X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Reni dawaj nowiny od lekarza, u mnie juz nowy 12 cykl sie mozna pochlastac jestem zdegustowana :(

Wynikow na razie nie mamy powiedzieli ze jak nikt nie dzwoni to znaczy ze jest dobrze a ja w dupie mam taka odpowiedz bo chce wiedziec szczegoly, maja dzwonic moze jutro...

Kolejne badanie krwi jutro w drugim dniu cyklu to jak na razie ostatnie.

Kazano sie grzecznie miziac do wizyty u lekarza na podsumowanie wszystkich wynkow w sierpniu eeeee no dobra jak tak mowia.

Witam sie i zaczynam wieczorny odpoczynek
    jak nie dzwonia to naprawde dobry znak :) pewnie wszystko w normie :)
    tylko wizyta pozno troche, dopiero w sierpniu

Panda, Lucky, Mega, samira, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jak nie dzwonia to naprawde dobry znak :) pewnie wszystko w normie :)
    tylko wizyta pozno troche, dopiero w sierpniu

no wiem, bo Pan Doktor jedzie na wakacje mozemy sie spotkac z innym jesli chcemy ale my nie chcemy, bedziemy czekac i sie dotykac w miedzy czasie bez cisnienia bo na macierzynski musze zapracowac ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 13:21

Pusurek, iwcia77, Lucky, Bursztyn, Mega, Simba, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    bedziemy czekac i sie dotykac w miedzy czasie bez cisnienia bo na macierzynski musze zapracowac ;)

I to jest dosc sluszna koncepcja. :)

Panda, Lucky, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juhu! hurra! 30 maja 1 usg :D , juz sie nie moge doczekac !!!!!!!!!!!

Reni , a jak tam wizyta?

Lucky, Mega, Simba, samira, Bursztyn, Sabina, Reni, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no wiem, bo Pan Doktor jedzie na wakacje mozemy sie spotkac z innym jesli chcemy ale my nie chcemy, bedziemy czekac i sie dotykac w miedzy czasie bez cisnienia bo na macierzynski musze zapracowac ;)
    to w sumie otymalna sytuacja :) wszystko sie zgralo w czasie, kiedy juz zapracujesz na macierzysnki to zaciazysz :)

Lucky, Panda, Mega, Simba, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    I to jest dosc sluszna koncepcja. :)

Ciesze se ze Ci sie podoba Pusurku, boszeeeee jak ja bym chciala juz taki brzucho jak ty masz hliphliphlip...

zapierdol w pracy dzisiaj taki ze zapomnialam o malpwych bolach no i dobrze..

Lucky, Mega, samira, Simba, Sabina, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie piękne panie

Pando współczuję i przytulam, uda się!
    Reni nadawaj co u Ciebie
    Bursztynie u nas wyniki średnie lub poniżej średniej, pcham w faceta ile się da, liczę na cud. Powodzenia

pozdrawiam każda jedną

Mega, Bursztyn, samira, Panda, Sabina, Bozia3, Mango, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to w sumie otymalna sytuacja :) wszystko sie zgralo w czasie, kiedy juz zapracujesz na macierzysnki to zaciazysz :)

no i niech tak sie stanie! ok czyli za dwa miechy jestem zaplodniona i gotowa na macierzynski :)

Mega, Bursztyn, samira, Simba, Lucky, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no i niech tak sie stanie! ok czyli za dwa miechy jestem zaplodniona i gotowa na macierzynski :)
    mowisz i masz :)

Mega, Simba, Lucky, Panda, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie moje kochane co tam u Was słychać ja nie wiem w co ręce włożyćmiłego popołudnia życzę

Mega, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki :)
    Kochane, sorry ze nie mam siły sie odnieść do każdej - wiem co u wszystkich i bardzo kibicuje i trzymam kciuki, za bety, żołnierzy, tarczyce, bliskie i dalsze rozwiązania, insemki, cukry, mocze, sny prorocze (sie zrymowalo), wizyty u profesorów etc.
    No nie wiem co sie ze mna dzieje - to znaczy przypuszczam ze wiem bo dzisiaj zdałam drugi test ;) jestem kompletnie do niczego. Łóżko mnie co chwile wzywa do siebie (widzialam ze Paszczaka tez) to chyba ten progesteron. Poza tym kompletny brak koncentracji....masakra jakaś. Jedyne na co sie dzisiaj zdobyłam, to krótki wypad do pracy a potem do labo - dupa niestety bez skierowania bety niet. No nic - sobota za trzy dni.
    A propos USG Iwki, to ja mam umówiona wizytę z lekarzem prowadzącym na 18 czerwca i tez mnie zaczęło zastanawiać czy w planach jest podglądanie :) Musze sie dopytac, o ile nie zapomnę.
    No wiec cóż. Dobranoc :)

Mega, Sabina, Bursztyn, Lucky, Panda, Bozia3, Mango, samira, Pusurek, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpij dobrze Simba, żadnych masakrycznych snów ;) bo jak łóżko wzywa to trza sie stawić, nie ma bata ;)

Lucky, Mango, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kochane, sorry ze nie mam siły sie odnieść do każdej - wiem co u wszystkich i bardzo kibicuje i trzymam kciuki, za bety, żołnierzy, tarczyce, bliskie i dalsze rozwiązania, insemki, cukry, mocze, sny prorocze (sie zrymowalo), wizyty u profesorów etc.
    No nie wiem co sie ze mna dzieje - to znaczy przypuszczam ze wiem bo dzisiaj zdałam drugi test ;) jestem kompletnie do niczego. Łóżko mnie co chwile wzywa do siebie (widzialam ze Paszczaka tez) to chyba ten progesteron. Poza tym kompletny brak koncentracji....masakra jakaś. Jedyne na co sie dzisiaj zdobyłam, to krótki wypad do pracy a potem do labo - dupa niestety bez skierowania bety niet. No nic - sobota za trzy dni.
    A propos USG Iwki, to ja mam umówiona wizytę z lekarzem prowadzącym na 18 czerwca i tez mnie zaczęło zastanawiać czy w planach jest podglądanie :) Musze sie dopytac, o ile nie zapomnę.
    taa..progesteron...a moze ciaza ? ;)
    gratuluje zdanego testu :)
    slodkich i kolorowych :)

Lucky, Mango, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, miłych snów... tylko sie na Polarmisiu nie wzoruj.

Mi się udało dzisaj zaliczyć fryzjera i kosmetyczkę i teraz odpoczywam po tym wysiłku. Niestety jako słomiana wdowa muszę się sama zwlec z sofy po jakieś żarełko.
    W każdym razie wreszcie wyglądam jak cżłowiek. Mąż może wracać.

Bursztyn, Sabina, Panda, Bozia3, polarmiś, Simba lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    witam wszystkie piękne panie

Pando współczuję i przytulam, uda się!
    Reni nadawaj co u Ciebie
    Bursztynie u nas wyniki średnie lub poniżej średniej, pcham w faceta ile się da, liczę na cud. Powodzenia

pozdrawiam każda jedną

Dzieki Lucky tobie tez wszystkiego dobrego :)

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

Simba bo ty w cizy jestes!!! Spij ile wlezie :)

Simba lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no byłam dzisiaj w klinice
    Pani doktor popatrzyła i mówi, że...
    mamy niepłodność idiomatyczną zwaną przeze mnie idiotyczną..
    czyli nie znamy przyczyny braku ciąży.. wszystkie badania są dobre a nawet b.dobre tak się wzruszyłam, że wszystko ok haha że się popłakałam no albo jestem w ciąży hahah..bo nie mogłam tego powstrzymać
    no ale doktora mówi, że opowie mi co i jak.. i ..
    jeśli chodzi o dalsze leczenie to..
    są dwa podejścia brytyjskie i polskie
    brytyjskie podejście to, że od razu IV, polskie to zanim IV to można spróbować IUI
    i tu pacjentka decyduje co wybiera (ale na IV trzeba by czekać aż miną 24 msce starań - udokumentowane więc tak czy inaczej do końca roku nie miałabym go)
    jako ciekawostka w Szczecinie nie robią już IUI od razu IV

umówiłyśmy się, że do końca roku próbujemy IUI ze trzy razy (całkowicie na NFZ) jak nie pyknie to po nowym roku IV
    Reni, wiadomosc wlasciwie bardzo dobre :) bo zdrowi jestescie oboje i ciaza z zaskoczenie moze wydarzyc sie w kazdej chwili :)
    uwazam ze plan jest swietny, moze troche cisnienie Ci zejdzie z beretki teraz? Jestem pewna ze doczekacie sie malucha jeszcze przed koncem tego roku, a kto wie- moze przed koncem tego miesiaca? :)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jest jeszcze jedno rozwiązanie- jest dużą szansa.że jesteś teraz w ciąży i żadne zabiegi dodatkowe nie będą potrzebne
    Daj Ci Boże

Reni, Panda, Mega, Simba, iwcia77, moremi, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no byłam dzisiaj w klinice
    Pani doktor popatrzyła i mówi, że...
    mamy niepłodność idiomatyczną zwaną przeze mnie idiotyczną..
    czyli nie znamy przyczyny braku ciąży.. wszystkie badania są dobre a nawet b.dobre tak się wzruszyłam, że wszystko ok haha że się popłakałam no albo jestem w ciąży hahah..bo nie mogłam tego powstrzymać
    no ale doktora mówi, że opowie mi co i jak.. i ..
    jeśli chodzi o dalsze leczenie to..
    są dwa podejścia brytyjskie i polskie
    brytyjskie podejście to, że od razu IV, polskie to zanim IV to można spróbować IUI
    i tu pacjentka decyduje co wybiera (ale na IV trzeba by czekać aż miną 24 msce starań - udokumentowane więc tak czy inaczej do końca roku nie miałabym go)
    jako ciekawostka w Szczecinie nie robią już IUI od razu IV

umówiłyśmy się, że do końca roku próbujemy IUI ze trzy razy (całkowicie na NFZ) jak nie pyknie to po nowym roku IV

Reni ciesze sie ze wynki dobre, to moze ta idiotyczna sytuacja jeszcze sie zmieni, bo tego nigdy nie wiadomo jak armia dobra i ty dzialasz to nic tylko bzykanko, plan jest dobry a nawet bardzo jesli oczywiscie zdecydujecie sie na IVF, trzymam kciuki ze jednak nie bedzie trzeba <3

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa no własnie przecież kraczę kraczę i wykraczę

w tym miesiącu też będę się afirmować soooooooo.... jestem w ciąży ;-)

Panda, Mega, samira, Simba, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 3275 3276 3277 3278 3279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ