35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
albo w trakcie siedzi i czyta na fotelu w kącie czekając na swoją kolejMega wrote:wyobrazilam sobie ze to sie odbywa w "przyjemnym pokoju"
chłop schodzi i wchodzi lekarz z patyczkiem na próbki
Mega, Mango, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ale już mniejsza o śluz - bo rzeczywiście może inseminacja to rozwiązuje. Natomiast jestem naprawdę zdziwiona, że nie sprawdzili morfologii u Reni faceta. Bo wyniki mogą byc bardzo dobre (u nas tak było) - a morfologia do dupy - i to jest teraz najczęstszy problem u facetów- mylący wynik bez morfologii. Bo ilość, gęstośc i liczebność może byc idelana - ale jeśli 98 % jest uszkodzonych to wtedy dupa... a uszkodzenie pokazuje tylko morfologia...
samira, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mam wrażenie, że im wystarczają podstawowe przeciez do zabiegu i tak muszą spreparować uzdatnić.. jakoś tak to nazwałaBozia3 wrote:ale już mniejsza o śluz - bo rzeczywiście może inseminacja to rozwiązuje. Natomiast jestem naprawdę zdziwiona, że nie sprawdzili morfologii u Reni faceta. Bo wyniki mogą byc bardzo dobre (u nas tak było) - a morfologia do dupy - i to jest teraz najczęstszy problem u facetów- mylący wynik bez morfologii. Bo ilość, gęstośc i liczebność może byc idelana - ale jeśli 98 % jest uszkodzonych to wtedy dupa... a uszkodzenie pokazuje tylko morfologia...
-
a mi dzsiaj wszystko siadlo i nie ma nadzieji na sukces w tym miesiacu....
znowu o jedno jajko mniej! na wrogosc sluzu nikt mi nic nie proponowal! zadnych badan, moze powinnam zmienic lekarza?
czasem mysle ze zajde szbciej przez inseminacje skoro na normalne bzykanie nie ma moj Partner czasu!!!! niby chce dziecko bardziej niz ja (bo ja jedno mam) ale ejjjj poczatek cyklu pieknie co drugi dzien i tak gdy sie zbliza ovu to doopa nic nic i nic´. on po prostu spi!!!! ale nie ze mna, jest zmeczony itd ja tez jestem juz zmeczona tym wszystkim!!!! sorrrrki ze sie wyplakiwuje. ale musze, juz nie moge dzisiaj
pozdro dla wszystkich ktorym sie udaloMega, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam wrażenie, że im wystarczają podstawowe przeciez do zabiegu i tak muszą spreparować uzdatnić.. jakoś tak to nazwała
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:WitamWas. Jaki ja mialam dzisiaj gowniany sen. Snilo mi sie ze jestem w ciazy. Pojechalam do szpitala, to byl 37 tydzien - pielegniarka mnie zbadala i zaproponowala czopka co by przyspieszys porod bo nie ma co czekac. Zapytala czy chce cesarke. Ja ze wole naturalny. Porodowka byla dziwna raczej przypominala kolonie lat 80 . Lazilama po tym chaosie i strasznie mi sie zachcialo srac. Pobieglam na kibel - tzw skocznia ( bez sedesu)! Straszńie tego bylo duzo. Mialam wrazenie ze z gownem cos wychodzi, trzymalam tam reke. Nagle poczulam raczki .malusie raczki wychodzace z cipki. Szlam okrakiem i krzyczalam ze rodze.
Beret?polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
morfologi chyba nie robią.. i nie o zabrudzenia chodzi
cyt Preparatyka obejmuje natomiast przepłukanie ejakulatu i wyselekcjonowanie w procesie swimm up plemników wykazujących najlepszy ruch, co daje większe szanse uzyskania ciąży.
chłopaki dostają szybsze butyBozia3 wrote:do inseminacji odwirowywują z zabrudzeń itp- ale nie wiem, czy sprawdzają morfologię...do in vitro to na pewno sprawdzają bardzo dokładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 15:52
Mega, Simba, Panda, Sabina, Mango, iwcia77, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:morfologi chyba nie robią.. i nie o zabrudzenia chodzi
cyt Preparatyka obejmuje natomiast przepłukanie ejakulatu i wyselekcjonowanie w procesie swimm up plemników wykazujących najlepszy ruch, co daje większe szanse uzyskania ciąży.
chłopaki dostają szybsze buty
Swimm up - jakie buty, przecież ewidentnie widać ze płetwyReni, Pusurek, Sabina, iwcia77, Bursztyn, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:morfologi chyba nie robią.. i nie o zabrudzenia chodzi
chłopaki dostają szybsze butyna co im buty- na głowę czy ogon
?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:http://i245.photobucket.com/albums/gg62/witchyhoy3/01a/arthur-boiled-egg-cup-holder-with-eating-spoon-knight-in-shining-armour_o_zpsbb1eec68.jpg
zajefajne
Usmaralam siesamira, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:co by nie robili biorę wszystko.. a jak się nie uda do wakacji to odkładam starania do końca września.. walnę sobie ekstra urlop do końca roku mam czas potem się będę martwić
chcę seksu dzikiego orgazmicznego powalającego a nie prokreacyjnego z lezeniem po wszystkim coby się chłopaki nie ewakuowali..
chcę, zeby było jak dawniej.. bo czuję się jak babina.. za chwilę naftaliną będę śmierdzieć i gołębie karmić..
qrwa jadę do domu mam winko ..
popatrzę jak z lasu wylewa się WIsła może z balkonu ryby połowię
Piękne. Brzmi jak "Majowy manifest seksualny z powodzią w tle"
PS. Ale z tym "ekstra urlopem do końca roku" to przesadzilas
PS2 dodam jeszcze ze podobuje mi sie to konkretne nastawienie - tak czymac!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:01
Reni, Mega, samira, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:...i ja niesmialo podam Wam reke szczegolnie jesli chodzi o to zdanie...gdyby nie mój pesel mogłabym poczekać jakieś 10 lat hmmm
No i wlasnie dla was, kochane, wymyslono te lalki, co to juz taka jedna Bursztyn kitra pod lozkiem.
Ale to fakt, ze w glowie wszystko.
Ja mialam identycznie, z tym, ze mam juz corke, ale 2 dziecko nie bylo spelnieniem mnie jako kobiety czy inne takie tam. Chlop chcial, no i dla niego sie teraz kuzwa poce, bo goraco, a jakos do pracy nie chcialam isc w samym staniku i gaciach.Reni, KATHARINKA, Mega, samira, Panda, Sabina, Mango, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość