35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.
Beret?samira, malgos741, Mega, Kate 75, paszczakin, Pusurek, Mango, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.
Beret?polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polarmisiu - może masz jakąś potrzebę oczyszczenia się....może to futro chcesz mieć znowu białe - dlatego tak dużo tego gówna miałaś w śnie..no a dzidzia to wiadomo...- chcesz, żeby była...Poza tym tu tyle tematów kupowo - dziecięcych, że nic dziwnego, że beret tak reaguje.....
Reni, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Polarmisiu, przy takich treściach ostrzegaj najpierw, że tylko dla mało wrażliwych, czy coś
Moja mała coraz mocniej kopie. Niedługo mi zacznie przemeblowanie w brzuchu robić.
Dziewczyny, czy słyszałyscie coś o rozejściu się mięśni brzucha w ciązy i jakichś ćwiczenie profilaktycznych i rehabilitacyjnych na to?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
A czemu pytasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:47
-
Samira przytulam
Wiem co czujesz, to cale gadanie, ze cykl na lajcie, a potem i tak czlowiek jest zdolowany, trzymaj sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:48
samira lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Alis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
A czemu pytasz?
Bo w szkole rodzenia wyszła jakaś dyskusja o zwisającym brzuchu po porodzie i jakoś tak przypalętała mi się wizja mnie z taką wiszacą kangurza torbą z przodu. Zwłaszcza, że marzymy jeszcze o rodzeństwie dla małej, a zdaniem położnej między jedną ciążą a drugą dobrze, żeby minęły ze dwa lata, żeby mięśnie wróciły do formy, a jestem za stara, żeby ryzykować takie czekanie.polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Bo w szkole rodzenia wyszła jakaś dyskusja o zwisającym brzuchu po porodzie i jakoś tak przypalętała mi się wizja mnie z taką wiszacą kangurza torbą z przodu. Zwłaszcza, że marzymy jeszcze o rodzeństwie dla małej, a zdaniem położnej między jedną ciążą a drugą dobrze, żeby minęły ze dwa lata, żeby mięśnie wróciły do formy, a jestem za stara, żeby ryzykować takie czekanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:58
Alis, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej porannie! U mnie dzis lampa od rana, jest juz 17 stopni ( w cieniu ). Zaraz pojde sobie moscic stanowisko do opalania plecow i tylu nog.
W ogole zaczynaja mnie rozpieprzac biale noce, wczoraj bylam padnieta o 22, zaleglam do lozka, ale jak spac, kiedy slonce jeszcze swieci?
Od rana to samo, ptaki dostaja glupawki o 3 rano, bo jest jasno od 2. Co za lajf normalnie.
Duzo slonca dla wszystkich dzis!Mega, ania.g, Sabina, polarmiś, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Alis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
A czemu pytasz?
Ja tez bylam pewna, ze dziewczyna byla eksportowana, no. Jakas poludniowa, skoro do Eguroli chodzila. No i jak eksportowana, to moze miala miesnie lepsze?Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.
Beret?iwcia77, Mango, Mega, Simba, Bozia3, polarmiś, mysza1975, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Samirka, przykro mi z powodu testu
Alis, jeszcze doszly rozlazace sie miesnie...zawsze sie czegos nowego dowiem
Simba, a mdlosc masz?
Iwcia, kciuki za bete
Cieplo u nas jest i to jest jak narazie jedyny plus tego dniaiwcia77, Mega, samira, Alis, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość