X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis , silne nerwy masz
    ja bym już z nerwów niewiem co robiła....chyba do Tuska sie udała

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    normozoospermia
    to luuuuz :) zreszta efekt juz jest :)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zobaczymy, badanie bety przede mna ( jutro), znajac moje " szczescie " to sie okaze jakas biochemiczna, pozamaciczna itp...mam pietra ...:(
    Bursztyn wrote:
    to luuuuz :) zreszta efekt juz jest :)

samira lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m tez mial kilka razy badane zolnierzyki ale nigdy sie nie ociagal, rozumial ze mamy wspolny cel, ja chodzilam kilka razy w miesiacu do grzebalucha a on na badanie w razie potrzeby i bylo git, zawszechodzil sam, raz przed IUI bylismy razem ale do pokoiku nie wchodzilam, nie bylo takiej potrzeby, wspieralam go za drzwiami :-)

Bursztyn, iwcia77, mysza1975, samira, Sabina, Mango lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no zobaczymy, badanie bety przede mna ( jutro), znajac moje " szczescie " to sie okaze jakas biochemiczna, pozamaciczna itp...mam pietra ...:(
    Przestan krakac, przeciez to bez sensu. Trzeba zostawic za soba to co bylo, bo nigdzie nie jest napisane ze tak bedzie zawsze, badz dobrej mysli tym razem :)

iwcia77, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Moj m tez mial kilka razy badane zolnierzyki ale nigdy sie nie ociagal, rozumial ze mamy wspolny cel, ja chodzilam kilka razy w miesiacu do grzebalucha a on na badanie w razie potrzeby i bylo git, zawszechodzil sam, raz przed IUI bylismy razem ale do pokoiku nie wchodzilam, nie bylo takiej potrzeby, wspieralam go za drzwiami :-)
    a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....

Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Przestan krakac, przeciez to bez sensu. Trzeba zostawic za soba to co bylo, bo nigdzie nie jest napisane ze tak bedzie zawsze, badz dobrej mysli tym razem :)
    Dokladnie, rozpamietywanie nic nie da, trzeba patrzec w przyszlosc z nadzieja :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....
    Cholera teraz nie pamietam, ostatninraz badane mial we wrzesniu przed IUI, jutro z samego ranca poszukam w magicznym segregatorze i napisze, na pewno nie byly idealne :-). Bursztyn, ty tez badz dobrej mysli

Bursztyn lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Cholera teraz nie pamietam, ostatninraz badane mial we wrzesniu przed IUI, jutro z samego ranca poszukam w magicznym segregatorze i napisze, na pewno nie byly idealne :-). Bursztyn, ty tez badz dobrej mysli
    Dzieki Agus :)
    staram sie

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mojej kolezanki maz za mlodego mial jakas chorobe ( nie wiem jednak czy to byla przepuklina czy swinka) po ktorej lekarze zapowiedzieli, ze niestety nigdy dzieci miec nie bedzie , wiec nie zabezpieczal sie i "wpadl" z 1 zona- ma syna 18 lat, doslownie rok temu zostal ojcem z 2 zona :)...niezbadane sa wyroki boskie :D

Bliska 77, Bursztyn, Mega, Mango, Viv78 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jest stres, ale moze jestes w ciazy i nie powinnas sie teraz denerwowac :)
    Bursztyn wrote:

Bliska 77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, pamietam jeszcze, ze po odebraniu i przeanalizowaniu wynikow, maz dostal cala karteczke z rozpiska dityczaca witamin itp, mial wtedy taki sam woreczek z lekarstwami jak ja :-)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    mojej kolezanki maz za mlodego mial jakas chorobe ( nie wiem jednak czy to byla przepuklina czy swinka) po ktorej lekarze zapowiedzieli, ze niestety nigdy dzieci miec nie bedzie , wiec nie zabezpieczal sie i "wpadl" z 1 zona- ma syna 18 lat, doslownie rok temu zostal ojcem z 2 zona :)...niezbadane sa wyroki boskie :D
    Nasze organizmy to jedna wielka zagadka :-)

Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grzebaluch super okreslenie ja mojego nazywam lekarzem dowcionym i wlasnie jutro sie do niego udaje tylko sie jeszcze musze wystroic :)

Nie wiem czy wam pisalam ale znajoma sie kiedys zamiast dezodorantem psiknela brokatem i lekarz na wizycie do niej tekstem wyjechal ale sie pani do mnie wystroila a ona nie wiedziala o co biega , dopiero w domu sie zorientowala , nie musze dodawac ze juz do niego nie poszla :)

Bliska 77, paszczakin, mysza1975, Sabina, iwcia77, Mega, moremi, Kate 75, Lucky, Reni lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Grzebaluch super okreslenie ja mojego nazywam lekarzem dowcionym i wlasnie jutro sie do niego udaje tylko sie jeszcze musze wystroic :)

Nie wiem czy wam pisalam ale znajoma sie kiedys zamiast dezodorantem psiknela brokatem i lekarz na wizycie do niej tekstem wyjechal ale sie pani do mnie wystroila a ona nie wiedziala o co biega , dopiero w domu sie zorientowala , nie musze dodawac ze juz do niego nie poszla :)
    Ale mnie rozbawilas, az sie prawie poplakalam :-)

Lucky lubi tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - u nas były badania w normie, ale morfologię mieliśmy tylko 5 %, gdzie norma jest powyżej 4% - lekarka kręciła nosem, że nie za dobrze...a jednak się udało naturalnie - tylko, że ja swojego faszerowałam ostro suplementami.....

Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba GRATULUJĘ :D
    jeżeli Ty zaczęłaś ten tydzień, to w niedzielę będzie tutaj mnóstwo suwaczków :)
    Ps. Wodniki są inteligentne (ponoć) ;)

Bozia3, iwcia77, Mega, Mango, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny byłam dziś na tych warsztatach z A. Dostaliśmy całą reklamówkę gadżetów...m.in. butelkę chicco, skarpetki, proszek jelp, kilka kremów (próbki i miniaturki) na rozstępy, pampersy, olejki Jonsona dla maluchów i inne...
    Fotelik Maxi Cosi wygrała dziewczyna z hasłem - Mamo to ja - ...od teraz jestem królem przez 9 miesięcy i mistrzem marketingu....
    coś takiego w każdym razie - dla mnie beznadzieja...wyróżnienia dostały kobitki z wierszykami i rymowankami częstochowskimi...Ogólnie ciężarówkom polecam - bo trwało to 3 godziny - kilka wykładów o fotelikach, chustach, kąpielach, pępkach, lekach itp.....taka mini szkoła rodzenia...
    Oni są w różnych miastach Polski

mysza1975, Bursztyn, iwcia77, samira, moremi, malgos741, Pusurek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    eee...nie jestem, nie mam zadnych objawow...wiem wiem....to nic nie znaczy, ale u mnie jak narazie sie sprawdza :)

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3270 3271 3272 3273 3274 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ