35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:no ja nadal nie moge w to uwiezyc
, zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..
kochana, to pewnie dopiero poczatek, najpierw wstrzymywalam oddech czekajac na 2 kreski, potem na pierwszą, a następnie na drugą bete, pierwsze usg - a teraz czekam na serduszko, no i wiem że nie odetchnę juz pełną piersią póki nie zda do drugiej klasy z czerwonym paskiem (czy takie jeszcze są?)
starajmy się jednak cieszyć pięknymi chwilamiania.g, malgos741, iwcia77, samira, Sabina, Mega, caffe, polarmiś, mysza1975, Alis, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja nadal nie moge w to uwiezyc
, zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..
No to popraw beretke i nastaw sie, ze to normalna, zdrowa ciaza. Wiem, ze to najlatwiej tak pisac, kazda z nas odchodzila od zmyslow po zobaczenie 2 kresek.
Bedzie dobrze. Zacznij moze szukac imion. Samuela juz zajeta, jakby co, ale Adelajda jeszcze jest.malgos741, iwcia77, Sabina, Mega, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:kochana, to pewnie dopiero poczatek, najpierw wstrzymywalam oddech czekajac na 2 kreski, potem na pierwszą, a następnie na drugą bete, pierwsze usg - a teraz czekam na serduszko, no i wiem że nie odetchnę juz pełną piersią póki nie zda do drugiej klasy z czerwonym paskiem (czy takie jeszcze są?
)
starajmy się jednak cieszyć pięknymi chwilami
Ale do 2 klasy postawowki, gimnazjum czy liceum? Bo jak nie zaczniesz oddychac porzadnie az do czasow liceum, to moze nie byc dobrze.Viv78, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tak Malgos, Ty do mnie namietnie piszesz Pisurek. Twoja komorka mysli, ze jestem kobieta kogos z PIS-u? Czy to raczej od pisuaru jest?
Pusurek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Viv78 wrote:kochana, to pewnie dopiero poczatek, najpierw wstrzymywalam oddech czekajac na 2 kreski, potem na pierwszą, a następnie na drugą bete, pierwsze usg - a teraz czekam na serduszko, no i wiem że nie odetchnę juz pełną piersią póki nie zda do drugiej klasy z czerwonym paskiem (czy takie jeszcze są?
)
starajmy się jednak cieszyć pięknymi chwilamimalgos741, Viv78, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Pusurek wrote:Ale do 2 klasy postawowki, gimnazjum czy liceum? Bo jak nie zaczniesz oddychac porzadnie az do czasow liceum, to moze nie byc dobrze.
Pusurek, Mega, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
ja to zrobilam test rano ok 7 i poszlam dalej spac..., wstalam przed 9 ide do lazienki, lookam od niechcenia i galy mi wyszly z szoku na wierzch.... spanikowalam ze mam haluny jakies , chyba 100 razy go ogladalam, date waznosci itp, trzeslam sie jak galareta z emocjiViv78 wrote:kochana, to pewnie dopiero poczatek, najpierw wstrzymywalam oddech czekajac na 2 kreski, potem na pierwszą, a następnie na drugą bete, pierwsze usg - a teraz czekam na serduszko, no i wiem że nie odetchnę juz pełną piersią póki nie zda do drugiej klasy z czerwonym paskiem (czy takie jeszcze są?
)
starajmy się jednak cieszyć pięknymi chwilamisamira, malgos741, Pusurek, Mega, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no ja nadal nie moge w to uwierzyc
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:ja to zrobilam test rano ok 7 i poszlam dalej spac..., wstalam przed 9 ide do lazienki, lookam od niechcenia i galy mi wyszly z szoku na wierzch.... spanikowalam ze mam haluny jakies , chyba 100 razy go ogladalam, date waznosci itp, trzeslam sie jak galareta z emocji
śmiem twierdzić ze moja reakcja byłaby taka sama
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:46
malgos741, iwcia77, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
no ja mam imiona dla dziewczynki, ale dla chlopaki to bedzie duzy problemPusurek wrote:No to popraw beretke i nastaw sie, ze to normalna, zdrowa ciaza. Wiem, ze to najlatwiej tak pisac, kazda z nas odchodzila od zmyslow po zobaczenie 2 kresek.
Bedzie dobrze. Zacznij moze szukac imion. Samuela juz zajeta, jakby co, ale Adelajda jeszcze jest. -
Iwka kiedy na bete idziesz?
Dawaj jakie imiona?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:49
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:no ja nadal nie moge w to uwierzyc
wszystko będzie dobrze !!!
a wiesz ze jakbym ja tez cudem była w ciąży to miałybyśmy wg. @ tą sama datę porodu czyli 21.luty.2015riwcia77, ania.g, malgos741, Sabina, Mega, caffe, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Już nie pisz o piciu, bo jak przechodziłam w sklepie obok półek z piwem, to myślałam, że te piękne kolorowe puszki wyliżę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 21:09
ania.g, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ale mi dalo owu date 20 styczen 2015...samira wrote:wszystko będzie dobrze !!!
a wiesz ze jakbym ja tez cudem była w ciąży to miałybyśmy wg. @ tą sama datę porodu czyli 21.luty.2015rWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:52
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny