X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis , silne nerwy masz
    ja bym już z nerwów niewiem co robiła....chyba do Tuska sie udała

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    normozoospermia
    to luuuuz :) zreszta efekt juz jest :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zobaczymy, badanie bety przede mna ( jutro), znajac moje " szczescie " to sie okaze jakas biochemiczna, pozamaciczna itp...mam pietra ...:(
    Bursztyn wrote:
    to luuuuz :) zreszta efekt juz jest :)

samira lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m tez mial kilka razy badane zolnierzyki ale nigdy sie nie ociagal, rozumial ze mamy wspolny cel, ja chodzilam kilka razy w miesiacu do grzebalucha a on na badanie w razie potrzeby i bylo git, zawszechodzil sam, raz przed IUI bylismy razem ale do pokoiku nie wchodzilam, nie bylo takiej potrzeby, wspieralam go za drzwiami :-)

Bursztyn, iwcia77, mysza1975, samira, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no zobaczymy, badanie bety przede mna ( jutro), znajac moje " szczescie " to sie okaze jakas biochemiczna, pozamaciczna itp...mam pietra ...:(
    Przestan krakac, przeciez to bez sensu. Trzeba zostawic za soba to co bylo, bo nigdzie nie jest napisane ze tak bedzie zawsze, badz dobrej mysli tym razem :)

iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Moj m tez mial kilka razy badane zolnierzyki ale nigdy sie nie ociagal, rozumial ze mamy wspolny cel, ja chodzilam kilka razy w miesiacu do grzebalucha a on na badanie w razie potrzeby i bylo git, zawszechodzil sam, raz przed IUI bylismy razem ale do pokoiku nie wchodzilam, nie bylo takiej potrzeby, wspieralam go za drzwiami :-)
    a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przestan krakac, przeciez to bez sensu. Trzeba zostawic za soba to co bylo, bo nigdzie nie jest napisane ze tak bedzie zawsze, badz dobrej mysli tym razem :)
    Dokladnie, rozpamietywanie nic nie da, trzeba patrzec w przyszlosc z nadzieja :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....
    Cholera teraz nie pamietam, ostatninraz badane mial we wrzesniu przed IUI, jutro z samego ranca poszukam w magicznym segregatorze i napisze, na pewno nie byly idealne :-). Bursztyn, ty tez badz dobrej mysli

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Cholera teraz nie pamietam, ostatninraz badane mial we wrzesniu przed IUI, jutro z samego ranca poszukam w magicznym segregatorze i napisze, na pewno nie byly idealne :-). Bursztyn, ty tez badz dobrej mysli
    Dzieki Agus :)
    staram sie

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej kolezanki maz za mlodego mial jakas chorobe ( nie wiem jednak czy to byla przepuklina czy swinka) po ktorej lekarze zapowiedzieli, ze niestety nigdy dzieci miec nie bedzie , wiec nie zabezpieczal sie i "wpadl" z 1 zona- ma syna 18 lat, doslownie rok temu zostal ojcem z 2 zona :)...niezbadane sa wyroki boskie :D

Bliska 77, Bursztyn, Mega, Mango, Viv78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest stres, ale moze jestes w ciazy i nie powinnas sie teraz denerwowac :)
    Bursztyn wrote:

Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, pamietam jeszcze, ze po odebraniu i przeanalizowaniu wynikow, maz dostal cala karteczke z rozpiska dityczaca witamin itp, mial wtedy taki sam woreczek z lekarstwami jak ja :-)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mojej kolezanki maz za mlodego mial jakas chorobe ( nie wiem jednak czy to byla przepuklina czy swinka) po ktorej lekarze zapowiedzieli, ze niestety nigdy dzieci miec nie bedzie , wiec nie zabezpieczal sie i "wpadl" z 1 zona- ma syna 18 lat, doslownie rok temu zostal ojcem z 2 zona :)...niezbadane sa wyroki boskie :D
    Nasze organizmy to jedna wielka zagadka :-)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzebaluch super okreslenie ja mojego nazywam lekarzem dowcionym i wlasnie jutro sie do niego udaje tylko sie jeszcze musze wystroic :)

Nie wiem czy wam pisalam ale znajoma sie kiedys zamiast dezodorantem psiknela brokatem i lekarz na wizycie do niej tekstem wyjechal ale sie pani do mnie wystroila a ona nie wiedziala o co biega , dopiero w domu sie zorientowala , nie musze dodawac ze juz do niego nie poszla :)

Bliska 77, paszczakin, mysza1975, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, Kate 75, Lucky, Reni lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Grzebaluch super okreslenie ja mojego nazywam lekarzem dowcionym i wlasnie jutro sie do niego udaje tylko sie jeszcze musze wystroic :)

Nie wiem czy wam pisalam ale znajoma sie kiedys zamiast dezodorantem psiknela brokatem i lekarz na wizycie do niej tekstem wyjechal ale sie pani do mnie wystroila a ona nie wiedziala o co biega , dopiero w domu sie zorientowala , nie musze dodawac ze juz do niego nie poszla :)
    Ale mnie rozbawilas, az sie prawie poplakalam :-)

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - u nas były badania w normie, ale morfologię mieliśmy tylko 5 %, gdzie norma jest powyżej 4% - lekarka kręciła nosem, że nie za dobrze...a jednak się udało naturalnie - tylko, że ja swojego faszerowałam ostro suplementami.....

Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba GRATULUJĘ :D
    jeżeli Ty zaczęłaś ten tydzień, to w niedzielę będzie tutaj mnóstwo suwaczków :)
    Ps. Wodniki są inteligentne (ponoć) ;)

Bozia3, iwcia77, Mega, Mango, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam dziś na tych warsztatach z A. Dostaliśmy całą reklamówkę gadżetów...m.in. butelkę chicco, skarpetki, proszek jelp, kilka kremów (próbki i miniaturki) na rozstępy, pampersy, olejki Jonsona dla maluchów i inne...
    Fotelik Maxi Cosi wygrała dziewczyna z hasłem - Mamo to ja - ...od teraz jestem królem przez 9 miesięcy i mistrzem marketingu....
    coś takiego w każdym razie - dla mnie beznadzieja...wyróżnienia dostały kobitki z wierszykami i rymowankami częstochowskimi...Ogólnie ciężarówkom polecam - bo trwało to 3 godziny - kilka wykładów o fotelikach, chustach, kąpielach, pępkach, lekach itp.....taka mini szkoła rodzenia...
    Oni są w różnych miastach Polski

mysza1975, Bursztyn, iwcia77, samira, moremi, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    eee...nie jestem, nie mam zadnych objawow...wiem wiem....to nic nie znaczy, ale u mnie jak narazie sie sprawdza :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3270 3271 3272 3273 3274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ