35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w domu
Nie ma potrzeby zostawać w szpitalu, wszystko jest ok i mały jeszcze się nie wybiera do podróży. Przynajmniej teoretycznie.
Gin się śmiał, bo zanim zdążył mi zadac pytanie, to ja powiedziałam, ze zwolnienie nie.
Tak więc jutro do roboty normalnieMango, samira, Pusurek, Mega, iwcia77, Viv78, Alis, ania.g, Sabina, polarmiś, malgos741, Bliska 77, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:A propos rozstan i wyjazdow, maz mi wlasnie powiedzial ze w sierpniu firma ma zamiar wyslac go (oczywiscie nie tylko jego) na dluzej (2-3 tyg.).... ahahahaha
i zeby przypadkiem nie bookowal wakacji na sierpien
ja wiem że Ty przyzwyczajona itd.....ale nie zdzierżyłabymMega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja wiem że Ty przyzwyczajona itd.....ale nie zdzierżyłabym
Ja tez nie. Moj chlop ma opcje pracowania w systemie rotacyjnym, 2 tyg w pracy, potem 3 tyg w domu. Powiedzialam mu, zeby sie nie wazyl w ogole wybierac taki system,kiedy ja jestem w ciazy i dopoki maly bedzie jeszcze calkiem maly. Nie bede ryzykowac, ze nie zdazy na porod, a potem uczyc co 2 tygodnie dziecka od nowa, ze tata to tata, i moze jeszcze jego czynnosci domowo - pielegnacyjnych, bo na wyjazdach jest full serwis.
Oczywiscie, fajnie jest odpoczac od faceta, ja uwielbiam, kiedy jestem sama tydzien, ale powod musi byc konkretny, no i nie moze to byc na okraglo.EwaT, Mega, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
bo ja wcale nic nie sprzedaje
1. test zrobilam aby miec spokoj na forum
2. budzik nastawiony na 10, o 7 zbudzil mnie pelny pecherz, wiec wstalam na szybkie siku, test mial wyjsc po 5 minutach, bylam tak zaspana, ze nie chcialo mi sie czekac, bo bylam pewna ze negatyw wyjdzie. Rano jestem nietomna i nic nie jest w stanie mnie bardziej zainteresowac niz moja ciepla kolderkaBursztyn wrote:nie kupuje tego
gdybys nie byla ciekawa to nie siknelabys wcale
a poza tym wynik testu odczytuje sie max. do 5 min po wykonaniu, na niektorych testach do 10 min., nie pozniejMega, Mango, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo ja wcale nic nie sprzedaje
2. budzik nastawiony na 10, o 7 zbudzil mnie pelny pecherz, wiec wstalam na szybkie siku, test mial wyjsc po 5 minutach, bylam tak zaspana, ze nie chcialo mi sie czekac, bo bylam pewna ze negatyw wyjdzie. Rano jestem nietomna i nic nie jest w stanie mnie bardziej zainteresowac niz moja ciepla kolderka
przyznaj sie że jeszcze wtedy ci procenty nie wywietrzałyBursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jestem w domu
Nie ma potrzeby zostawać w szpitalu, wszystko jest ok i mały jeszcze się nie wybiera do podróży. Przynajmniej teoretycznie.
Gin się śmiał, bo zanim zdążył mi zadac pytanie, to ja powiedziałam, ze zwolnienie nie.
Tak więc jutro do roboty normalniecaffe lubi tę wiadomość
-
Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że jak czekałam na usg, to na patologii leżała kobieta, jak na moje oko to grubo po 40. Gdybym ją spotkała na ulicy to bym powiedziała, że ma tyle lat co moja mama... I nie wiem czy ciąża ją tak postarzyła, ale dałabym jej z 50. Siedział przy niej mąż i też wyglądał na całkiem starszego.
Także dziewczyny, dacie radęiwcia77, EwaT, Bursztyn, samira, Mango, Bozia3, malgos741, Bliska 77, mysza1975, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:zaczęłam sie smarować bio oil
mały mi buszuje w pachwinach już i naprawde nie wiem jak moja skóra sobie dalej poradzi...EwaT, samira, Bliska 77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja tez nie. Moj chlop ma opcje pracowania w systemie rotacyjnym, 2 tyg w pracy, potem 3 tyg w domu. Powiedzialam mu, zeby sie nie wazyl w ogole wybierac taki system,kiedy ja jestem w ciazy i dopoki maly bedzie jeszcze calkiem maly. Nie bede ryzykowac, ze nie zdazy na porod, a potem uczyc co 2 tygodnie dziecka od nowa, ze tata to tata, i moze jeszcze jego czynnosci domowo - pielegnacyjnych, bo na wyjazdach jest full serwis.
Oczywiscie, fajnie jest odpoczac od faceta, ja uwielbiam, kiedy jestem sama tydzien, ale powod musi byc konkretny, no i nie moze to byc na okraglo.Pusurek, Alis lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:bo ja wcale nic nie sprzedaje
2. budzik nastawiony na 10, o 7 zbudzil mnie pelny pecherz, wiec wstalam na szybkie siku, test mial wyjsc po 5 minutach, bylam tak zaspana, ze nie chcialo mi sie czekac, bo bylam pewna ze negatyw wyjdzie. Rano jestem nietomna i nic nie jest w stanie mnie bardziej zainteresowac niz moja ciepla kolderkaiwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że jak czekałam na usg, to na patologii leżała kobieta, jak na moje oko to grubo po 40. Gdybym ją spotkała na ulicy to bym powiedziała, że ma tyle lat co moja mama... I nie wiem czy ciąża ją tak postarzyła, ale dałabym jej z 50. Siedział przy niej mąż i też wyglądał na całkiem starszego.
Także dziewczyny, dacie radęcaffe, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Chciałam Wam jeszcze powiedzieć, że jak czekałam na usg, to na patologii leżała kobieta, jak na moje oko to grubo po 40. Gdybym ją spotkała na ulicy to bym powiedziała, że ma tyle lat co moja mama... I nie wiem czy ciąża ją tak postarzyła, ale dałabym jej z 50. Siedział przy niej mąż i też wyglądał na całkiem starszego.
Także dziewczyny, dacie radę
ostatnio z mamą odkryłysmy że kobieta do której jezdzimy po mleko , z tej samej wsi - ok 50tki , ma dwóch synków co chodza do przedszkola !! a juz chcialam pochwalic ze fajne wnuki madobrze ze sie w jezyk ugryzlam, mama mówi- głupia, to sa jej dzieci loool, dodam że ma jeszcze dwie corki gimnazjalistki
Bursztyn, caffe, iwcia77, samira, malgos741, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość