35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj m tez mial kilka razy badane zolnierzyki ale nigdy sie nie ociagal, rozumial ze mamy wspolny cel, ja chodzilam kilka razy w miesiacu do grzebalucha a on na badanie w razie potrzeby i bylo git, zawszechodzil sam, raz przed IUI bylismy razem ale do pokoiku nie wchodzilam, nie bylo takiej potrzeby, wspieralam go za drzwiami
Bursztyn, iwcia77, mysza1975, samira, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no zobaczymy, badanie bety przede mna ( jutro), znajac moje " szczescie " to sie okaze jakas biochemiczna, pozamaciczna itp...mam pietra ...
iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Moj m tez mial kilka razy badane zolnierzyki ale nigdy sie nie ociagal, rozumial ze mamy wspolny cel, ja chodzilam kilka razy w miesiacu do grzebalucha a on na badanie w razie potrzeby i bylo git, zawszechodzil sam, raz przed IUI bylismy razem ale do pokoiku nie wchodzilam, nie bylo takiej potrzeby, wspieralam go za drzwiami
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Przestan krakac, przeciez to bez sensu. Trzeba zostawic za soba to co bylo, bo nigdzie nie jest napisane ze tak bedzie zawsze, badz dobrej mysli tym razem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....
. Bursztyn, ty tez badz dobrej mysli
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Cholera teraz nie pamietam, ostatninraz badane mial we wrzesniu przed IUI, jutro z samego ranca poszukam w magicznym segregatorze i napisze, na pewno nie byly idealne
. Bursztyn, ty tez badz dobrej mysli
staram sieBliska 77 lubi tę wiadomość
-
mojej kolezanki maz za mlodego mial jakas chorobe ( nie wiem jednak czy to byla przepuklina czy swinka) po ktorej lekarze zapowiedzieli, ze niestety nigdy dzieci miec nie bedzie , wiec nie zabezpieczal sie i "wpadl" z 1 zona- ma syna 18 lat, doslownie rok temu zostal ojcem z 2 zona
...niezbadane sa wyroki boskie
Bliska 77, Bursztyn, Mega, Mango, Viv78 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:mojej kolezanki maz za mlodego mial jakas chorobe ( nie wiem jednak czy to byla przepuklina czy swinka) po ktorej lekarze zapowiedzieli, ze niestety nigdy dzieci miec nie bedzie , wiec nie zabezpieczal sie i "wpadl" z 1 zona- ma syna 18 lat, doslownie rok temu zostal ojcem z 2 zona
...niezbadane sa wyroki boskie
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrzebaluch super okreslenie ja mojego nazywam lekarzem dowcionym i wlasnie jutro sie do niego udaje tylko sie jeszcze musze wystroic
Nie wiem czy wam pisalam ale znajoma sie kiedys zamiast dezodorantem psiknela brokatem i lekarz na wizycie do niej tekstem wyjechal ale sie pani do mnie wystroila a ona nie wiedziala o co biega , dopiero w domu sie zorientowala , nie musze dodawac ze juz do niego nie poszla
Bliska 77, paszczakin, mysza1975, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, Kate 75, Lucky, Reni lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Grzebaluch super okreslenie ja mojego nazywam lekarzem dowcionym i wlasnie jutro sie do niego udaje tylko sie jeszcze musze wystroic
Nie wiem czy wam pisalam ale znajoma sie kiedys zamiast dezodorantem psiknela brokatem i lekarz na wizycie do niej tekstem wyjechal ale sie pani do mnie wystroila a ona nie wiedziala o co biega , dopiero w domu sie zorientowala , nie musze dodawac ze juz do niego nie poszlaLucky lubi tę wiadomość
-
Bursztyn - u nas były badania w normie, ale morfologię mieliśmy tylko 5 %, gdzie norma jest powyżej 4% - lekarka kręciła nosem, że nie za dobrze...a jednak się udało naturalnie - tylko, że ja swojego faszerowałam ostro suplementami.....
Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Simba GRATULUJĘ
jeżeli Ty zaczęłaś ten tydzień, to w niedzielę będzie tutaj mnóstwo suwaczków
Ps. Wodniki są inteligentne (ponoć)Bozia3, iwcia77, Mega, Mango, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziewczyny byłam dziś na tych warsztatach z A. Dostaliśmy całą reklamówkę gadżetów...m.in. butelkę chicco, skarpetki, proszek jelp, kilka kremów (próbki i miniaturki) na rozstępy, pampersy, olejki Jonsona dla maluchów i inne...
Fotelik Maxi Cosi wygrała dziewczyna z hasłem - Mamo to ja - ...od teraz jestem królem przez 9 miesięcy i mistrzem marketingu....
coś takiego w każdym razie - dla mnie beznadzieja...wyróżnienia dostały kobitki z wierszykami i rymowankami częstochowskimi...Ogólnie ciężarówkom polecam - bo trwało to 3 godziny - kilka wykładów o fotelikach, chustach, kąpielach, pępkach, lekach itp.....taka mini szkoła rodzenia...
Oni są w różnych miastach Polskimysza1975, Bursztyn, iwcia77, samira, moremi, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość