35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo taka cisza? W kosciele wszystkie?
Ja dzis przerazliwie aktywna od rana. Pranie wstawione, mieso na grila w marynacie, foccacia rosnie. Przerazilam sie, ze za chwile zaczyna sie 3 trymestr, a wtedy to juz nic nie bedzie mi sie chcialo.
Ciekawe, jak tam Paszczak.caffe, Bliska 77, malgos741, iwcia77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co taka cisza? W kosciele wszystkie?
Ja dzis przerazliwie aktywna od rana. Pranie wstawione, mieso na grila w marynacie, foccacia rosnie. Przerazilam sie, ze za chwile zaczyna sie 3 trymestr, a wtedy to juz nic nie bedzie mi sie chcialo.
Ciekawe, jak tam Paszczak.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Hej dziewczyny.
Jadę dzisiaj na wizytę, w okol. południa. Jeśli się nie odezwę do wieczora, tzn. że mnie osadzili w szpitalu
Samira nie chcę narzekać, ale ODEZWIJ SIĘ!!!!!!Mega, caffe, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Co taka cisza? W kosciele wszystkie?
Ciekawe, jak tam Paszczak.
No właśnie, ciekawe co u Paszczaka.paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana
Pusurku świetne zdjęcia!
Iwcia - wieeeeeeedzialam, gratuluje, spokojnej, zdrowej ciąży
Witam nową Koleżankę, rozumiem co przeszłas. Życzę powodzenia. Na pewno sie uda. Za stara to jest królowa Elzbieta, daj spokój i dzialaj
Samira, serio lubisz serwować hichcocka ( tak sie pisze? ) dawaj ten testPusurek, Sabina, Bliska 77, Mega, ania.g, Mango, mysza1975, malgos741, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O dzizasie, zabilabym drania! A Ty, jak juz dziecko sie urodzi, to bedziesz hulac na Bahama i Malediwach? Co za samiec jakis egoistyczny, sama sobie dziecka przeciez nie zrobilas.
Przygotuj mu jakies odpowiednie przyjecie...Za slona zupa, brak seksu i totalny brak zainteresowania opowiesciami z wyjazdu.
Poza tym, to nieprawda, ze potem to juz wiezienie, z maluchem tez mozna jezdzic.
Nie lam sie Alis, moze wroci wczesniej, bo nie wytrzyma.
Wcześniej nie wróci, bo wszystko porezerwowane... Jeszcze sama się uprzejmie zgodziłam na wyjazd, bo mnie pytał. Generalnie patrząc na wszystko z boku, to jest dobry moment, bo przecież rzucił pracę w UK, tutaj jeszcze nie zaczął, więc idealnie. Tylko taki drobiazg, że po to rzucał, żeby niby ze mną siedzieć.
Masz rację, co do powitania. A nauczka na przyszłość - koniec z wyrozumiałością.Pusurek, Sabina, samira, Bliska 77, Mega, Lucky, Mango, mysza1975, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny