35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jutro idę do grzebtusia zobaczymy do powie..Simba wrote:Dzieki:)
A teraz szybko kolejne!! Do roboty RenekBliska 77, Simba, malgos741, Bozia3, polarmiś, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry dziewczyny
Simba gratulacje, niech te dwie kreseczki szczęśliwie stanął się małym wrzeszczącym bobaskiempowodzenia
Bursztyn, trzymam kciuki za armię
Ja jestem po iui niedzielnym więc dołączam się do wyczekiwań poinseminacyjnych paszczyskoro panuje zielona fala to mam nadzieję że ja też na niej popłynę
miłego dnia dziewczynyBliska 77, Reni, Pusurek, Bursztyn, Kate 75, Simba, malgos741, Bozia3, mama78, polarmiś, paszczakin, caffe, Mega, Sabina, iwcia77, Lucky, efcia, mysza1975, Viv78 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Dzień Dobry dziewczyny
Simba gratulacje, niech te dwie kreseczki szczęśliwie stanął się małym wrzeszczącym bobaskiempowodzenia
Bursztyn, trzymam kciuki za armię
Ja jestem po iui niedzielnym więc dołączam się do wyczekiwań poinseminacyjnych paszczyskoro panuje zielona fala to mam nadzieję że ja też na niej popłynę
miłego dnia dziewczyny
Kurcze, dziewczyny, ale zielno zaczyna nam sie robic, oby tej zieleni bylo jeszcze wiecejMango, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miśka
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cff995919e24.jpg
polarmiś wrote:Jeszcze nie, ciagle czuje sie sponiewierana i chce zostac w tej skorupi brudu i filcu!Mango, polarmiś, Bliska 77, Simba, Mega, Lucky, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no widziałam Twój wykres.. ale mam nadzieję nie smutkujesz
samira wrote:chyba klapa ,tempka spadła ,testa nie robiłam ,skocze dziś do Auchana po paskowy pepino bo on 3zł kosztuje ,nie chcę marnować tych strumieniowych ,które mamsamira lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki,
Simba Gratulacjepo cichutku trzyma kciuki
Bursztyn trzymam kciuki za dobre żołnierzyki.
Samira ale zrobić nie zaszkodzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 10:02
samira, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba, aż mi oczy mokre się zrobiły, jestem przejęta jakbym to ja tą krechę zobaczyła, po cichutku gratuluję i trzymam &&&& za wynik bety i za kolejne spokojne miesiące
Nie szalej na budowach tylko siedź i wysiaduj pisklaki
Wirtualne uściski ślę
P.S. Dzień Dobry wszystkim !Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 10:17
Pusurek, Reni, Bozia3, Bliska 77, samira, Simba, Sabina, iwcia77, Mega, ania.g, mysza1975, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - idę dziś na warsztaty dla rodziców oczekujących na dzieciaka...
Podczas spotkania jakieś pokazy - sraty pierdaty i konkursy. jeden z nich brzmi:
konkurs pod tytułem: "Z czym kojarzy Ci się nazwa - Mamo To Ja?"
Odpowiedź trzeba napisać na kartce i będzie wybór najlepszego hasła.....
Może Wam się z czymś kojarzy - to bym wykorzystała pomysłyBliska 77 lubi tę wiadomość