35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
o matko...zapytałam o test i poszłam szykować się do pracy - a tu taka wiadomość !!
)
Simba - wczesne i ostrożne gratulacje -bardzo się cieszę - poszła fala zielonych krop...
To jest coś troszkę więcej niż cień cienia...więc może jakoś prywatnie, bez skierowania można zrobić betę?
A jeśli nie - to ciesz się tym co jest i leć po kolejne testy...
Super dzień się zaczął - hurrrraaaaaapolarmiś, Simba, Mango, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:
Udało mi się wczoraj w nocy wszystkie ubrania posegregować i spakować zminowe i te, w które się do przyszłego roku nie zmieszczę. Czekają teraz aż mąż je do piwnicy wyniesie.
Mnie wczoraj zaatakowaly kozaki, kiedy szukalam sandalkow. Kurtki puchowe tez ciagle jeszcze wisza w korytarzu. Nie cierpie robic takich porzadkow, chowasz, zeby i tak za chwile znowu wyjac, bleee...Alis, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Chociaz przyznam Wam sie ze stres jest bo maz jako dziecko male mial chyba albo wodniaka jadra albo niezstepujace jadro- tesciowa nie jest pewna
zgroza....
i podobno to moze obnizac plodnosc o 30%....tzn. maztakwyczytal w necie, ja nie czytalam bo nie mam ochotyWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 08:54
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Chociaz przyznam Wam sie ze stres jest bo maz jako dziecko male mial chyba albo wodniaka jadra albo niezstepujace jadro- tesciowa nie jest pewna
zgroza....
i podobno to moze obnizac plodnosc o 30%....tzn. maztakwyczytal w necie, ja nie czytalam bo nie mam ochotyBursztyn lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:
Dzieki:)
A teraz szybko kolejne!! Do roboty RenekMega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:o matko...zapytałam o test i poszłam szykować się do pracy - a tu taka wiadomość !!
)
Simba - wczesne i ostrożne gratulacje -bardzo się cieszę - poszła fala zielonych krop...
To jest coś troszkę więcej niż cień cienia...więc może jakoś prywatnie, bez skierowania można zrobić betę?
A jeśli nie - to ciesz się tym co jest i leć po kolejne testy...
Super dzień się zaczął - hurrrraaaaaa
Ostrożnie dziekuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Wczoraj utonelam w ciuchach
Bursztyn, tym razem to "labedzie leonarda" francja, powiesc historyczna z leonardem leonardo da vinci w tle, ogolnie nie czytam tego okresu ale ta ksiazka faktycznie mnie wciagnela
Caffe ciesze sie, ze u Was ok, jeszcze troszke
Odnosnie sprawy Alis, uwazam, ze jestesmy tylko ludzmi, pewna doza zaufania powinna w zwiazku byc ale wiem tez ze zdarza sie ze zbyt luzno "popuszczone lejce" nie przynosza wiele dobrego ale na uwiezi tez nie potrafilabym zyc
Paszczak, bedzie ok
A teraz najwazniejsze
Simba pieknie, niesmialo grauluje i z calych sil trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!
Ktora nastepna?
Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość