35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Pusurek a ty jak się czujesz oo tym maratonie?
Dziekuje, dobrze.Te wsiowe wspolne imprezki sa jednak dosyc meczace. Do tego mialam zamiar wygrac konkurs w rzucie podkowa ( finalnie zajelam 2 miejsce, ale to na pewno przez wystajacy brzuch
). Na szczescie corka zajela 1 w kategorii dzieci i honor rodziny uratowala. A teraz, kiedy adrenalina opadla, kolacja zostala zjedzona, flaga zjechala z masztu, to poczulam sie zajebiiiiiiscie zjechana.
iwcia77, malgos741, Mega, Sabina, ania.g, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:nie! tylko nie Jozek! mi sie podobaja ogolnie polskie proste meskie imionka typu Tomek, Krzysiek, Adam; Marcin, Mariusz ,wojtek, waldek- ale moj moza NO WAY
, WIEC doopa, potem z bardzie ekstrawaganckich to Xavier, Igor, Borys...cos w ten desen , ale znowu maz staje na przeszkodzie..on chce Kazika lub Staszka
ale wiem, ze to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a ja w auchan tez 2 stick za 15 euronow...Samira - jakis zbieg okolicznosci...dc taki sam
, 2 testy ciazowe za 15
Samira rob test! Moze jest tez jakas promocja na ciaze!samira, Bursztyn, malgos741, Mega, Sabina, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:ja to zrobilam test rano ok 7 i poszlam dalej spac..., wstalam przed 9 ide do lazienki, lookam od niechcenia i galy mi wyszly z szoku na wierzch.... spanikowalam ze mam haluny jakies , chyba 100 razy go ogladalam, date waznosci itp, trzeslam sie jak galareta z emocji
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ale chce Kazika lub Staszka w wersji polskiej czy wloskiej? dla mnie w polskiej jest trudne do przelkniecie - szczegolnie Kazimierz, a po wlsoku to juz masakra, sorry
ale wiem, ze to kwestia gustu a o gustach sie nie dyskutuje
A jak jest po wlosku Kazimierz, ze zapytam? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia a masz jakieś objawy ??
nie wiem wrażliwe piersi ,większe ,sikasz ciągle itp
bo ja nic z tych rzeczy czyli chyba klapa
może częściej sikam ale to i na @ i na Ciążę
i się nie nastawiam bo ten cykl olałamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 21:21
malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziekuje, dobrze.
Te wsiowe wspolne imprezki sa jednak dosyc meczace. Do tego mialam zamiar wygrac konkurs w rzucie podkowa ( finalnie zajelam 2 miejsce, ale to na pewno przez wystajacy brzuch
). Na szczescie corka zajela 1 w kategorii dzieci i honor rodziny uratowala. A teraz, kiedy adrenalina opadla, kolacja zostala zjedzona, flaga zjechala z masztu, to poczulam sie zajebiiiiiiscie zjechana.
Pusurek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wlasnie ze kurde nie mam zadnych objawow, troszke czuje brzuch jak na okres i malutko cycki, ale to nie tak zawsze bylo...samira wrote:iwcia a masz jakieś objawy ??
nie wiem wrażliwe piersi ,większe ,sikasz ciągle itp
bo ja nic z tych rzeczy czyli chyba klapa
może częściej sikam ale to i na @ i na Ciążę
i się nie nastawiam bo ten cykl olałam