35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie,
Caffe, trzymaj sie, trzymam kciuki nieustannie,
Ja zaginelam w akcji, bo musialam skonczyc czytac ksiazke ktora wczoraj zaczelam, a ze miala 400 stron, to same wiecie rozumieciedzis od 5.30 czytalam ale skoczylam i juz jestesmy po sniadanuu
Zaraz maz zniesie wszystko ze strychu i z corka bedziemy sie czuc jak w lupmeksie po dostaiw
Samira, nie trzymaj nas cholera w napieciu
Misku, oby noga jak najwszybciej wrocila do formy
Milego dniaania.g, Mega, samira, Lucky, Bursztyn, Mango, Sabina, malgos741, caffe lubią tę wiadomość
-
Witam
Caffe, trzymam kciuki. Jeśli Cię zatrzymają to oby było szybko i bezboleśnie.
Samira vel Samuela daj znać czy test zdany.
A ja od rana na zmywaku bo padła zmywarka. Połowę zostawiłam dla samcaMega, Bliska 77, samira, Lucky, Mango, Sabina, mysza1975, malgos741, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
polarmiś wrote:Dzisiaj czuje sie gorzej niz wyglad sponiewieranego misia.
Bliska 77, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Wybaczcie strach wygrał z testem ,moje domniemane HCG zleciało do muszli klozetowej dziś rano ,a tempka jak na załączonym obrazku
Caffe trzymaj się tam dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 12:02
Bliska 77, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:Aga tak mi się fajnie patrzy na ten twój suwaczek ,jak ta dzidzia zmierza do celu
Samira co d Twojego wykresu, nie nakrecam Cie ale nadal trzymam kciukisamira, Lucky lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Dzień Dobry
Wybaczcie strach przegrał z testem ,moje domniemane HCG zleciało do muszli klozetowej dziś rano ,a tempka jak na załączonym obrazku
Caffe trzymaj się tam dzisiajsamira, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:A mnie sie twój wykres bardzo podoba
bo tak podsumowując to my się nie staraliśmy w tym cyklu
i byłabym w szoku jak by wyszło zielone bo wydaje mi się to niemożliwe z moimi rożnymi dolegliwościami dlatego płakać nie będę ,zaczynam się na ta sytuację uodparniaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 11:51
Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no mozesz nie wierzyc, nie bylam ciekawa, bo bylam pewna ze negatyw, tak dla swietego spokoju
gdybys nie byla ciekawa to nie siknelabys wcale
a poza tym wynik testu odczytuje sie max. do 5 min po wykonaniu, na niektorych testach do 10 min., nie pozniejmysza1975, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Dzień Dobry
Wybaczcie strach przegrał z testem ,moje domniemane HCG zleciało do muszli klozetowej dziś rano ,a tempka jak na załączonym obrazku
Caffe trzymaj się tam dzisiajsamira, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to chyba strach wygral z testem...
już poprawiłam ,jedynie u Mega jest stara wersja bo mnie zacytowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 12:03
Bursztyn, Mega, Lucky lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Mamy nadal slonce- az sama w to nie wierze. Moj Piesław zasikal kanape w nocy, no coz...niedlugo bedziemy mu zakladac pieluchy na noc, jak dziecku
Aga, a jaka ksiazke czytalas ze tak Cie wciagnela?
Samuelato moze jutro strach przegra z testem i sie pochwalisz?
Alis, niby rozumiem Twojego meza z jednej strony, ale z drugiej wkurwiloby mnie to tak jakCiebie, jak przyjedzie to lepiej pogadac- chociaz wiem ze to nie jest latwe , bo potem dojsc moze do eskalacji napiecia a to na Ciebie przede wszystkim dobrego wplywu nie bedzie mialo, ani na zwiazek oczywiscie.
samira, Alis, Mega, Lucky, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:no widzisz, nie wiem co pisze z tego strachu
już poprawiłam ,jedynie u Mega jest stara wersja bo mnie zacytowała
jutro trzeba bedzie sie rozprawic z gadem i zatopic go siuskamisamira, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no ale milo ze sie zazielenilo
cieszy mnie kazda taka kropka bardzo!!! chociaz nie moja ale Forumowa i daje nadzieje...Jeszcze raz gratulacje dla przyszlej mamy.
Ja dziekuje za doping dziewczyny ale wlasnie w brzuchu muli jak zwykle wiec jakos nie sadze zeby bylo inaczej jak zwykle, ja z testami nigdy sie nie spiesze czekam do terminu malpowego i wtedy ewentualnie odpale sikacza.
Samira zycze Ci II jutro czy kiedy tam zamierzasz sikac na zielono
Pozdrawiam Wassamira, Bursztyn, Mega, ania.g, Lucky, malgos741, caffe, iwcia77, Sabina, paszczakin, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
o zapomnialam Caffeeeee zycze zeby wszystko bylo dobrze z Wami, to juz tak bliziutko, strasznie czas szybko leci a ja pmietam jak nedawno w stringah okna mylas a tutaj juz dzidzia niedlugo...powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 12:28
polarmiś, Mango, samira, ania.g, Lucky, malgos741, caffe, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość