35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Lipiana, Malgos blagam, bo padne dzis przez ta Twoja komorke!
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Tak, pol paczki !!!!! Mam depresje.
mam nadzieje ze kiedy juz sie rozruszasz to jakas endorfina w mozgu sie uwolni i poczujesz sie lepiej, no i na zaciazenie ruch pomoze. Pisze to dlatego, ze wczoraj maz wyciagnal mnie na spacer i zrobilismy 3.5 km, dzis rowniez i jakos tak lepiej odrobinke sie poczulam, szalu nie ma, ale ta niemoc i zmecznie troszke sie zmniejszyly. Oczywiscie ze nie rozwiaze to roznych problemow, wiem ale moze mozg dotleni i pozwoli spojrzec na nie z innej strony. To tylko tak dorazna "porada", bo co wiecej mozna przez net...Mega, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Misiu przytulam
mam nadzieje ze kiedy juz sie rozruszasz to jakas endorfina w mozgu sie uwolni i poczujesz sie lepiej, no i na zaciazenie ruch pomoze. Pisze to dlatego, ze wczoraj maz wyciagnal mnie na spacer i zrobilismy 3.5 km, dzis rowniez i jakos tak lepiej odrobinke sie poczulam, szalu nie ma, ale ta niemoc i zmecznie troszke sie zmniejszyly. Oczywiscie ze nie rozwiaze to roznych problemow, wiem ale moze mozg dotleni i pozwoli spojrzec na nie z innej strony. To tylko tak dorazna "porada", bo co wiecej mozna przez net...Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość