35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Ha! To prawda!
Dzis, poniewaz bardzo moja ciaze uwidocznilam, a w jednym miejscu zebrala sie cala wioska, uslyszalam niezliczona mase komplementow, z tym kilkanascie opowiesci kobiet, ktore urodzily bedac 40+. Niektore mrozace krew w zylach, niektore nie.
Padaly tez pytania i udzielilam tez jakies 4 tysiace odpowiedzi:
1. " 6 - sty miesiac",
2. " pod koniec sierpnia",
3. " chlopiec".
Na wsi musza wszystko wiedziec, nie ma doopy.Pusurek, Mega, iwcia77, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
MartaDidinio wrote:Uwielbiam Was Dziewczyny: Cały czas podsłuchuję i podglądam. Mały śpi już za ścianą. Ja się zasłużonym winkiem racze i nie mogę się powstrzymać, żeby jeszcze raz przyszłym Mamusiom pogratulować a starającym się przyszłym Mamusiom dodać otuchy ze to tylko kwestia czasu... kiedy w brzuchu Obcy zacznie fikołki wywracać...
MartaDidinio lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Kochana poronilam 3 razy w tym raz ciążę bliźniaczą i jak widać na avatarku- się udało...Iza75 wrote:Mały śpi
)
Dziękuję za miłe powitanie. Jestem z Sulejówka.
Widzę, że fajnie tutaj jest. Gratuluję ciężarnymi zazdroszczę
malgos741, samira, Mega, Reni, Sabina, Iza75, iwcia77, ania.g, polarmiś, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no bylas chyba dzisiaj wioskowa sensacja, przycmilas parade
Tja, na zasadzie: " Wiecie, ze ta stara Polka, no ta, nauczycielka, to bedzie miala dziecko z tym mlodym Polakiem?"
A parady nie da sie przycmic, to zjawisko samo w sobie.MartaDidinio, caffe, Mega, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mango, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam Dziewczyny ze próbowałam się na tym BellyBestFriend odnaleźć, żeby mi było raźniej bo sama jestem z Małym... i takie tam babskie smuteczki... Ale tam tylko zupy i kupy...aż mną wstrząsnęło... Tu jest zupełnie inna atmosfera... Z dystansem, lekka nutka ironii... tak normalnie.
Pusurek, malgos741, caffe, samira, Sabina, Mega, iwcia77, Viv78, ania.g, polarmiś, mysza1975, Bliska 77, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Powiem Wam Dziewczyny ze próbowałam się na tym BellyBestFriend odnaleźć, żeby mi było raźniej bo sama jestem z Małym... i takie tam babskie smuteczki... Ale tam tylko zupy i kupy...aż mną wstrząsnęło... Tu jest zupełnie inna atmosfera... Z dystansem, lekka nutka ironii... tak normalnie.
Ja sie boje, ze calkiem normalne to my do konca nie jestesmy.
Ale w kupie razniej!malgos741, malgos741, samira, caffe, Sabina, Mega, MartaDidinio, mysza1975, Alis, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Witam nowe dziewczyny
włącznie z Samuelą hahahaha
Taka mam fantazje!caffe, samira, Mega, Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i impra się zaczęła.
Pisurek u ciebie parada dziś u mnie była wczoraj, a do jutra imprezy studenckie czyli kortowiada;)Pusurek, iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Samuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.
Taka mam fantazje!malgos741, Pusurek, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Powiem Wam Dziewczyny ze próbowałam się na tym BellyBestFriend odnaleźć, żeby mi było raźniej bo sama jestem z Małym... i takie tam babskie smuteczki... Ale tam tylko zupy i kupy...aż mną wstrząsnęło... Tu jest zupełnie inna atmosfera... Z dystansem, lekka nutka ironii... tak normalnie.
Mamy lepiej opracowany tumiwisizm
Marta gratuluję syneczkacaffe, MartaDidinio, iwcia77, pyska_ta, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Samuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.
Taka mam fantazje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:05
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo u mnie było"sąsiadko, jak to jest, ze ciąży nie było,faceta nie było a dziecko jest!"Ja w styczniu rodziłam to nikt brzucha nie zauważył. To ja im na to ze ja taka nowoczesna.. Zamówiłam przez internet i już dziecko pod drzwiami w paczce, i ze jak swoje wychowam...Pusurek wrote:Tja, na zasadzie: " Wiecie, ze ta stara Polka, no ta, nauczycielka, to bedzie miala dziecko z tym mlodym Polakiem?"
A parady nie da sie przycmic, to zjawisko samo w sobie.Sabina, Pusurek, Mega, Bursztyn, malgos741, iwcia77, samira, megan8, ania.g, polarmiś, Reni, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Samuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.
Taka mam fantazje!Pusurek, Bursztyn, malgos741, iwcia77, samira, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Z Twojego opisu to mi się kojarzy jakaś Adelajda
Nie, nie, Adelajda ma biala cere i nosi parasolke latem, zeby sie nie opalic. Wypisz, wymaluj nasz Bursztyn!
A i czyta ksiazki w ogrodzie!Bursztyn, malgos741, caffe, iwcia77, ania.g, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tja, na zasadzie: " Wiecie, ze ta stara Polka, no ta, nauczycielka, to bedzie miala dziecko z tym mlodym Polakiem?"
A parady nie da sie przycmic, to zjawisko samo w sobie.no bez przesady, staro napewno nie wygladasz
Pusurek, Mega, Mango lubią tę wiadomość