SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie do końca normalne.. więszkość znajomych par pilnuje się jak wychodzić to tylko razem.. i te telefony gdzie jesteś i kiedy wrócisz i nasłuchiwanie co w tle
    Pusurek wrote:
    No tak, Reni, to sa chyba normalne sprawy w normalnych zwiazkach. Meskie wypady na ryby i babskie wypady na narty, odwozenie sie na i po imprezach, szczegolnie, kiedy ma byc grany alkohol.
    Ale sa szczegolne sytuacje i szczegolne argumenty. ;)

I gdyby mi teraz chlop wyskoczyl z haslem, ze on jedzie na ryby na tydzien, to bym go smiechem zabila. Mimo, ze na codzien ma dluga smycz. ;)

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie do końca normalne.. więszkość znajomych par pilnuje się jak wychodzić to tylko razem.. i te telefony gdzie jesteś i kiedy wrócisz i nasłuchiwanie co w tle

Nie mowimy tu o skrajnosciach ;). Mowimy o dojrzalych zwiazkach, gdzie z reguly wiemy juz o co chodzi, bo to nie jest pierwszy nasz raz. ;)
    Pewnie, ze fajnie jest wychodzic razem, ale ja tam na zloty samochodowe nie musze jezdzic ( chociaz on by bardzo chcial ), a chlop ze mna na babskie szopingi ( chociaz tez to uwielbia :D )
    Kazdy potrzebuje czasu spedzonego z osobnikami wlasnej plci i powinno sie to w zwiazku respektowac.
    Ale jak podkreslam, sa momenty w zyciu, ze jesli druga osoba ma sie czuc zle pozostawiona sama i robic dobra mine do zlej gry, zeby nie wyjsc na jedze, to wg mnie to nie jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 19:18

Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do związków to z moich doświadczeń oraz obserwacji świata wokół stwierdzam że najlepiej sprawdza sie krótka smycz i raczej zdania juz nie zmienie..
    tym które twierdzą że jest inaczej życzę good luck :)

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co do związków to z moich doświadczeń oraz obserwacji świata wokół stwierdzam że najlepiej sprawdza sie krótka smycz i raczej zdania juz nie zmienie..
    tym które twierdzą że jest inaczej życzę good luck :)

Mam inne doświadczenia. Po związku, w którym próbowałam coś robić na siłę i nic nie ugrałam, stwierdziałam, że nic nie wymuszę i wymuszać nie chcę i wolę, żeby partner sam się mnie trzymał. Jakbym miała walczyć i się szarpać ze smyczą, wolałabym być sama.

Sabina, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mam inne doświadczenia. Po związku, w którym próbowałam coś robić na siłę i nic nie ugrałam, stwierdziałam, że nic nie wymuszę i wymuszać nie chcę i wolę, żeby partner sam się mnie trzymał. Jakbym miała walczyć i się szarpać ze smyczą, wolałabym być sama.

Alis , ja tez nie robie niczego na siłe
    granice okresliłam od samiuskiego poczatku, wiedział jaka jestem i widać dobrze mu z tym..

Alis, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Jakbym miała walczyć i się szarpać ze smyczą, wolałabym być sama.
    Chyba, ze mialabys kolczatke. Albo obroze elektryczna. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Alis , ja tez nie robie niczego na siłe
    granice okresliłam od samiuskiego poczatku, wiedział jaka jestem i widać dobrze mu z tym..

A byl wczesniej w jakims dluzszym zwiazku, ze zapytam? Czy zlapalas starego kawalera? ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A byl wczesniej w jakims dluzszym zwiazku, ze zapytam? Czy zlapalas starego kawalera? ;)

w dłuższym raczej nie....z tego co wiem

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Znając siebie nie zniosłabym takiego który chciałby mieć jakies tam swoje życie towarzyskie z kolegami albo cholera wie z kim, facet ma czas czas wyszumieć sie przed ślubem, potem nalezy do rodziny (czytaj do żony) i koniec, kropka. Odmienna sytuacja nie zdaje egzaminu w związku ze mną, za dużo sie naoglądałam "towarzyskich" mężów swoich kolezanek i wiem czym to śmierdzi. W moim życiu nie ma na to miejsca.

samira, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Znając siebie nie zniosłabym takiego który chciałby mieć jakies tam swoje życie towarzyskie z kolegami albo cholera wie z kim, facet ma czas czas wyszumieć sie przed ślubem, potem nalezy do rodziny (czytaj do żony) i koniec, kropka. Odmienna sytuacja nie zdaje egzaminu w związku ze mną, za dużo sie naoglądałam "towarzyskich" mężów swoich kolezanek i wiem czym to śmierdzi. W moim życiu nie ma na to miejsca.
    muszę się odezwać ,bo jestem tego samego zdania

EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale krotka przepustke na piwo z kumplem raz na jakis czas powinien dostac bo moze facet ocipiec

samira, Pusurek, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jak podkreslam, sa momenty w zyciu, ze jesli druga osoba ma sie czuc zle pozostawiona sama i robic dobra mine do zlej gry, zeby nie wyjsc na jedze, to wg mnie to nie jest ok.
    nie przypuszczalabym ze to napisze: ale musze zgodzic sie z Pusurem ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale krotka przepustke na piwo z kumplem raz na jakis czas powinien dostac bo moze facet ocipiec
    no ewentualnie z tym mogę się zgodzić ,raz na rok ;)

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

A co z sytuacjami, kiedy nie masz ochoty np. iść do kina na Władcę Pierścienia część 3 albo na festiwal piwa albo kolejny raz spotkać się z jego znajomą, z którą zawsze gadają o polityce i która nudzi cię już po pierwszych 5 minutach? Na co drugą lub trzecią tego typu imprezę chodzę, ale często szkoda mi czasu.
    I co z twoimi samotnymi wyjściami? Czasem moje kumpele mają ochotę pogadać bez męskich uszu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 20:03

Pusurek, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

mój mąż jest abstynentem

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no ewentualnie z tym mogę się zgodzić ,raz na rok ;)
    a niechze se idzie nawet raz na 2 miesiace, dla higieny psychicznej

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mój mąż jest abstynentem
    no na bezalkoholowe piwo oczywiscie :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie przypuszczalabym ze to napisze: ale musze zgodzic sie z Pusurem ;)

OMG, napilabym sie wodki na to konto, ale nie moge! :P Lece po sok jablkowy zatem. :P
    A czemu nie przypuszczasz, ze moglabys sie nie zgodzic ze mna w jakies kwestii? Jestem kosmita? :P ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 20:05

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A co z sytuacjami, kiedy nie masz ochoty np. iść do kina na Władcę Pierścienia część 3 albo na festiwal piwa albo kolejny raz spotkać się z jego znajomą.
    toon sie spotyka z jakas znajoma...?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a niechze se idzie nawet raz na 2 miesiace, dla higieny psychicznej

Bo jakby sie nie chcial spotykac z kolegami, to by znaczylo, ze moze ich nie ma? Ma tylko swoja zone i rodzine? To ja bym sie chyba zaczela faktycznie martwic...

Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 3256 3257 3258 3259 3260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ