X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja mojemu tez tak mowie,tylko on wyskoczyl z tymi swoimi przepowiedniami,i powiem szczerze - ze mi to humor spieprzylo...
    ale trzymam mocno kciuki za wyniki pana Pandziora :)

...a ja za wyniki Mr Bursztyn, mocno mocno!

Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    sie okaze...
    Maz moj ciagle gada o tym swoim przeczuciu ze nie bardzo...
    zobaczymy, za tydzien sie dowiemy

Asekurant. Chcę się zabezpieczyć na wszelki wypadek, żeby rozczarowania nie było.

Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    takie tam... 0blush2.gif

Bursztym serducho sobie przywal pod wykresem w koncu sie ymmmm dotykalas czy cos tam ;)

nick nieaktualny, Bozia3, iwcia77, Simba, Bursztyn, mysza1975, Bliska 77, ania.g, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    W sumie to go troche smmieszyla ta sytuacja i mnie tez, wiec sie chichralismy na poczatku, potem szybko poszlo, a na koncu dzwoni sie i przychodzi pani z taka skrzynka- wyglada to jak mini sejf i trzeba tam wlozyc cenny ladunek. Pani zamyka skrzynke i zaprowadza nas do wyjscia zyczac milego dnia. Wlasciwie bezstresowo, calkiem sympatycznie nawet.
    A Twój chłop chciał, żebyś weszła z nim pomerdać paluszkiem - czy wprosiłaś się? :)

iwcia77, Bliska 77, ania.g, Mango, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Bursztym serducho sobie przywal pod wykresem w koncu sie ymmmm dotykalas czy cos tam ;)
    SIE dotykala czy chlopa dotykala? ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Asekurant. Chcę się zabezpieczyć na wszelki wypadek, żeby rozczarowania nie było.
    no dyś właśnie tak samo mówię..:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Badz dobrej mysli Bursztynie, ja sama dygam przed jutrem ale Panu Panda mowie ze wszystko na pewno dobrze.
    przeczytałam - "ja sama dymam" - masakra :)

Panda, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A Twój chłop chciał, żebyś weszła z nim pomerdać paluszkiem - czy wprosiłaś się? :)

Moj to byl tydzien rozzalony, ze musial sam se. ;) Ja bylam w pracy, zakladalam, ze sobie chlopak poradzi. Ale pewnie najfajniej z kobieta, moze byc nawet mila pani pielegniarka przeciez. ;) :P

iwcia77, Bozia3, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj to byl tydzien rozzalony, ze musial sam se. ;) Ja bylam w pracy, zakladalam, ze sobie chlopak poradzi. Ale pewnie najfajniej z kobieta, moze byc nawet mila pani pielegniarka przeciez. ;) :P
    Mojemu pani pielegniarka wskazala pokoik, a on zrobil na nia oczka kota ze Shreka, ze jak to tak sam? Pani sie do niego juz czule usmiechac zaczela, na co ja: "To ja tez ide, moge, prawda?". Pani pielegniarka minke zmienila na kwasna i dodala: "Skoro pani musi". Ale sie w tej kabinie z tego usmialismy!

nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przeczytałam - "ja sama dymam" - masakra :)

no hahaha glodnemu wiesz...;) hahah dobre Bozia...

Bozia3, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No jak to nie?
    image_2.jpg

47b20s0.gif Simba <3 gratuluje <3

Bozia3, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    o nie nie..nie ma tak...serducho to serducho - a nie tak...na pół gwizdka...:)

iwcia77, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    SIE dotykala czy chlopa dotykala? ;)

no wlasnie sie nie dowiemy tak na na prawde sie mogla dotykac jakby sie tak zastanowic...;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pyska_ta wrote:
    Mojemu pani pielegniarka wskazala pokoik, a on zrobil na nia oczka kota ze Shreka, ze jak to tak sam? Pani sie do niego juz czule usmiechac zaczela, na co ja: "To ja tez ide, moge, prawda?". Pani pielegniarka minke zmienila na kwasna i dodala: "Skoro pani musi". Ale sie w tej kabinie z tego usmialismy!
    no wątpię, czy panie pielęgniarki chodzą na badania z panami klientami - ale...co kraj...

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już po wizycie u ginekologa. Jestem super pozytywnie zaskoczona lekarzem. Bardzo rzeczowy, sensowny, kompetentny. Cieszę się, że poszłam. Niestety nerki znów się powiększyły i w dodatku lekarz twierdzi, że we Wrocławiu się nikt tym nie zjamie i jak najbardziej trzeba do Łodzi. Więc cieszę się, że mamy wizytę u profesora umówioną za tydzień. Wygląda na to, że będzie to praktycznie w samą porę na kolejną wizytę w szpitalu. Prawdopodobnie powinnam się nastawić na operację.

Żal mi małej strasznie. Jakby była po tej stronie, przytuliłabym ją chociaż.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 14:59

nick nieaktualny, iwcia77, EwaT, nick nieaktualny, Simba, Mega, Bursztyn, gosia7122, Bliska 77, ania.g, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no wlasnie sie nie dowiemy tak na na prawde sie mogla dotykac jakby sie tak zastanowic...;)

Kurka, wszystko mogla! Zalezy, co go jara! Zatanczyc mu mogla, klapsa dac mogla, wiecej nie pisze, bo jak popuszcze wodze fantazji, to sie nam znowu cenzura w ovu wlaczy. :D :P

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango, nick nieaktualny, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no gdzieś tam coś gmerała tym paluchem, ale się wstydzi dokładnie pokazać...;)

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to moj mial prawdziwy chillout, bo mog to zrobic w domu :). mam laboratorium 5 min drogi od domu. pozwolili "to" zrobic w domu, wiec zamknal sie w lazience, ja w tym czasie ubrana pod drzwiami z kluczykami od auta czekalam na misje "przerzucenia towru" do laboratorium :D , mojemu wesolo nie bylo, czul sie upokorzony :(, ze na starosc takie rzeczy przyszlo mu robic samemu :)

efcia, mysza1975, Bliska 77, Mango, nick nieaktualny, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no gdzieś tam coś gmerała tym paluchem, ale się wstydzi dokładnie pokazać...;)

W uchu! :P

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Już po wizycie u ginekologa. Jestem super pozytywnie zaskoczona lekarzem. Bardzo rzeczowy, sensowny, kompetentny. Cieszę się, że poszłam. Niestety nerki znów się powiększyły i w dodatku lekarz twierdzi, że we Wrocławiu się nikt tym nie zjamie i jak najbardziej trzeba do Łodzi. Więc cieszę się, że mamy wizytę u profesora umówioną za tydzień. Wygląda na to, że będzie to praktycznie w samą porę na kolejną wizytę w szpitalu. Prawdopodobnie powinnam się nastawić na operację.

Żal mi małej strasznie. Jakby była po tej stronie, przytuliłabym ją chociaż.
    Trzymam kciuki mocno - jesteście i tak razem złączone - więc ona czuje Ciebie :)

Alis lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 3267 3268 3269 3270 3271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ