X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo w trakcie siedzi i czyta na fotelu w kącie czekając na swoją kolej ;-)
    Mega wrote:
    wyobrazilam sobie ze to sie odbywa w "przyjemnym pokoju" ;) chłop schodzi i wchodzi lekarz z patyczkiem na próbki ;)

Mega, Mango, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale już mniejsza o śluz - bo rzeczywiście może inseminacja to rozwiązuje. Natomiast jestem naprawdę zdziwiona, że nie sprawdzili morfologii u Reni faceta. Bo wyniki mogą byc bardzo dobre (u nas tak było) - a morfologia do dupy - i to jest teraz najczęstszy problem u facetów- mylący wynik bez morfologii. Bo ilość, gęstośc i liczebność może byc idelana - ale jeśli 98 % jest uszkodzonych to wtedy dupa... a uszkodzenie pokazuje tylko morfologia...

samira, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to w porządku.. ;-) jeszcze zacznij się wylizywać i prawdziwy kot z Ciebie
    już sobie wyobrażam Simbulca na sofie jak noga wyciągnięta do góry a ta jedzie jęzorem po udzie hahaha
    Miauuuuuuuu miau

Miau

iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wrażenie, że im wystarczają podstawowe przeciez do zabiegu i tak muszą spreparować uzdatnić.. jakoś tak to nazwała
    Bozia3 wrote:
    ale już mniejsza o śluz - bo rzeczywiście może inseminacja to rozwiązuje. Natomiast jestem naprawdę zdziwiona, że nie sprawdzili morfologii u Reni faceta. Bo wyniki mogą byc bardzo dobre (u nas tak było) - a morfologia do dupy - i to jest teraz najczęstszy problem u facetów- mylący wynik bez morfologii. Bo ilość, gęstośc i liczebność może byc idelana - ale jeśli 98 % jest uszkodzonych to wtedy dupa... a uszkodzenie pokazuje tylko morfologia...

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi dzsiaj wszystko siadlo i nie ma nadzieji na sukces w tym miesiacu....:( :) :( znowu o jedno jajko mniej! na wrogosc sluzu nikt mi nic nie proponowal! zadnych badan, moze powinnam zmienic lekarza?
    czasem mysle ze zajde szbciej przez inseminacje skoro na normalne bzykanie nie ma moj Partner czasu!!!! niby chce dziecko bardziej niz ja (bo ja jedno mam) ale ejjjj poczatek cyklu pieknie co drugi dzien i tak gdy sie zbliza ovu to doopa nic nic i nic´. on po prostu spi!!!! ale nie ze mna, jest zmeczony itd ja tez jestem juz zmeczona tym wszystkim!!!! sorrrrki ze sie wyplakiwuje. ale musze, juz nie moge dzisiaj :(
    pozdro dla wszystkich ktorym sie udalo :)

Mega, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mam wrażenie, że im wystarczają podstawowe przeciez do zabiegu i tak muszą spreparować uzdatnić.. jakoś tak to nazwała
    do inseminacji odwirowywują z zabrudzeń itp- ale nie wiem, czy sprawdzają morfologię...do in vitro to na pewno sprawdzają bardzo dokładnie

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Obudziłam zem sie.
    Wszystko mi siadlo: nastrój, kondycja fizyczna, bystrość umysłu, poczucie humoru, ale nie KURWA APETYT!
    wszystkie atrakcje dopiero przed Tobą :)

Simba, Sabina, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wszystkie atrakcje dopiero przed Tobą :)
    Cudooownie!!! Wspaniale!! Cudownie!!! Cudownie!! :) pyszna kanapka :)

EwaT, samira, Bozia3, Pusurek, Sabina, malgos741, Bliska 77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 20 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba Ty nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze :( ju bym wszystko zniosla apetyt nadwage znowu wielkie cyce i rozst€py a nawet poranne rzyganko...zeby juz bylo

Mega, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.

Beret?
    A widziałaś te gówno , że tak powiem ? bo jak się śnią gówna to tylko na kasę , oczywiście o ile w śnie tych gówien nie posprzątasz albo nie spuścisz w kibelku

polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam w słoneczny ranek

test negatywny

Miśku gówno na pieniądze,dziecko na ploty :D
    ktoś będzie plotkował o niej że w totka wygrała szóstkę ha ha

Mega, samira, moremi, mysza1975, kapturnica lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    morfologi chyba nie robią.. i nie o zabrudzenia chodzi
    cyt Preparatyka obejmuje natomiast przepłukanie ejakulatu i wyselekcjonowanie w procesie swimm up plemników wykazujących najlepszy ruch, co daje większe szanse uzyskania ciąży.
    chłopaki dostają szybsze buty ;-)
    Bozia3 wrote:
    do inseminacji odwirowywują z zabrudzeń itp- ale nie wiem, czy sprawdzają morfologię...do in vitro to na pewno sprawdzają bardzo dokładnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 15:52

Mega, Simba, Panda, Sabina, Mango, iwcia77, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o jajkach wojowniczo pancernych nie słyszałam ;)

Simba, Reni, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    cyt Preparatyka obejmuje natomiast przepłukanie ejakulatu i wyselekcjonowanie w procesie swimm up plemników wykazujących najlepszy ruch, co daje większe szanse uzyskania ciąży.

Swimm up - jakie buty, przecież ewidentnie widać ze płetwy ;)

Reni, Pusurek, Sabina, iwcia77, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    raczej plecaki odrzutowe ;) na co im buty- na głowę czy ogon :P ?

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://i245.photobucket.com/albums/gg62/witchyhoy3/01a/arthur-boiled-egg-cup-holder-with-eating-spoon-knight-in-shining-armour_o_zpsbb1eec68.jpg

Teraz to dowalilas!!! :)

Reni, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no no zamyśliłam się ;-)
    Simba wrote:
    Swimm up - jakie buty, przecież ewidentnie widać ze płetwy ;)

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    http://i245.photobucket.com/albums/gg62/witchyhoy3/01a/arthur-boiled-egg-cup-holder-with-eating-spoon-knight-in-shining-armour_o_zpsbb1eec68.jpg
    :D zajefajne
    Usmaralam sie

samira, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    co by nie robili biorę wszystko.. a jak się nie uda do wakacji to odkładam starania do końca września.. walnę sobie ekstra urlop do końca roku mam czas potem się będę martwić
    chcę seksu dzikiego orgazmicznego powalającego a nie prokreacyjnego z lezeniem po wszystkim coby się chłopaki nie ewakuowali..
    chcę, zeby było jak dawniej.. bo czuję się jak babina.. za chwilę naftaliną będę śmierdzieć i gołębie karmić..
    qrwa jadę do domu mam winko ..
    popatrzę jak z lasu wylewa się WIsła może z balkonu ryby połowię :-/

Piękne. Brzmi jak "Majowy manifest seksualny z powodzią w tle"

PS. Ale z tym "ekstra urlopem do końca roku" to przesadzilas :)
    PS2 dodam jeszcze ze podobuje mi sie to konkretne nastawienie - tak czymac!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:01

Reni, Mega, samira, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    ...i ja niesmialo podam Wam reke szczegolnie jesli chodzi o to zdanie...gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat hmmm

No i wlasnie dla was, kochane, wymyslono te lalki, co to juz taka jedna Bursztyn kitra pod lozkiem. ;)
    Ale to fakt, ze w glowie wszystko.
    Ja mialam identycznie, z tym, ze mam juz corke, ale 2 dziecko nie bylo spelnieniem mnie jako kobiety czy inne takie tam. Chlop chcial, no i dla niego sie teraz kuzwa poce, bo goraco, a jakos do pracy nie chcialam isc w samym staniku i gaciach. ;)

Reni, KATHARINKA, Mega, samira, Panda, Sabina, Mango, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 3278 3279 3280 3281 3282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ