35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:szukanie kibla we snie psychoanaliza interpretuje jako pragnienie zaspokojenia potrzeb (uczuciowych)- i niekoniecznie musi tutaj chodzic o dziecko, moze to byc tesknota za uczuciami,miloscia itd. a niewygodny kibel w tym wypadku moze wskazywac na nieszczegolnie dobra sytuacje- uczuciowa, Jung powiedzialby ze porod to odkrywanie nowych aspektow wlasnej osobowosci, niekoniecznie tych poztywnych- dziecko, ale takze negatywnych, ciemnych stron (gowno)
Nigdy, ale to przenigdy nie poprosze Bursztyna o analize snu!
No, chyba, ze beda mi sie snily owieczki i motylki.
A tu, nie dosc, ze czlowiek sie spocil we snie ze strachu, to jeszcze potem czytac takie cos musi!Mango, Sabina, Mega, polarmiś, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Nigdy, ale to przenigdy nie poprosze Bursztyna o analize snu!
A tu, nie dosc, ze czlowiek sie spocil we snie ze strachu, to jeszcze potem czytac takie cos musi! -
witam
no podobnie jak Caffe - poszlam na badania moczu - bez moczu...:-o, ale na szczescie dali mi pojemnik i dalam rade zrobic na miejscu
drugie nieszczescie to takie ze na skierowaniu nie bylo Beta hcg...- koorwa myslalam ze mnie popierdoli na miejscu, mimo wszystko oddalam krew ( wyniki 26.05 i polecialam jeszcze raz do lekarza rodzinnego i POPROSILAM o betahcg - byl zdeczko zdziwiony, bo to "nie jest oblig a przeciez z moczu wyszedl pozytywny"- czlowieku- lecz sie sam !!!, w te pedy wrocilam do laboratorium i...spoznilam sie 15 min , bo juz nie przyjmuja , wiec bete zrobie jutro...
Pusurek, Mega, samira, Simba, Bozia3, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no nie wiem czy to lepsze... jak się śnią owieczki to będzie duża impreza na wsi i Doli nie będzie szczęśliwa a motylki tzn że będziesz rzygać motylki ruch w żołądku.. no przesranePusurek wrote:Nigdy, ale to przenigdy nie poprosze Bursztyna o analize snu!
A tu, nie dosc, ze czlowiek sie spocil we snie ze strachu, to jeszcze potem czytac takie cos musi!Pusurek, Mango, Mega, Simba, Bozia3, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
...do tego probujac zabukowac trzy usg na wloski nfz , baba z infolini rozlaczyla sie, byla taka bezczelna, ze 1 usg chciala mi dac na 24 czerwca ! i jak zapytalam sie czy nie ma nic wczesniej to rozlaczyla sie...
czlowiek czeka na ciaze jak debil, i czeka na to 1 usg aby zobaczyc bicie serca a ta mi takie daty daje, nie! , no jakas paranoja...chyba pojde prywatnie...Mega, samira, Simba, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:no nie wiem czy to lepsze... jak się śnią owieczki to będzie duża impreza na wsi i Doli nie będzie szczęśliwa a motylki tzn że będziesz rzygać motylki ruch w żołądku.. no przesrane
Duza impreza na wsi dobrze mi sie kojarzy, ja wiesniak juz teraz jestem. A rzygac? Jest impra, to musi byc rzygane, nie?Mega, Dorka1979, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...do tego probujac zabukowac trzy usg na wloski nfz , baba z infolini rozlaczyla sie, byla taka bezczelna, ze 1 usg chciala mi dac na 24 czerwca ! i jak zapytalam sie czy nie ma nic wczesniej to rozlaczyla sie...
czlowiek czeka na ciaze jak debil, i czeka na to 1 usg aby zobaczyc bicie serca a ta mi takie daty daje, nie! , no jakas paranoja...chyba pojde prywatnie...Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...do tego probujac zabukowac trzy usg na wloski nfz , baba z infolini rozlaczyla sie, byla taka bezczelna, ze 1 usg chciala mi dac na 24 czerwca ! i jak zapytalam sie czy nie ma nic wczesniej to rozlaczyla sie...
czlowiek czeka na ciaze jak debil, i czeka na to 1 usg aby zobaczyc bicie serca a ta mi takie daty daje, nie! , no jakas paranoja...chyba pojde prywatnie...
Do Polszy, kochana, do Polszy! Nie mialas planow na wakacyjny lot do Gdanska? Pasi pieknie!iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Same straszliwosci!
ze czloweik ma pragnienia, czasem n=mniej czasem bardzie zaspokojone? i ze mamy ciemne strony osobowosci- przeciez to codzienne zycie
lepiej pewnie wyprzec, nie?Pusurek, Mega, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Ja bym była za wypieraniem, ale zaraz nam powiesz, że to ma "krótkie nogi"
Prawda?
Bursztyn wrote:no bez przesady, Pusur!
ze czloweik ma pragnienia, czasem n=mniej czasem bardzie zaspokojone? i ze mamy ciemne strony osobowosci- przeciez to codzienne zycie
lepiej pewnie wyprzec, nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 12:12
Simba lubi tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no bez przesady, Pusur!
lepiej pewnie wyprzec, nie?
Ej, ciemne strony to luzik! Dark passenger i te sprawy ( kocham Dextera ).
Ale ze mi sie w zyciu nie uklada? Tak, to wole wyprzec!Mega, polarmiś lubią tę wiadomość
-
wlasnie przyszedl mail z nfz
1 usg 25 czeriec- ide prywatnie za tydzien a 25 free
2 usg 09/09
3.usg 18/11
urlop mam od 20 lipca do 20 sierpnia wiec moze uda mi sie skoczyc do polandii
Pusurek wrote:Do Polszy, kochana, do Polszy! Nie mialas planow na wakacyjny lot do Gdanska? Pasi pieknie!Mega, samira, Simba, Lucky, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Ja bym była za wypieraniem, ale zaraz nam powiesz, że to ma "krótkie nogi"
Prawda?
wypierane sprawy z a w s z e wychodza, przed soba nie ucieknieszMango, Simba, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:wlasnie przyszedl mail z nfz
1 usg 25 czeriec- ide prywatnie za tydzien a 25 free
2 usg 09/09
3.usg 18/11
urlop mam od 20 lipca do 20 sierpnia wiec moze uda mi sie skoczyc do polandii
Aj, to sie nie spotkamy! ;(Lucky lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ej, ciemne strony to luzik! Dark passenger i te sprawy ( kocham Dextera ).
Ale ze mi sie w zyciu nie uklada? Tak, to wole wyprzec!ale spoko, i tak wroci- jak bumerang
nie napisalam ze Miskowi sie w zyciu nie uklada, tylke ze sen moze wskazywac na jakies niezaspokojone potrzeby i pragnienia, i tyle.
Monia37, Lucky, polarmiś lubią tę wiadomość