X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja nadal nie moge w to uwiezyc :), zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..

kochana, to pewnie dopiero poczatek, najpierw wstrzymywalam oddech czekajac na 2 kreski, potem na pierwszą, a następnie na drugą bete, pierwsze usg - a teraz czekam na serduszko, no i wiem że nie odetchnę juz pełną piersią póki nie zda do drugiej klasy z czerwonym paskiem (czy takie jeszcze są? ;) )
    starajmy się jednak cieszyć pięknymi chwilami :)

ania.g, malgos741, iwcia77, samira, Sabina, Mega, caffe, polarmiś, mysza1975, Alis, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja nadal nie moge w to uwiezyc :), zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..

No to popraw beretke i nastaw sie, ze to normalna, zdrowa ciaza. Wiem, ze to najlatwiej tak pisac, kazda z nas odchodzila od zmyslow po zobaczenie 2 kresek.
    Bedzie dobrze. Zacznij moze szukac imion. Samuela juz zajeta, jakby co, ale Adelajda jeszcze jest. ;) :P

malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    kochana, to pewnie dopiero poczatek, najpierw wstrzymywalam oddech czekajac na 2 kreski, potem na pierwszą, a następnie na drugą bete, pierwsze usg - a teraz czekam na serduszko, no i wiem że nie odetchnę juz pełną piersią póki nie zda do drugiej klasy z czerwonym paskiem (czy takie jeszcze są? ;) )

Ale do 2 klasy postawowki, gimnazjum czy liceum? Bo jak nie zaczniesz oddychac porzadnie az do czasow liceum, to moze nie byc dobrze. ;) :P

Viv78, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Tak Malgos, Ty do mnie namietnie piszesz Pisurek. Twoja komorka mysli, ze jestem kobieta kogos z PIS-u? Czy to raczej od pisuaru jest? :P
    A fakt dopiero teraz zajazylam, sorki ale proszę bez skojarzeń jakoś tak zmiekczyłam sobie twój nick, więcej się to nie powtórzy ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    He,he, ja chyba nigdy nie odetchnę. Nawet jak się z domu wyprowadzą ;)

malgos741, Viv78, caffe lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale do 2 klasy postawowki, gimnazjum czy liceum? Bo jak nie zaczniesz oddychac porzadnie az do czasow liceum, to moze nie byc dobrze. ;) :P
    no w zasadzie to matura mi najpierw przeszła przez głowę, ale stwierdziłam że to juz drobna przeginka ;)

Pusurek, Mega, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to zrobilam test rano ok 7 i poszlam dalej spac..., wstalam przed 9 ide do lazienki, lookam od niechcenia i galy mi wyszly z szoku na wierzch.... spanikowalam ze mam haluny jakies , chyba 100 razy go ogladalam, date waznosci itp, trzeslam sie jak galareta z emocji :)
    Viv78 wrote:

samira, malgos741, Pusurek, Mega, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja nadal nie moge w to uwierzyc :), zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..
    Iwcia kochana, nie myśl negatywnie. Trzeba czasem nawet na przekór sobie myśleć pozytywnie. Wbijaj sobie do głowy że wszystko jest dobrze i będzie dobrze <3

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Nie mialabym serca Ci jej zabrac! ;)
    dzięki ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja to zrobilam test rano ok 7 i poszlam dalej spac..., wstalam przed 9 ide do lazienki, lookam od niechcenia i galy mi wyszly z szoku na wierzch.... spanikowalam ze mam haluny jakies , chyba 100 razy go ogladalam, date waznosci itp, trzeslam sie jak galareta z emocji :)

śmiem twierdzić ze moja reakcja byłaby taka sama :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:46

malgos741, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam imiona dla dziewczynki, ale dla chlopaki to bedzie duzy problem :)
    Pusurek wrote:
    No to popraw beretke i nastaw sie, ze to normalna, zdrowa ciaza. Wiem, ze to najlatwiej tak pisac, kazda z nas odchodzila od zmyslow po zobaczenie 2 kresek.
    Bedzie dobrze. Zacznij moze szukac imion. Samuela juz zajeta, jakby co, ale Adelajda jeszcze jest. ;) :P

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka kiedy na bete idziesz?
    Dawaj jakie imiona?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:49

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja mam imiona dla dziewczynki, ale dla chlopaki to bedzie duzy problem :)
    a jakie masz imiona?

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no ja nadal nie moge w to uwierzyc :), zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..

wszystko będzie dobrze !!!

a wiesz ze jakbym ja tez cudem była w ciąży to miałybyśmy wg. @ tą sama datę porodu czyli 21.luty.2015r :D

iwcia77, ania.g, malgos741, Sabina, Mega, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aurora, Carmen, Vanessa, Valeria, giada, valentina,carlotta,lorena , lidia, marlena,liliana -no pelno ich jest :)
    Bozia3 wrote:
    a jakie masz imiona?

malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Już nie pisz o piciu, bo jak przechodziłam w sklepie obok półek z piwem, to myślałam, że te piękne kolorowe puszki wyliżę o.O
    a ja sączę czerwone winko, a co!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 21:09

ania.g, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi dalo owu date 20 styczen 2015...
    samira wrote:
    wszystko będzie dobrze !!!

a wiesz ze jakbym ja tez cudem była w ciąży to miałybyśmy wg. @ tą sama datę porodu czyli 21.luty.2015r :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:52

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Aurora, Carmen, Vanessa, Valeria, giada, valentina,carlotta,lorena , lidia, marlena,liliana -no pelno ich jest :)

To dla chlopaka to chyba Giuseppe. :P

Bozia3, Mango lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 17 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na bete to pewnie skocze w poniedzialek :) innej opcji nie mam :)

malgos741 lubi tę wiadomość

‹‹ 3245 3246 3247 3248 3249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ