!!! ALE JAK TO SIE STALO!!!!!!! JA OBJAWOW NIE MAM !!!!!!!!!
jeeeee, super, gratuluje!!!!!
też objawów nie mam do tej pory, tylko cycki boląMango, samira, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:małgoś ,jaka Samuela ??
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Witam wszystkie starające się o dzidziusia.
W październiku skończę 39 lat. Mam15-miesięcznego synka, którego kocham najbardziej na świecie. Razem z mężem pragniemy, żeby miał rodzeństwo. Niestety 08.05. poroniłam w 11 tyg.
Jestem załamana, naprawdę wierzyłam, że najtrudniejszy czas mam za sobą. Już snuliśmy plany..
Boję się, że już nam się nie uda. Że jestem coraz starsza...może za stara...samira, Alis, Sabina, Bozia3, ania.g, Pusurek, iwcia77, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Witam wszystkie starające się o dzidziusia.
W październiku skończę 39 lat. Mam15-miesięcznego synka, którego kocham najbardziej na świecie. Razem z mężem pragniemy, żeby miał rodzeństwo. Niestety 08.05. poroniłam w 11 tyg.
Jestem załamana, naprawdę wierzyłam, że najtrudniejszy czas mam za sobą. Już snuliśmy plany..
Boję się, że już nam się nie uda. Że jestem coraz starsza...może za stara...
hej, cieszymy się że tutaj wpadłaś, mozna wiedzieć skąd piszesz? (bardzo poprawnie zresztą)
samira, Bursztyn, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Witam wszystkie starające się o dzidziusia.
Boję się, że już nam się nie uda. Że jestem coraz starsza...może za stara...Sabina, samira, Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Cześć Iza jaka za stara u nas takiego słowa nie ma, ja staram się od 4 lat a w czerwcu skończę 40 lat zawsze jest nadzieja, po to tu jesteśmy żeby się spierać.
tak jest, spierać przede wszystkim
czasami tylko sie wspieramy
Alis, Sabina, samira, Bozia3, malgos741, ania.g, Mega, Pusurek, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza75 wrote:Witam wszystkie starające się o dzidziusia.
Boję się, że już nam się nie uda. Że jestem coraz starsza...może za stara...Rozgość się
Nie załamuj sięMy walczymy o drugiego bąbla półtora roku, i jak na razie
Ale nie poddajemy sie
Kiedyś nam się uda
Ja też jak Ty później niż standardowo założyłam rodzinę -
nick nieaktualny