35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Witam wszystkie starające się o dzidziusia.
W październiku skończę 39 lat. Mam15-miesięcznego synka, którego kocham najbardziej na świecie. Razem z mężem pragniemy, żeby miał rodzeństwo. Niestety 08.05. poroniłam w 11 tyg.
Jestem załamana, naprawdę wierzyłam, że najtrudniejszy czas mam za sobą. Już snuliśmy plany..
Boję się, że już nam się nie uda. Że jestem coraz starsza...może za stara... -
Pusurek wrote:Laski, jeszcze jedna fotka do lansu
Teraz widac brzuch.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b48c742f836f.jpg
PiękniePusurek, Mango lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Cześć Iza jaka za stara u nas takiego słowa nie ma, ja staram się od 4 lat a w czerwcu skończę 40 lat zawsze jest nadzieja, po to tu jesteśmy żeby się spierać.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:No z tym spieraniem masz rację01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Spierac, wspierac. W obu tych rzeczach jestesmy rewalacyjne, wiec w czym problem?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Dziś mnie taką myśl chwycila mierzyć temke czy nie mierzyć?
Mega, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ha! tego nie wiesz...
wpadki chodza po ludziach
Ha! To prawda!Dzis, poniewaz bardzo moja ciaze uwidocznilam, a w jednym miejscu zebrala sie cala wioska, uslyszalam niezliczona mase komplementow, z tym kilkanascie opowiesci kobiet, ktore urodzily bedac 40+. Niektore mrozace krew w zylach, niektore nie.
Padaly tez pytania i udzielilam tez jakies 4 tysiace odpowiedzi:
1. " 6 - sty miesiac",
2. " pod koniec sierpnia",
3. " chlopiec".
Na wsi musza wszystko wiedziec, nie ma doopy.malgos741, Mega, Bursztyn, samira, Sabina, ania.g, mysza1975, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwielbiam Was Dziewczyny: Cały czas podsłuchuję i podglądam. Mały śpi już za ścianą. Ja się zasłużonym winkiem racze i nie mogę się powstrzymać, żeby jeszcze raz przyszłym Mamusiom pogratulować a starającym się przyszłym Mamusiom dodać otuchy ze to tylko kwestia czasu... kiedy w brzuchu Obcy zacznie fikołki wywracać...
malgos741, Mega, caffe, Pusurek, Bursztyn, samira, Reni, Sabina, iwcia77, Viv78, ania.g, polarmiś, mysza1975, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Uwielbiam Was Dziewczyny: Cały czas podsłuchuję i podglądam. Mały śpi już za ścianą. Ja się zasłużonym winkiem racze i nie mogę się powstrzymać, żeby jeszcze raz przyszłym Mamusiom pogratulować a starającym się przyszłym Mamusiom dodać otuchy ze to tylko kwestia czasu... kiedy w brzuchu Obcy zacznie fikołki wywracać...
MartaDidinio, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny