X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Andzia gon gon. Tylko napisz czasem co u Ciebie bo rzadko się odzyeasz :-)
    Annamaria ślicznie Ci Helenka rośnie :-)
    Simba :-)

Miłego dnia!

Simba, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.

Beret?

samira, malgos741, Mega, Kate 75, paszczakin, Pusurek, Mango, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.

Beret?
    Matko jedyna sny masz nie z tej ziemi...

polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesu Misku ale gowaniany sen =-O masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w słoneczny ranek

test negatywny

Miśku gówno na pieniądze,dziecko na ploty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:05

polarmiś, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to dzień dobry.
    Weszłam do mamy która mieszka na poddaszu na drugim piętrze i padam. Zero kondycji a do października jeszcze kawałek.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira <3

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - może masz jakąś potrzebę oczyszczenia się....może to futro chcesz mieć znowu białe - dlatego tak dużo tego gówna miałaś w śnie..no a dzidzia to wiadomo...- chcesz, żeby była...Poza tym tu tyle tematów kupowo - dziecięcych, że nic dziwnego, że beret tak reaguje.....:)

Reni, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, przy takich treściach ostrzegaj najpierw, że tylko dla mało wrażliwych, czy coś :)

Moja mała coraz mocniej kopie. Niedługo mi zacznie przemeblowanie w brzuchu robić.

Dziewczyny, czy słyszałyscie coś o rozejściu się mięśni brzucha w ciązy i jakichś ćwiczenie profilaktycznych i rehabilitacyjnych na to?

iwcia77 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
    A czemu pytasz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:47

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek ale masz sny! Dobrze ze nie popuscilas w nocy ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira przytulam <3
    Wiem co czujesz, to cale gadanie, ze cykl na lajcie, a potem i tak czlowiek jest zdolowany, trzymaj sie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:48

samira lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Alis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
    A czemu pytasz?

Bo w szkole rodzenia wyszła jakaś dyskusja o zwisającym brzuchu po porodzie i jakoś tak przypalętała mi się wizja mnie z taką wiszacą kangurza torbą z przodu. Zwłaszcza, że marzymy jeszcze o rodzeństwie dla małej, a zdaniem położnej między jedną ciążą a drugą dobrze, żeby minęły ze dwa lata, żeby mięśnie wróciły do formy, a jestem za stara, żeby ryzykować takie czekanie.

polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mowisz sabina, ze eksportowali za to babke? ;) :D
    No i znowu wyszła mi Samuela ;-)
    Miało być dziewczyna była wysportowana :-)

Wybaczcie to przez to, że piszę z komórki

Kate 75, Pusurek, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Bo w szkole rodzenia wyszła jakaś dyskusja o zwisającym brzuchu po porodzie i jakoś tak przypalętała mi się wizja mnie z taką wiszacą kangurza torbą z przodu. Zwłaszcza, że marzymy jeszcze o rodzeństwie dla małej, a zdaniem położnej między jedną ciążą a drugą dobrze, żeby minęły ze dwa lata, żeby mięśnie wróciły do formy, a jestem za stara, żeby ryzykować takie czekanie.
    Alis nie czekaj. Ją gdybym wiedziała że będziemy mieć problemy z zaciazeniem to staralabym się o drugie dziecko jak tylko Mała skończyła pół roku. Ale skąd mogłam wiedzieć że tyle się to przeciągnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:58

Alis, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie ma co wybaczac, humor nawet poprawiasz!
    Jak tak to może nie będę sprawdzać co mi wychodzi w pisaniu tylko będę puszczać wszystko na żywioł ;-)

Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej porannie! U mnie dzis lampa od rana, jest juz 17 stopni ( w cieniu ). Zaraz pojde sobie moscic stanowisko do opalania plecow i tylu nog. ;)
    W ogole zaczynaja mnie rozpieprzac biale noce, wczoraj bylam padnieta o 22, zaleglam do lozka, ale jak spac, kiedy slonce jeszcze swieci?
    Od rana to samo, ptaki dostaja glupawki o 3 rano, bo jest jasno od 2. Co za lajf normalnie. ;)
    Duzo slonca dla wszystkich dzis! :)

Mega, ania.g, Sabina, polarmiś, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A czemu pytasz?

Ja tez bylam pewna, ze dziewczyna byla eksportowana, no. Jakas poludniowa, skoro do Eguroli chodzila. No i jak eksportowana, to moze miala miesnie lepsze? ;) :D

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Beret?
    szukanie kibla we snie psychoanaliza interpretuje jako pragnienie zaspokojenia potrzeb (uczuciowych)- i niekoniecznie musi tutaj chodzic o dziecko, moze to byc tesknota za uczuciami,miloscia itd. a niewygodny kibel w tym wypadku moze wskazywac na nieszczegolnie dobra sytuacje- uczuciowa, Jung powiedzialby ze porod to odkrywanie nowych aspektow wlasnej osobowosci, niekoniecznie tych poztywnych- dziecko, ale takze negatywnych, ciemnych stron (gowno)

iwcia77, Mango, Mega, Simba, Bozia3, polarmiś, mysza1975, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Samirka, przykro mi z powodu testu
    Alis, jeszcze doszly rozlazace sie miesnie...zawsze sie czegos nowego dowiem
    Simba, a mdlosc masz? :)
    Iwcia, kciuki za bete
    Cieplo u nas jest i to jest jak narazie jedyny plus tego dnia

iwcia77, Mega, samira, Alis, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3272 3273 3274 3275 3276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ