X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie rozumiem dlaczego nazywasz kobiety, które ufają swoim chupom nieświadomymi gąskami...
    ja też swoje przeszłam i śmiać mi się chce z tych lasek, które myślą, że kontrolują swojego faceta, że grzecznie wraca do domu itp.. znam takich ułożonych mężusiów.. w domu cudowny mąż, oddany rodzinie, wraca na czas, nie zostaje po godzinach a potrafi się zerżnąć z laską w drodze po bułki...na parkingu albo w pracy na przerwie na papierosa "zabalować" więc nie bądź taka pewna siebie Ewo.. bo nie takie laski były puszczane w trąbę
    i tak źle i tak nie dobrze.. myślę, że we wszystkim nalezy zachować umiar..

kiedyś spotykałam się z typem, który wszystko robił jak chciałam, marzyl o tym co ja, interesował się tym co ja..wszędzie razem..wszystko co najlepsze dla mnie..z kolegami nie pójdzie, bo tylko ja.. booooosz pogoniłam typa..zaczęłam się dusić
    EwaT wrote:
    haha
    myślisz że zdradzają ci którym żona nie ufa??
    wręcz przeciwnie, to sa mężowie właśnie ufających niczego nieswiadomych gąsek-dlatego mają okazje i czas na zdrade

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 21:56

megan8, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:25

nick nieaktualny, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    nic dodać ,nic ująć
    megan dawno cię nie było ,córeczka śliczna,rośnie jak na drożdżach :D

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie rozumiem dlaczego nazywasz kobiety, które ufają swoim chupom nieświadomymi gąskami...
    ja też swoje przeszłam i śmiać mi się chce z tych lasek, które myślą, że kontrolują swojego faceta, że grzecznie wraca do domu itp.. znam takich ułożonych mężusiów.. w domu cudowny mąż, oddany rodzinie, wraca na czas, nie zostaje po godzinach a potrafi się zerżnąć z laską w drodze po bułki...na parkingu albo w pracy na przerwie na papierosa "zabalować" więc nie bądź taka pewna siebie Ewo.. bo nie takie laski były puszczane w trąbę
    i tak źle i tak nie dobrze.. myślę, że we wszystkim nalezy zachować umiar..

kiedyś spotykałam się z typem, który wszystko robił jak chciałam, marzyl o tym co ja, interesował się tym co ja..wszędzie razem..wszystko co najlepsze dla mnie..z kolegami nie pójdzie, bo tylko ja.. booooosz pogoniłam typa..zaczęłam się dusić

już sie wypowiedziałam w tym temacie, nie mam nic wiecej do dodania

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:25

nick nieaktualny, Mega, Alis, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:26

nick nieaktualny, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    daje wycisk
    brak czasu , zupki ,kupki ...;D"
    internet to pochłaniacz czasu
    to prawda bardzo wciąga ;)

ja chce takie zupki,kupki,ubranka itp :D

megan8, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Samira ,ale wykres to masz ciekawy ,oby zmienił kolor na zielony ;D"
    zmieni ale na czerwony i to dopiero po luteinie ;)

no chyba ze kolejny ciążowy cud na tym wątku :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 22:28

megan8, Mega, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 22:26

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 maja 2014, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    trzymam kciuki !!!
    <3

megan8 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja tez z czlowiekiem bluszczem bym nie wytrzymala, jak Reni. To ewidenty brak wlasnego ja, a dla mnie nie ma nic gorszego niz nudny, rozmymlany partner. My po 11 latach nadal uwielbiamy wspolne wieczory, dyskusje przy winie, opowiesci co dzialo sie w ciagu dnia, tygodnia.. Z nikim mi sie tak dobrze nie pije jak z mezem ;) No moze jeszczce z moimi babami, ale one maja podwindowany rankig, bo rzadko sie widujemy..

wczoraj w koncercie wieczornym jedna z wywytych przez nas piosenek byla 'Zazdrosc' Hey'a.. Tak mi sie z tym, co Ewa pisze skojarzylo.. i mozesz sobie pisac o gaskach, a ja jedynie sobie nad tym, co piszesz pokiwam glowa z popularnym internetowym "...żal.."

owocnego picia w takim razie

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja jak Reni z przydupasem nie dałabym rady. I nie wiem, co to za zwyczaje, że się komuś, coś w związku "pozwala" lub nie. Pozwolić lub zabronić można dziecku. Jak by mi facet zaczął coś pozwalać lub zabraniać - to chyba umarłabym ze śmiechu...:) Mogę posłuchać jego argumentów czy przekonań - i się z nimi zgodzić lub nie i to wszystko.
    Prawda jest też taka według mnie, że jakąkolwiek technikę obierze każda z nas - to i tak druga strona zrobi to, co będzie chciała...A nadmierna kontrola i smycz zniszczy bardziej nas...

Mega, megan8, paszczakin, iwcia77, Reni, Mango, nick nieaktualny, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja uważam ze w każdym związku zaufanie to podstawa, nie mozna być z kimś i mu nie ufać, po co związek jak od razu zakładamy ze ta druga osoba chce nas skrzywdzić, zdradzi. Mój chadza z kolegami na piwo, na wódkę, nie wydzwaniam za nim bo wiem gdzie i z kim jest :) nigdy nie sprawdzałem mu komórki ani kieszeni, poprostu nie odczuwam takiej potrzeby. Jesteśmy ze sobą od 15 lat i nigdy nie dał mi powodu do zazdrości i sprawdzania. Jesteśmy razem, wychodzimy razem ale wychodzimy tez osobno :)

Bozia3, Alis, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, megan8, iwcia77, nick nieaktualny, mysza1975, gosia7122, nick nieaktualny, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I razem też się potrafimy opić ;)

Bozia3, paszczakin, iwcia77, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak strasznie mi sie spodobało określenie "człowiek-bluszcz" ;)

Reni, Mango lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała zaczęła strasznie fikać i, gdy patrzę na brzuch, widzę jak podryguje śmiesznie. Już taka silna jest, a jeszcze trzy miesiace przed nami :)

EwaT, Mega, nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Reni, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też fika najbardziej wieczorami...:) Widocznie wtedy ma spokój - bo przez cały dzień aktywności mojej - on spokojny :)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 00:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracajac do tematu mezowego wychodnego :) nie uznaje w zwiazku dyktatury, rezimu i terroru :). Nie mialabym szacunku do chlopa, gdyby slepo skakal jak mu zagram, znudzilabym sie :), mam tendencje do zabierania zdrowej przestrzeni jesli ktos mi na to pozwoli, wiec moj mnie hamuje i wiaderko z lodem na glowe wysypie jakby co :D, poza tym to ja bardziej jestem jak sprezyna- rozciagam sie a potem znowu wracam :). Samiec ma mnie "pilnowac" a nie na odwrot :) tzn jesli bedzie pochloniety "pilnowaniem" to nie bedzie mial czasu na myslenie o sobie ;D

Alis, Bozia3, Mega, Mango, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 01:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte i badanie rycerzykow &&& <3

Bozia3, Bursztyn, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Staram sie odzwyczajac :-)ale ciegale zgladam i poczekam az reni, grosza, mango, olena i samira i inesa i panda i bursztyn zaciaza . Reszta to nowicjuszki:-) .

A ja?

Mango, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Andzia33
‹‹ 3258 3259 3260 3261 3262 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ