35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no niby dobre ale takie coś jest najgorsze do leczenia, bo nie wiadomo co leczyć
Bursztyn wrote:Reni, wiadomosc wlasciwie bardzo dobrebo zdrowi jestescie oboje i ciaza z zaskoczenie moze wydarzyc sie w kazdej chwili
uwazam ze plan jest swietny, moze troche cisnienie Ci zejdzie z beretki teraz? Jestem pewna ze doczekacie sie malucha jeszcze przed koncem tego roku, a kto wie- moze przed koncem tego miesiaca?Simba lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no to reni witaj w klubie idiotycznych IUI
metodzie o nizszej skutecznosci niz poczecie naturalne
Reni, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no niby dobre ale takie coś jest najgorsze do leczenia, bo nie wiadomo co leczyć
malgos741 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Simba, Ty jestes zmeczona, bo jestes w ciazy, w ciazy tak jest.. Ja jestem zmeczona nieslusznie, znaczy nie fair, bo 3-dniowa ciaza nie mecz jeszcze
Iwcia, jak ty masz wizyte na USG w maju, to chyba jesczze nic tam nie zobaczysz, czy sie myle?
Pandziku, podoba mi sie opcja dotykania bez cisnienia- cisnienie ogolnie nie jest dobre. A ile musisz pracowac, zeby zasluzyc na macierzynski? czy to tylko tak "z przyzwoitosci"?Bo ja myslalam, ze takie przywileje to sie od razu ma..
no niestety tutaj macierzynski przysluguje dopiero po roku pracy znam laski co im tygodnia zabraklo i dupa blada, coz reguly gry sa jakie sa... wiesz nie jest to jakis wyznacznik ale szkoda by bylo po prostu nie miec...potrzebuje jeszcze 1.5 miesiaca pracy zeby sie zmiescic jak by coWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 14:12
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów
a i bzykać się można tak czy inaczej
szkoda nie skorzystaćBozia3 wrote:robią to Wam za darmo - więc czemu nie wykorzystać...prywatnie jeden raz kosztuje od 800 zł, a wersja ulepszona 2500 zł - wtedy by się można denerwować...Mega, samira, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no właśnie nic nie mówiła nt
Bozia3 wrote:a nie chcą Ci zrobić badań na wrogość śluzu czy coś takiego? No i ta niesprawdzona morfologia Twojego..dla mnie to dziwne i niedokładne - ale wiele klinik od razu przechodzi do inseminacji i in vitro...taka polityka -
Bozia3 wrote:a nie chcą Ci zrobić badań na wrogość śluzu czy coś takiego? No i ta niesprawdzona morfologia Twojego..dla mnie to dziwne i niedokładne - ale wiele klinik od razu przechodzi do inseminacji i in vitro...taka polityka
Boziu a jakie to sa badania na wrogosc sluzu, ja nigdy o czyms takim nie slyszalam jak zwykle wiem nie za wiele upsi -
Reni wrote:no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów
szkoda nie skorzystać
Ja chodząc prywatnie miałam przebadane wszystko, potem dopiero kilka cykli na samym clo, potem drożność, a dopiero potem rozmowa o inseminacji...Mega, Panda, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów
szkoda nie skorzystać
ale Ci dobrze ja tutaj place gruba kase za monitoringi i wszsytko inne, rob jak mozesz co Ci tam oferuja, korzystaj ile wlezie, zazdraszczamReni, Mega lubią tę wiadomość
-
tym bardziej, że już tyle kasy poszło prywatnie na to wszystko
Panda wrote:ale Ci dobrze ja tutaj place gruba kase za monitoringi i wszsytko inne, rob jak mozesz co Ci tam oferuja, korzystaj ile wlezie, zazdraszczamiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Reni skoro wynik ok to pewnie jakas blokada psychiczna - za bardzo chcesz. Najgorsze jest to ze nie wiem jak ta blokadę sie ściąga
. W sumie mojego też bym musiala wysłać na badania armii, ale po pierwsze koszty mnie rozwalają a po drugie twierdzi ze mamy juz jedno wiec nie mógł nagle stać sie bezpłodny.
samira, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Boziu a jakie to sa badania na wrogosc sluzu, ja nigdy o czyms takim nie slyszalam jak zwykle wiem nie za wiele upsi
Bursztyn, Panda, samira, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u mnie chyba w drugą stronę ..i bardzo chcę ale tak w środku to może jeszcze nie a bo się człowiek przyzwyczaił.. ja nie mam ciśnienia na dziecko i może też dlatego.. gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat
sama już nie wiemMega wrote:Reni skoro wynik ok to pewnie jakas blokada psychiczna - za bardzo chcesz. Najgorsze jest to ze nie wiem jak ta blokadę sie ściąga. W sumie mojego też bym musiala wysłać na badania armii, ale po pierwsze koszty mnie rozwalają a po drugie twierdzi ze mamy juz jedno wiec nie mógł nagle stać sie bezpłodny.
Bursztyn, Mega, Panda, samira, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:No sprawdza się po bzykaniu Twój śluz - czy przypadkiem nie wytwarzasz czegoś, co zabija plemniki...
wow no ale dlaczego taka wscieklizna moze sie wytwarzac i po co, porazka mam nadzieje ze mi sie tak nie dzieje
no nic zobaczymy co nam powiedza w sierpniu nie ma co gdybacBozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:u mnie chyba w drugą stronę ..i bardzo chcę ale tak w środku to może jeszcze nie a bo się człowiek przyzwyczaił.. ja nie mam ciśnienia na dziecko i może też dlatego.. gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat
sama już nie wiemMega, Reni, Simba, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość