35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no bylas chyba dzisiaj wioskowa sensacja, przycmilas paradePusurek wrote:Ha! To prawda!
Dzis, poniewaz bardzo moja ciaze uwidocznilam, a w jednym miejscu zebrala sie cala wioska, uslyszalam niezliczona mase komplementow, z tym kilkanascie opowiesci kobiet, ktore urodzily bedac 40+. Niektore mrozace krew w zylach, niektore nie. 
Padaly tez pytania i udzielilam tez jakies 4 tysiace odpowiedzi:
1. " 6 - sty miesiac",
2. " pod koniec sierpnia",
3. " chlopiec".

Na wsi musza wszystko wiedziec, nie ma doopy.

nick nieaktualny, Mega, iwcia77, ania.g, Mango lubią tę wiadomość
-
fajnie ze sie odezwalasMartaDidinio wrote:Uwielbiam Was Dziewczyny: Cały czas podsłuchuję i podglądam. Mały śpi już za ścianą. Ja się zasłużonym winkiem racze i nie mogę się powstrzymać, żeby jeszcze raz przyszłym Mamusiom pogratulować a starającym się przyszłym Mamusiom dodać otuchy ze to tylko kwestia czasu... kiedy w brzuchu Obcy zacznie fikołki wywracać...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa Kochana poronilam 3 razy w tym raz ciążę bliźniaczą i jak widać na avatarku- się udało...
Iza75 wrote:Mały śpi
)
Dziękuję za miłe powitanie. Jestem z Sulejówka.
Widzę, że fajnie tutaj jest. Gratuluję ciężarnym
i zazdroszczę
malgos741, nick nieaktualny, Mega, Reni, nick nieaktualny, Iza75, iwcia77, ania.g, nick nieaktualny, Bliska 77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no bylas chyba dzisiaj wioskowa sensacja, przycmilas parade

Tja, na zasadzie: " Wiecie, ze ta stara Polka, no ta, nauczycielka, to bedzie miala dziecko z tym mlodym Polakiem?"
A parady nie da sie przycmic, to zjawisko samo w sobie.
nick nieaktualny, caffe, Mega, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mango, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam Dziewczyny ze próbowałam się na tym BellyBestFriend odnaleźć, żeby mi było raźniej bo sama jestem z Małym... i takie tam babskie smuteczki... Ale tam tylko zupy i kupy...aż mną wstrząsnęło... Tu jest zupełnie inna atmosfera... Z dystansem, lekka nutka ironii... tak normalnie.
nick nieaktualny, malgos741, caffe, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, iwcia77, Viv78, ania.g, nick nieaktualny, mysza1975, Bliska 77, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidinio wrote:Powiem Wam Dziewczyny ze próbowałam się na tym BellyBestFriend odnaleźć, żeby mi było raźniej bo sama jestem z Małym... i takie tam babskie smuteczki... Ale tam tylko zupy i kupy...aż mną wstrząsnęło... Tu jest zupełnie inna atmosfera... Z dystansem, lekka nutka ironii... tak normalnie.
Ja sie boje, ze calkiem normalne to my do konca nie jestesmy.
Ale w kupie razniej!
malgos741, malgos741, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, mysza1975, Alis, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.caffe wrote:Witam nowe dziewczyny
włącznie z Samuelą hahahaha
Taka mam fantazje!
caffe, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No i impra się zaczęła.
Pisurek u ciebie parada dziś u mnie była wczoraj, a do jutra imprezy studenckie czyli kortowiada;)
nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Z Twojego opisu to mi się kojarzy jakaś AdelajdaPusurek wrote:Samuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.
Taka mam fantazje!
malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, że to zasługa naszego wiekuMartaDidinio wrote:Powiem Wam Dziewczyny ze próbowałam się na tym BellyBestFriend odnaleźć, żeby mi było raźniej bo sama jestem z Małym... i takie tam babskie smuteczki... Ale tam tylko zupy i kupy...aż mną wstrząsnęło... Tu jest zupełnie inna atmosfera... Z dystansem, lekka nutka ironii... tak normalnie.

Mamy lepiej opracowany tumiwisizm
Marta gratuluję syneczka
caffe, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no powiem ci, fantazja niezlaPusurek wrote:Samuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.
Taka mam fantazje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:05
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo u mnie było"sąsiadko, jak to jest, ze ciąży nie było,faceta nie było a dziecko jest!"Ja w styczniu rodziłam to nikt brzucha nie zauważył. To ja im na to ze ja taka nowoczesna.. Zamówiłam przez internet i już dziecko pod drzwiami w paczce, i ze jak swoje wychowam...Pusurek wrote:Tja, na zasadzie: " Wiecie, ze ta stara Polka, no ta, nauczycielka, to bedzie miala dziecko z tym mlodym Polakiem?"

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega, Bursztyn, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, megan8, ania.g, nick nieaktualny, Reni, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoś mi się wydaje, że Ty nie spoczniesz na Adamku - trzeba jeszcze Samuelę umachaćPusurek wrote:Samuela musi miec czarne oczy, duzy cyc i czarny warkocz przerzucony przez ramie. Opcjonalnie wiadro z woda na biodrze.
Taka mam fantazje!
nick nieaktualny, Bursztyn, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Z Twojego opisu to mi się kojarzy jakaś Adelajda

Nie, nie, Adelajda ma biala cere i nosi parasolke latem, zeby sie nie opalic. Wypisz, wymaluj nasz Bursztyn!

A i czyta ksiazki w ogrodzie!
Bursztyn, malgos741, caffe, iwcia77, ania.g, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
hahahaha!Pusurek wrote:Tja, na zasadzie: " Wiecie, ze ta stara Polka, no ta, nauczycielka, to bedzie miala dziecko z tym mlodym Polakiem?"

no bez przesady, staro napewno nie wygladasz
nick nieaktualny, Mega, Mango lubią tę wiadomość