X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!

Andzia gon gon. Tylko napisz czasem co u Ciebie bo rzadko się odzyeasz :-)
    Annamaria ślicznie Ci Helenka rośnie :-)
    Simba :-)

Miłego dnia!

Simba, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.

Beret?

nick nieaktualny, malgos741, Mega, Kate 75, paszczakin, nick nieaktualny, Mango, Reni, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.

Beret?
    Matko jedyna sny masz nie z tej ziemi...

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesu Misku ale gowaniany sen =-O masakra

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w słoneczny ranek

test negatywny

Miśku gówno na pieniądze,dziecko na ploty :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:05

nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle to dzień dobry.
    Weszłam do mamy która mieszka na poddaszu na drugim piętrze i padam. Zero kondycji a do października jeszcze kawałek.

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu - może masz jakąś potrzebę oczyszczenia się....może to futro chcesz mieć znowu białe - dlatego tak dużo tego gówna miałaś w śnie..no a dzidzia to wiadomo...- chcesz, żeby była...Poza tym tu tyle tematów kupowo - dziecięcych, że nic dziwnego, że beret tak reaguje.....:)

Reni, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Alis Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisiu, przy takich treściach ostrzegaj najpierw, że tylko dla mało wrażliwych, czy coś :)

Moja mała coraz mocniej kopie. Niedługo mi zacznie przemeblowanie w brzuchu robić.

Dziewczyny, czy słyszałyscie coś o rozejściu się mięśni brzucha w ciązy i jakichś ćwiczenie profilaktycznych i rehabilitacyjnych na to?

iwcia77 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
    A czemu pytasz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:47

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek ale masz sny! Dobrze ze nie popuscilas w nocy ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira przytulam <3
    Wiem co czujesz, to cale gadanie, ze cykl na lajcie, a potem i tak czlowiek jest zdolowany, trzymaj sie <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:48

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Alis o rozejsciu mięśni slysAlam. Ale korygowane to babka miała operacyjne. Dodam że dziewczyna była eksportowana, nawet na zajęcia do Eguroli chodziła i mimo to mięśnie się jej rozeszły.
    A czemu pytasz?

Bo w szkole rodzenia wyszła jakaś dyskusja o zwisającym brzuchu po porodzie i jakoś tak przypalętała mi się wizja mnie z taką wiszacą kangurza torbą z przodu. Zwłaszcza, że marzymy jeszcze o rodzeństwie dla małej, a zdaniem położnej między jedną ciążą a drugą dobrze, żeby minęły ze dwa lata, żeby mięśnie wróciły do formy, a jestem za stara, żeby ryzykować takie czekanie.

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mowisz sabina, ze eksportowali za to babke? ;) :D
    No i znowu wyszła mi Samuela ;-)
    Miało być dziewczyna była wysportowana :-)

Wybaczcie to przez to, że piszę z komórki

Kate 75, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Bo w szkole rodzenia wyszła jakaś dyskusja o zwisającym brzuchu po porodzie i jakoś tak przypalętała mi się wizja mnie z taką wiszacą kangurza torbą z przodu. Zwłaszcza, że marzymy jeszcze o rodzeństwie dla małej, a zdaniem położnej między jedną ciążą a drugą dobrze, żeby minęły ze dwa lata, żeby mięśnie wróciły do formy, a jestem za stara, żeby ryzykować takie czekanie.
    Alis nie czekaj. Ją gdybym wiedziała że będziemy mieć problemy z zaciazeniem to staralabym się o drugie dziecko jak tylko Mała skończyła pół roku. Ale skąd mogłam wiedzieć że tyle się to przeciągnie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 08:58

Alis, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie ma co wybaczac, humor nawet poprawiasz!
    Jak tak to może nie będę sprawdzać co mi wychodzi w pisaniu tylko będę puszczać wszystko na żywioł ;-)

Mega, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej porannie! U mnie dzis lampa od rana, jest juz 17 stopni ( w cieniu ). Zaraz pojde sobie moscic stanowisko do opalania plecow i tylu nog. ;)
    W ogole zaczynaja mnie rozpieprzac biale noce, wczoraj bylam padnieta o 22, zaleglam do lozka, ale jak spac, kiedy slonce jeszcze swieci?
    Od rana to samo, ptaki dostaja glupawki o 3 rano, bo jest jasno od 2. Co za lajf normalnie. ;)
    Duzo slonca dla wszystkich dzis! :)

Mega, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    A czemu pytasz?

Ja tez bylam pewna, ze dziewczyna byla eksportowana, no. Jakas poludniowa, skoro do Eguroli chodzila. No i jak eksportowana, to moze miala miesnie lepsze? ;) :D

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Beret?
    szukanie kibla we snie psychoanaliza interpretuje jako pragnienie zaspokojenia potrzeb (uczuciowych)- i niekoniecznie musi tutaj chodzic o dziecko, moze to byc tesknota za uczuciami,miloscia itd. a niewygodny kibel w tym wypadku moze wskazywac na nieszczegolnie dobra sytuacje- uczuciowa, Jung powiedzialby ze porod to odkrywanie nowych aspektow wlasnej osobowosci, niekoniecznie tych poztywnych- dziecko, ale takze negatywnych, ciemnych stron (gowno)

iwcia77, Mango, Mega, Simba, Bozia3, nick nieaktualny, mysza1975, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    Samirka, przykro mi z powodu testu
    Alis, jeszcze doszly rozlazace sie miesnie...zawsze sie czegos nowego dowiem
    Simba, a mdlosc masz? :)
    Iwcia, kciuki za bete
    Cieplo u nas jest i to jest jak narazie jedyny plus tego dnia

iwcia77, Mega, nick nieaktualny, Alis, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3272 3273 3274 3275 3276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ