35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:O ile sie nie myle to to sa rododendrony, ktore pieknie rosna w Norwegii .
Wlasnie, kurka, nie!Mam duzo rododendronow w ogrodzie, to jest zupelnie co innego. Nie ma w ogole lisci, ma tylko kwiaty, kwitnie w maju okolo 3 tygodni, a potem juz nic. Szukalam na forach ogrodniczych, ale nie znalazlam. Krzak posadzili poprzedni wlasciciele, pewnie z 20 lat temu, no i nie wiem, jak sie cudo nazywa, a nikt inny takiego we wsi nie ma.
Mega, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Otoz to ew.azalia, u nas tez kwitna dwa rododendrony, jeden czerwony drugi liliowy ale u Pusurka sa cudne
Moze macie laski racje, ale on nie ma wcale lisci. A wszystkie rododendrony maja i sa zimozielone. A ten na zime to patyczak.Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ea8367cdc28.jpg
Ja mam takie rododendrony, ale jak opadna kwiaty, to jest wielki zywoplot z lisci.
Ale tamten jak pogooglalam teraz porzadnie, to moze tez podpadac pod azalie/ rododendrony wlasnie. Ha! Jeszcze sie cos z forum dzis naucze o ogrodach!iwcia77, Bliska 77, Mega, samira, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aga - z tego co pamiętam - to majonezowe ciasto było Reni - a nie caffe
.
Pusurek - ciężarówa pierwsza klasa - dziwię się, że masz problemy z wiązaniem butów - bo ja z takim brzuszkiem chyba robiłabym to bez problemu....Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Iwcia, super wieści i gratuluję
Pusurku, ja tak ja Aga obstawiam, że to azalie. Czyli rodzina różaneczników.tylko moje azalie sa jeszcze malutkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 11:38
Pusurek, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Ahoj! Wiadomosc z ostatniej chwili: test ZDANY NA+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! £O MATKO ALE SIE TRZESE!!!! ALE JAK TO SIE STALO!!!!!!! JA OBJAWOW NIE MAM !!!!!!!!!
GRATULUJĘwzruszyłam się
Pusurek, iwcia77, Bliska 77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bliska 77 wrote:Caffe, masz racje, mysle tak poniewaz zerknelam teraz na swoje azalie i maja drobniejsze kwiaty i faktycznie zima sa gole a rododendrony nie
tylko moje azalie sa jeszcze malutkie
PS. zapomniałam dodać i zgodzić się z dziewczynami, że Pusurku ładnie wyglądaszPusurek, Bliska 77, Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:Ahoj! Wiadomosc z ostatniej chwili: test ZDANY NA+ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! £O MATKO ALE SIE TRZESE!!!! ALE JAK TO SIE STALO!!!!!!! JA OBJAWOW NIE MAM !!!!!!!!!
Gratuluje!!!!!iwcia77, Bliska 77, Mega, samira, ania.g, malgos741, Mango, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny