35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Boze, boje sie cieszyc. Chociaz ja nigdy na testach nawet cienia cienia cienia nie mialam
O matko, Simba w ciazy!
Machnij jeszcze jeden tescior za chwile, skoro sie u was bety nie robi i dawaj cynk. Hmm, u mnie tez sie nie robi, ale ja wyczekalam do 16 dc, gdzie 2 krecha byla grubosci mojego jamnika.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 08:45
Simba, Mega, Mango, iwcia77, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o qrwa
simba mordo Ty moja..
to cudowna wiadomość..
teraz siad płaski na dupe i czekaj do terminu @ niech się porządnie zadomowi
Wymodliłaś i masz
aaaale zaaajebista wiadomość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 08:43
polarmiś, Simba, Mango, Sabina, iwcia77, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLepszej radosci nikt nie pokazal!!!!
Simba, Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba, super!!!!!!!!!! Idę zjeść śniadanie za wasze zdrókwo i dalsze powodzenie akcji
Bursztyn, podlejcie kijanki kawą, żeby się szybciej stworki ruszały.
Udało mi się wczoraj w nocy wszystkie ubrania posegregować i spakować zminowe i te, w które się do przyszłego roku nie zmieszczę. Czekają teraz aż mąż je do piwnicy wyniesie.Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u mnie ok
byłam na komunii w niedzielę ale okazało się, że do kościoła były wejściówki a poza tym przyjechaliśmy na koniec, bo mój mąż źle godzinę usłyszał
i śmiałam się do niego, że jakbym nie wiem jak chciała iść do kościoła to nie mam jak hhahah
miśku będę mojego psa dzisiaj trymowała więc jak chcesz to do podszerstka od Pusurka dorzucę Ci włos okrywowy będziesz miała komplet..chcesz?
a jak coś to mam maszynkę do strzyżenia psów więc damy radę
polarmiś wrote:Ja juz druga z Wami wypije. Reni a co u Ciebie? Jak samopoczucie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 08:51
polarmiś, Pusurek, Mega, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Misiek, czy Tobie trzeba szczotke kupic? Moja kota mowi, ze ewentualnie pozyczy - fantastycznie podszerstek wyczesuje.
Pusurek, Simba, Mega, Reni lubią tę wiadomość