Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i dzis. Po krytycznym przejrzeniu poprzednich postow, stwierdzam, ze czepilam sie Bursztyna jak pijany plota. Chyba musialam wyrzucic z siebie frustracje po niedostaniu sie na psychologie.
    Sorry Bursztyn, glupio wyszlo... :-/
    Jak tam pogoda dzis u Was, dziweczyny? Bo u mnie przepieknie, slonecznie, cieplutko.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    I co tam robilas? -:)
    takie tam... 0blush2.gif

nick nieaktualny, iwcia77, Simba, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Żanet Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na moment z partyzanta ;)
    Iwcia, Simba - gratulejszyn !!! Spokojności i zdrówka !!! Oj jee!!!

nick nieaktualny, iwcia77, Simba, Mega, Bliska 77, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    takie tam... 0blush2.gif
    Wiem wiem tez to przerabialam.

Bursztyn, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pyskata- pogoda boska, siedze w ogrodku, pije herbatke, czytam ksiazke i jest mi troche lepiej ale futra jeszcze nie uczesze.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sie okaze...
    Maz moj ciagle gada o tym swoim przeczuciu ze nie bardzo...
    zobaczymy, za tydzien sie dowiemy
    poddał się badaniu - to i boi się o wyniki - jak każdy. Pewnie woli od razu przypisać sobie winę - niż otrzymać od kogoś cios w postaci wyniku.
    A może się okazać - że wszystko będzie ok :)

Właśnie - a co Ty mu tam zrobiłaś -że tak szybko poszło...?;)

Bursztyn, Panda, nick nieaktualny, iwcia77, Simba, Mango, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    takie tam... 0blush2.gif
    ta emota wygląda, jakbyś mu w pupie grzebała...gdyby nie charakter badań, to już by mi wyobraźnia spłatała figla...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 14:16

Bursztyn, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Pyskata- pogoda boska, siedze w ogrodku, pije herbatke, czytam ksiazke i jest mi troche lepiej ale futra jeszcze nie uczesze.
    to futro jet bardzo ładne i urocze :) kto wie, czy w nim czegoś nie zdziałasz...;)

nick nieaktualny, Simba, Mega, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wrocilismy :)
    Weszlam z mezem do pokoju, zalatwil sprawe w 5 min., wyniki beda omowione za tydzien w czasie naszej wspolnej wizyty. Chlop moj mowi ze jego plemniki nie dzialaj, twierdzi ze taka ma intuicje....Oby sie mylil

Faceci sa smieszni moj nie lubi o tym gadac,ale dzisiaj pierwsze zdanie jak wrocilz pracy czy sprawdzilam poczte, a ja ze no nie a on no przeciez wynki...a jak jakie wyniki?;) a no wiesz co moje wyniki z czwartku smiac mi sie chcialo hahaha...faceci przezywaja moze i bardziej jak my tylko ze po cichutku ;)

Bursztyn, Bozia3, Kate 75, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, Simba, Mega, mysza1975, ania.g, Mango, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    poddał się badaniu - to i boi się o wyniki - jak każdy. Pewnie woli od razu przypisać sobie winę - niż otrzymać od kogoś cios w postaci wyniku.
    A może się okazać - że wszystko będzie ok :)

Właśnie - a co Ty mu tam zrobiłaś -że tak szybko poszło...?;)
    no nie wiem....ale oby bylo tak jak mowisz

iwcia77, EwaT, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ta emota wygląda, jakbyś mu w pupie grzebała...gdyby nie charakter badań, to już by mi wyobraźnia spłatała figla...:)
    hahahah :) nie grzebalam mu tam :)

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj byl blady i przerazony tuz po i jeszcze nawet w trakcie rozmowy z lekarzem. Tak bardzo przerazony, ze dopiero w domu do niego dotralo, co mowil lekarz, mianowicie, ze wszystko w porzadku. Chlopy wbrew pozorom bardzo miekkie i wrazliwe sa.

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to go troche smmieszyla ta sytuacja i mnie tez, wiec sie chichralismy na poczatku, potem szybko poszlo, a na koncu dzwoni sie i przychodzi pani z taka skrzynka- wyglada to jak mini sejf i trzeba tam wlozyc cenny ladunek. Pani zamyka skrzynke i zaprowadza nas do wyjscia zyczac milego dnia. Wlasciwie bezstresowo, calkiem sympatycznie nawet.

Simba, Bliska 77, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mniej sympatycznie moze byc przy oglaszaniu wynikow...

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wlasciwie bezstresowo, calkiem sympatycznie nawet.

Znaczy macie ochote robic to czesciej! :P

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mniej sympatycznie moze byc przy oglaszaniu wynikow...

Badz dobrej mysli Bursztynie, ja sama dygam przed jutrem ale Panu Panda mowie ze wszystko na pewno dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 14:39

Bursztyn, nick nieaktualny, iwcia77, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    nie no, stad do ochoty to daleka droga, ale jakby trzeba bylo- odpukac!- jeszcze raz, to nie jest wcale tak zle :)

nick nieaktualny, Panda, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A nie pamietam gdzie i kto, ale slyszalam historie o parze, ktora chodzila od lekarza do lekarza badac nasienie. W koncu kilku lekarzy sie spotkalo i jakos tak sie o tej parze zgadali. Okazalo sie, ze para ta mieszkala z tesciowa i od czasu do czasu mlodzi potrzebowali spedzic troche czasu razem! :-D Oczywiscie tematem bezplodnosci czy badan w ogole nie byli zainteresowani!

Bozia3, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Badz dobrej mysli Bursztynie, ja sama dygam przed jutrem ale Panu Panda mowie ze wszystko na pewno dobrze.
    ja mojemu tez tak mowie,tylko on wyskoczyl z tymi swoimi przepowiedniami,i powiem szczerze - ze mi to humor spieprzylo...
    ale trzymam mocno kciuki za wyniki pana Pandziora :)

Panda, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I sie kurna zachmurzylo, akurat jak z domu mam wyjsc...

‹‹ 3266 3267 3268 3269 3270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ