35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - idę dziś na warsztaty dla rodziców oczekujących na dzieciaka...
Podczas spotkania jakieś pokazy - sraty pierdaty i konkursy. jeden z nich brzmi:
konkurs pod tytułem: "Z czym kojarzy Ci się nazwa - Mamo To Ja?"
Odpowiedź trzeba napisać na kartce i będzie wybór najlepszego hasła.....
Może Wam się z czymś kojarzy - to bym wykorzystała pomysłyBozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Simba, aż mi oczy mokre się zrobiły, jestem przejęta jakbym to ja tą krechę zobaczyła, po cichutku gratuluję i trzymam &&&& za wynik bety i za kolejne spokojne miesiące
Nie szalej na budowach tylko siedź i wysiaduj pisklaki
Wirtualne uściski ślę
P.S. Dzień Dobry wszystkim !
Ja trzymam za Twoja zielona - grafik jest obiecujący baaaaaardzoKate 75, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba Boże jak się cieszę
to niesamowite wspaniałe i po prostu boskie zobaczyć tak wyczekane piękne krechy
bardzo wam gratuluję i życzę spokoju. Wiem że powinnam na razie cicho gratulowac ale doopa z tym
jest okazja trzeba świętować
samira, iwcia77, Bozia3, Kate 75, Mega, Lucky, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ahoj:)
Simba - przybij pione:) gratulacje, wiedzialam ze Ci sie uda
czekam na reszte dobrych nowin
Bylam rano w laboratorium na becie HCG , zawolali 22 euro za prywatne badanko O_O ...no i nie zrobilam...poszlam wiec po skierowanie do lekarza rodzinnego i jutro pojde za free, prawdopodobnie wyniki beda jeszcze wieczorem, wiec nie umre z ciekawosciBozia3, samira, Lucky, Bursztyn, peppapig, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamo, to ja, to gazetka byla taka...
Z niczym wiecej mi sie nie kojarzy...
No, jeszcze z domowymi aferami moze. W stylu: Kto zbil ta szklanke? Dziecie szczepcze: mamo, to ja.
Ale tez sie chyba nie bedzie nadawac, co?Bozia3, paszczakin, Kate 75, Mega, Sabina, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Mamo, to ja, to gazetka byla taka...
Z niczym wiecej mi sie nie kojarzy...
No, jeszcze z domowymi aferami moze. W stylu: Kto zbil ta szklanke? Dziecie szczepcze: mamo, to ja.
Ale tez sie chyba nie bedzie nadawac, co?Pusurek, iwcia77, paszczakin, Mango, Reni, Kate 75, Mega, Sabina, Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle wiesz, jesli mamo, to ja, to nie mowimy o maluszku, tylko raczej o 2 latku, ktory wlasnie odkryl swoja tozsamosc. No i do czego to przypiac?
Nie ma tam innych konkursow? Wierszyk powiedziec, rysunek narysowac?Bo ten to glupi jakis.
paszczakin, Bozia3, Lucky lubią tę wiadomość
-
kiedyś pisało się listy z koloni po prośbie a teraz dzwonią gnoje
cześć mamo to ja ..przyślesz mi kasęBozia3 wrote:same jakieś ch... nie matki...co za skojarzenia...mandragora, Pusurek, Mega, Bozia3, Sabina, Lucky, Bliska 77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Boli mnie ząb - a on jest po kanałowym leczeniu - czy się orientujecie - czy w ciąży można robić rentgena zęba?
Nie wiem czy ktoś zechce. Niby obszar promieniowania jest ograniczony ale będą się bać.Bozia3, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Boli mnie ząb - a on jest po kanałowym leczeniu - czy się orientujecie - czy w ciąży można robić rentgena zęba?
Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
W tych nowoczesnych aparatach dawki promieniowania sa malutkie, ale wiadomo, ze na psyche siada.
Ja ide w polowie czerwca na rtg i kanal. I bedzie ok.Lucky lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny