35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Niech sie poca, tylko sie nie stresuj. Biegni zamiast na budowe do labu zbadac krew a potem do lozka na spanie!
Boze, boje sie cieszyc. Chociaz ja nigdy na testach nawet cienia cienia cienia nie mialamBursztyn, Pusurek, Bozia3, Mega, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Mężowi pokazałas?
No tak, razem sie w ten test wpatrywalismy. Tylko ze taka slaba, ta krecha, to mowie, ze na forum jest pojecie cien cienia.
Tak sie cieszymy na razie, bardzo zachowawczoLucky, Pusurek, Bozia3, Mega, Bliska 77, Mango, Kate 75, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:No tak, razem sie w ten test wpatrywalismy. Tylko ze taka slaba, ta krecha, to mowie, ze na forum jest pojecie cien cienia.
Tak sie cieszymy na razie, bardzo zachowawczoSimba, Bursztyn, Lucky, Bozia3, Mega, Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Laski gdzie Wy. Simba w ciąży a w qrwa spicie!
Troche wczesnie jest
Ale nie kiedy sie spalo od godz. 20ej
Dobra ide sie na te okolicznosc prysznicowac. Swieci sie chyba tez myli?polarmiś, Lucky, Reni, Mega, Mango, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No to w parze jestes z Iwka77:-)
Simba!!!!! Gratuluje Ci z calego serca!!!Az sie wzruszylam
Nawet z moim +4 w jednym oku widze te druga kreskeSimba, polarmiś, Lucky, Bliska 77, Mango, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja chcialam byc w parze z Simba
Nawet z moim +4 w jednym oku widze te druga kreske
Rili??? O rety! Dzieki!
Tyle sie naczytalam - nawet w tej ksiazce Dziecko ze szkla, jak to jest jak sie test odczyta, a ja nawet nie wiem jakie mam emocje? Musze sie chyba w siebie wsluchac
Ja chyba...nie moge w to uwierzyc?Bursztyn, Lucky, Alis, Mega, Mango, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja chcialam byc w parze z Simba
Nawet z moim +4 w jednym oku widze te druga kreske
Bursztyn, ale przeciez moze jestes w parze!!!!Lucky, Mango, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Rili??? O rety! Dzieki!
Tyle sie naczytalam - nawet w tej ksiazce Dziecko ze szkla, jak to jest jak sie test odczyta, a ja nawet nie wiem jakie mam emocje? Musze sie chyba w siebie wsluchac
Ja chyba...nie moge w to uwierzyc?
wsluchuj wsluchuj
Ale sie ciesze