X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie do końca normalne.. więszkość znajomych par pilnuje się jak wychodzić to tylko razem.. i te telefony gdzie jesteś i kiedy wrócisz i nasłuchiwanie co w tle
    Pusurek wrote:
    No tak, Reni, to sa chyba normalne sprawy w normalnych zwiazkach. Meskie wypady na ryby i babskie wypady na narty, odwozenie sie na i po imprezach, szczegolnie, kiedy ma byc grany alkohol.
    Ale sa szczegolne sytuacje i szczegolne argumenty. ;)

I gdyby mi teraz chlop wyskoczyl z haslem, ze on jedzie na ryby na tydzien, to bym go smiechem zabila. Mimo, ze na codzien ma dluga smycz. ;)

Bozia3, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no nie do końca normalne.. więszkość znajomych par pilnuje się jak wychodzić to tylko razem.. i te telefony gdzie jesteś i kiedy wrócisz i nasłuchiwanie co w tle

Nie mowimy tu o skrajnosciach ;). Mowimy o dojrzalych zwiazkach, gdzie z reguly wiemy juz o co chodzi, bo to nie jest pierwszy nasz raz. ;)
    Pewnie, ze fajnie jest wychodzic razem, ale ja tam na zloty samochodowe nie musze jezdzic ( chociaz on by bardzo chcial ), a chlop ze mna na babskie szopingi ( chociaz tez to uwielbia :D )
    Kazdy potrzebuje czasu spedzonego z osobnikami wlasnej plci i powinno sie to w zwiazku respektowac.
    Ale jak podkreslam, sa momenty w zyciu, ze jesli druga osoba ma sie czuc zle pozostawiona sama i robic dobra mine do zlej gry, zeby nie wyjsc na jedze, to wg mnie to nie jest ok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 19:18

Bursztyn, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do związków to z moich doświadczeń oraz obserwacji świata wokół stwierdzam że najlepiej sprawdza sie krótka smycz i raczej zdania juz nie zmienie..
    tym które twierdzą że jest inaczej życzę good luck :)

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co do związków to z moich doświadczeń oraz obserwacji świata wokół stwierdzam że najlepiej sprawdza sie krótka smycz i raczej zdania juz nie zmienie..
    tym które twierdzą że jest inaczej życzę good luck :)

Mam inne doświadczenia. Po związku, w którym próbowałam coś robić na siłę i nic nie ugrałam, stwierdziałam, że nic nie wymuszę i wymuszać nie chcę i wolę, żeby partner sam się mnie trzymał. Jakbym miała walczyć i się szarpać ze smyczą, wolałabym być sama.

Sabina, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mam inne doświadczenia. Po związku, w którym próbowałam coś robić na siłę i nic nie ugrałam, stwierdziałam, że nic nie wymuszę i wymuszać nie chcę i wolę, żeby partner sam się mnie trzymał. Jakbym miała walczyć i się szarpać ze smyczą, wolałabym być sama.

Alis , ja tez nie robie niczego na siłe
    granice okresliłam od samiuskiego poczatku, wiedział jaka jestem i widać dobrze mu z tym..

Alis, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Jakbym miała walczyć i się szarpać ze smyczą, wolałabym być sama.
    Chyba, ze mialabys kolczatke. Albo obroze elektryczna. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Alis , ja tez nie robie niczego na siłe
    granice okresliłam od samiuskiego poczatku, wiedział jaka jestem i widać dobrze mu z tym..

A byl wczesniej w jakims dluzszym zwiazku, ze zapytam? Czy zlapalas starego kawalera? ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A byl wczesniej w jakims dluzszym zwiazku, ze zapytam? Czy zlapalas starego kawalera? ;)

w dłuższym raczej nie....z tego co wiem

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś

Znając siebie nie zniosłabym takiego który chciałby mieć jakies tam swoje życie towarzyskie z kolegami albo cholera wie z kim, facet ma czas czas wyszumieć sie przed ślubem, potem nalezy do rodziny (czytaj do żony) i koniec, kropka. Odmienna sytuacja nie zdaje egzaminu w związku ze mną, za dużo sie naoglądałam "towarzyskich" mężów swoich kolezanek i wiem czym to śmierdzi. W moim życiu nie ma na to miejsca.

samira, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Znając siebie nie zniosłabym takiego który chciałby mieć jakies tam swoje życie towarzyskie z kolegami albo cholera wie z kim, facet ma czas czas wyszumieć sie przed ślubem, potem nalezy do rodziny (czytaj do żony) i koniec, kropka. Odmienna sytuacja nie zdaje egzaminu w związku ze mną, za dużo sie naoglądałam "towarzyskich" mężów swoich kolezanek i wiem czym to śmierdzi. W moim życiu nie ma na to miejsca.
    muszę się odezwać ,bo jestem tego samego zdania

EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale krotka przepustke na piwo z kumplem raz na jakis czas powinien dostac bo moze facet ocipiec

samira, Pusurek, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale jak podkreslam, sa momenty w zyciu, ze jesli druga osoba ma sie czuc zle pozostawiona sama i robic dobra mine do zlej gry, zeby nie wyjsc na jedze, to wg mnie to nie jest ok.
    nie przypuszczalabym ze to napisze: ale musze zgodzic sie z Pusurem ;)

Pusurek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale krotka przepustke na piwo z kumplem raz na jakis czas powinien dostac bo moze facet ocipiec
    no ewentualnie z tym mogę się zgodzić ,raz na rok ;)

• Alis Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

A co z sytuacjami, kiedy nie masz ochoty np. iść do kina na Władcę Pierścienia część 3 albo na festiwal piwa albo kolejny raz spotkać się z jego znajomą, z którą zawsze gadają o polityce i która nudzi cię już po pierwszych 5 minutach? Na co drugą lub trzecią tego typu imprezę chodzę, ale często szkoda mi czasu.
    I co z twoimi samotnymi wyjściami? Czasem moje kumpele mają ochotę pogadać bez męskich uszu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 20:03

Pusurek, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

mój mąż jest abstynentem

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no ewentualnie z tym mogę się zgodzić ,raz na rok ;)
    a niechze se idzie nawet raz na 2 miesiace, dla higieny psychicznej

Pusurek, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mój mąż jest abstynentem
    no na bezalkoholowe piwo oczywiscie :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie przypuszczalabym ze to napisze: ale musze zgodzic sie z Pusurem ;)

OMG, napilabym sie wodki na to konto, ale nie moge! :P Lece po sok jablkowy zatem. :P
    A czemu nie przypuszczasz, ze moglabys sie nie zgodzic ze mna w jakies kwestii? Jestem kosmita? :P ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 20:05

Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    A co z sytuacjami, kiedy nie masz ochoty np. iść do kina na Władcę Pierścienia część 3 albo na festiwal piwa albo kolejny raz spotkać się z jego znajomą.
    toon sie spotyka z jakas znajoma...?

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a niechze se idzie nawet raz na 2 miesiace, dla higieny psychicznej

Bo jakby sie nie chcial spotykac z kolegami, to by znaczylo, ze moze ich nie ma? Ma tylko swoja zone i rodzine? To ja bym sie chyba zaczela faktycznie martwic...

Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 3256 3257 3258 3259 3260 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ