35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Kurka, wszystko mogla! Zalezy, co go jara! Zatanczyc mu mogla, klapsa dac mogla, wiecej nie pisze, bo jak popuszcze wodze fantazji, to sie nam znowu cenzura w ovu wlaczy.
no no eh jak tak pomysle mogla wiele rzeczywisciehaha
Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samemu.. pewnie jakby nigdy tego nie robił..
iwcia77 wrote:no to moj mial prawdziwy chillout, bo mog to zrobic w domu. mam laboratorium 5 min drogi od domu. pozwolili "to" zrobic w domu, wiec zamknal sie w lazience, ja w tym czasie ubrana pod drzwiami z kluczykami od auta czekalam na misje "przerzucenia towru" do laboratorium
, mojemu wesolo nie bylo, czul sie upokorzony
, ze na starosc takie rzeczy przyszlo mu robic samemu
Simba, samira, efcia, iwcia77, Mega, Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Już po wizycie u ginekologa. Jestem super pozytywnie zaskoczona lekarzem. Bardzo rzeczowy, sensowny, kompetentny. Cieszę się, że poszłam. Niestety nerki znów się powiększyły i w dodatku lekarz twierdzi, że we Wrocławiu się nikt tym nie zjamie i jak najbardziej trzeba do Łodzi. Więc cieszę się, że mamy wizytę u profesora umówioną za tydzień. Wygląda na to, że będzie to praktycznie w samą porę na kolejną wizytę w szpitalu. Prawdopodobnie powinnam się nastawić na operację.
Żal mi małej strasznie. Jakby była po tej stronie, przytuliłabym ją chociaż.
Alis zycze Wam zdrowia, ona na pewno czuje ze ja przytulasz...badz silna AlisAlis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no raczej.. ręka mu uschnie i odpadnie!Pusurek wrote:A do jakiego wieku definiujemy malolata?
A jak starszolak bawi sie sam z soba, to co? Ma grzech?pyska_ta, iwcia77, Pusurek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:napisalam przeciez "ponoc" bo ja sie na tym nie znam
, moze przechodzi , moze nie, nie wiem, wiem ze mojemu bylo jakos glupio zwalic sobie gruche
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:napisalam przeciez "ponoc" bo ja sie na tym nie znam
, moze przechodzi , moze nie, nie wiem, wiem ze mojemu bylo jakos glupio zwalic sobie gruche
Pff, kazdy tak mowi! A jak potrzeba chwyci, to jada z koksem az milo!iwcia77, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Kurka, wszystko mogla! Zalezy, co go jara! Zatanczyc mu mogla, klapsa dac mogla, wiecej nie pisze, bo jak popuszcze wodze fantazji, to sie nam znowu cenzura w ovu wlaczy.
kombinujcie dalej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 17:11
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no to moj mial prawdziwy chillout, bo mog to zrobic w domu
. mam laboratorium 5 min drogi od domu. pozwolili "to" zrobic w domu, wiec zamknal sie w lazience, ja w tym czasie ubrana pod drzwiami z kluczykami od auta czekalam na misje "przerzucenia towru" do laboratorium
, mojemu wesolo nie bylo, czul sie upokorzony
, ze na starosc takie rzeczy przyszlo mu robic samemu
moj tez mogl w domu, ale nie chcielismy stresu z transportem, na miejscu tez bylo ok, jakas odmianMega lubi tę wiadomość