X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to reni witaj w klubie idiotycznych IUI ;) metodzie o nizszej skutecznosci niz poczecie naturalne ;)
    Paszczak Ty przecież od soboty jesteś w ciąży. Ja to wiem. Zobaczysz :-)

Mega, Simba, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby dobre ale takie coś jest najgorsze do leczenia, bo nie wiadomo co leczyć :-(
    Bursztyn wrote:
    Reni, wiadomosc wlasciwie bardzo dobre :) bo zdrowi jestescie oboje i ciaza z zaskoczenie moze wydarzyc sie w kazdej chwili :)
    uwazam ze plan jest swietny, moze troche cisnienie Ci zejdzie z beretki teraz? Jestem pewna ze doczekacie sie malucha jeszcze przed koncem tego roku, a kto wie- moze przed koncem tego miesiaca? :)

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to reni witaj w klubie idiotycznych IUI ;) metodzie o nizszej skutecznosci niz poczecie naturalne ;)
    robią to Wam za darmo - więc czemu nie wykorzystać...prywatnie jeden raz kosztuje od 800 zł, a wersja ulepszona 2500 zł - wtedy by się można denerwować...:)

Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no niby dobre ale takie coś jest najgorsze do leczenia, bo nie wiadomo co leczyć :-(
    a nie chcą Ci zrobić badań na wrogość śluzu czy coś takiego? No i ta niesprawdzona morfologia Twojego..dla mnie to dziwne i niedokładne - ale wiele klinik od razu przechodzi do inseminacji i in vitro...taka polityka

malgos741 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo tu pewnie nie ma co leczyc :)
    mam przczucie ze zajdziesz szybciej niz Ci sie wydaje :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Simba, Ty jestes zmeczona, bo jestes w ciazy, w ciazy tak jest.. Ja jestem zmeczona nieslusznie, znaczy nie fair, bo 3-dniowa ciaza nie mecz jeszcze ;)

Iwcia, jak ty masz wizyte na USG w maju, to chyba jesczze nic tam nie zobaczysz, czy sie myle?

Pandziku, podoba mi sie opcja dotykania bez cisnienia- cisnienie ogolnie nie jest dobre. A ile musisz pracowac, zeby zasluzyc na macierzynski? czy to tylko tak "z przyzwoitosci"? ;) Bo ja myslalam, ze takie przywileje to sie od razu ma..

no niestety tutaj macierzynski przysluguje dopiero po roku pracy znam laski co im tygodnia zabraklo i dupa blada, coz reguly gry sa jakie sa... wiesz nie jest to jakis wyznacznik ale szkoda by bylo po prostu nie miec...potrzebuje jeszcze 1.5 miesiaca pracy zeby sie zmiescic jak by co ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 14:12

mysza1975 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów ;-) a i bzykać się można tak czy inaczej
    szkoda nie skorzystać :-)
    Bozia3 wrote:
    robią to Wam za darmo - więc czemu nie wykorzystać...prywatnie jeden raz kosztuje od 800 zł, a wersja ulepszona 2500 zł - wtedy by się można denerwować...:)

Mega, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nic nie mówiła nt
    niewiem.gif
    Bozia3 wrote:
    a nie chcą Ci zrobić badań na wrogość śluzu czy coś takiego? No i ta niesprawdzona morfologia Twojego..dla mnie to dziwne i niedokładne - ale wiele klinik od razu przechodzi do inseminacji i in vitro...taka polityka

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Boziu a jakie to sa badania na wrogosc sluzu, ja nigdy o czyms takim nie slyszalam jak zwykle wiem nie za wiele upsi ;)

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów ;-) a i bzykać się można tak czy inaczej
    Tobie to najbardziej oczywiście o to bzykanie chodzi.....:)

Ja chodząc prywatnie miałam przebadane wszystko, potem dopiero kilka cykli na samym clo, potem drożność, a dopiero potem rozmowa o inseminacji...

Mega, Panda, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

ale Ci dobrze ja tutaj place gruba kase za monitoringi i wszsytko inne, rob jak mozesz co Ci tam oferuja, korzystaj ile wlezie, zazdraszczam ;)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym bardziej, że już tyle kasy poszło prywatnie na to wszystko :-)
    Panda wrote:
    ale Ci dobrze ja tutaj place gruba kase za monitoringi i wszsytko inne, rob jak mozesz co Ci tam oferuja, korzystaj ile wlezie, zazdraszczam ;)

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni skoro wynik ok to pewnie jakas blokada psychiczna - za bardzo chcesz. Najgorsze jest to ze nie wiem jak ta blokadę sie ściąga ;). W sumie mojego też bym musiala wysłać na badania armii, ale po pierwsze koszty mnie rozwalają a po drugie twierdzi ze mamy juz jedno wiec nie mógł nagle stać sie bezpłodny.

samira, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Boziu a jakie to sa badania na wrogosc sluzu, ja nigdy o czyms takim nie slyszalam jak zwykle wiem nie za wiele upsi ;)
    No sprawdza się po bzykaniu Twój śluz - czy przypadkiem nie wytwarzasz czegoś, co zabija plemniki...

Bursztyn, Panda, samira, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tym bardziej, że już tyle kasy poszło prywatnie na to wszystko :-)
    Ty chyba aż tak dużo nie wydałaś - bo byłaś ze dwa cykle u Tego co Ci gmerał tą wibrą i badania chłopa...więc nie poszalałaś jak inne kobiety tutaj...:)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba w drugą stronę ..i bardzo chcę ale tak w środku to może jeszcze nie a bo się człowiek przyzwyczaił.. ja nie mam ciśnienia na dziecko i może też dlatego.. gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat
    sama już nie wiemnie_wiem.gif
    Mega wrote:
    Reni skoro wynik ok to pewnie jakas blokada psychiczna - za bardzo chcesz. Najgorsze jest to ze nie wiem jak ta blokadę sie ściąga ;). W sumie mojego też bym musiala wysłać na badania armii, ale po pierwsze koszty mnie rozwalają a po drugie twierdzi ze mamy juz jedno wiec nie mógł nagle stać sie bezpłodny.

Bursztyn, Mega, Panda, samira, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No sprawdza się po bzykaniu Twój śluz - czy przypadkiem nie wytwarzasz czegoś, co zabija plemniki...

wow no ale dlaczego taka wscieklizna moze sie wytwarzac i po co, porazka mam nadzieje ze mi sie tak nie dzieje :(

no nic zobaczymy co nam powiedza w sierpniu nie ma co gdybac

Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    u mnie chyba w drugą stronę ..i bardzo chcę ale tak w środku to może jeszcze nie a bo się człowiek przyzwyczaił.. ja nie mam ciśnienia na dziecko i może też dlatego.. gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat
    sama już nie wiemnie_wiem.gif
    cierpie na ta sama przypadlosc :)

Mega, Reni, Simba, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a jesli juz sie okaze ze sluz to wrog - mozna to jakos leczyc?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    cierpie na ta sama przypadlosc :)

...i ja niesmialo podam Wam reke szczegolnie jesli chodzi o to zdanie...gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat hmmm

Mega, samira, Reni, Simba, Pusurek, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 3276 3277 3278 3279 3280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ