35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A widziałaś te gówno , że tak powiem ? bo jak się śnią gówna to tylko na kasę , oczywiście o ile w śnie tych gówien nie posprzątasz albo nie spuścisz w kibelku
Jesli to na kase to musze zagrac w totka:-) puki co to mam same wydatki- ekipy robotnikokow.
Bursztyn dzieki za interpretacje snu. Przemysle sprawe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:02
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
oj tam wcieło mi przecinakaSimba wrote:Piękne. Brzmi jak "Majowy manifest seksualny z powodzią w tle"
PS. Ale z tym "ekstra urlopem do końca roku" to przesadzilasSimba, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chcę seksu dzikiego orgazmicznego powalającego a nie prokreacyjnego z lezeniem po wszystkim coby się chłopaki nie ewakuowali..
chcę, zeby było jak dawniej.. bo czuję się jak babina.. za chwilę naftaliną będę śmierdzieć i gołębie karmić..
/
a nie rozumiem w czym przeszkadza seks orgazmicznie powalający bez nóg do góry - w okresie kiedy nie ma staranek...przecież masz na to ze dwa tygodnie po owulce....coś mi tu Reni ściemniasz..Simba, samira, Mango, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Miśka... ten no tego.. jakby to powiedzieć.. a nie zesrałaś się w pościel?
takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżko ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5D
polarmiś wrote:Nie pisalam o szczegolach tego gowna ze przyzwoitosci! Sen byl mocno realistyczny choc tez malo logiczny - no bo dziecko raczkami nie wychodzi.
Jesli to na kase to musze zagrac w totka:-) puki co to mam same wydatki- ekipy robotnikokow.
Bursztyn dzieki za interpretacje snu. Przemysle sprawe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:05
Mega, Simba, polarmiś, samira, Mango, Sabina, iwcia77, Bursztyn, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Miśka... ten no tego.. jakby to powiedzieć.. a nie zesrałaś się w pościel?
takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżki ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5DReni lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak dawniej, to może być już trudno - bo z chłopem już trochę jesteś....
a nie rozumiem w czym przeszkadza seks orgazmicznie powalający bez nóg do góry - w okresie kiedy nie ma staranek...przecież masz na to ze dwa tygodnie po owulce....coś mi tu Reni ściemniasz..
Ja to rozumiem. U nas było tak, ze poza owulka, seks zaczął mi sie wydawać marnotrawstwem i straconym czasem, straconymi chłopakami i w ogóle.Reni, Mango, iwcia77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja wiem w czym.. sie ku***wa nie chce, po tym seksie na zawolanie, ma sie odrzut i w ogole dosc!
Taka nasza Inesska - jakoś jej nic nie zraża i działa cały miesiąc. A Reni może troszkę zwala na te starania - bo znowu 2-3 razy podczas miesiąca nawet na zawołanie to nie taki chyba horror?Sabina, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Miśka... ten no tego.. jakby to powiedzieć.. a nie zesrałaś się w pościel?
takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżko ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5DReni, Simba, samira, Sabina, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Miśka... ten no tego.. jakby to powiedzieć.. a nie zesrałaś się w pościel?
takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżko ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5DReni lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:ja uwielbiam czas @ bo nie ma seksa..
poważnie bokiem mi wychodzi.. a po owu to człowiek myśli a po co taki pusty przebieg..
mówię Ci kaplica na pochwie normalnie..
To macie takie zafiksowanie na prokreację tylko? Bo ja nie kumam tego.....polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?
polarmiś lubi tę wiadomość
-
a zdażyło się hahahapolarmiś wrote:Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?
polarmiś lubi tę wiadomość
-
takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżko ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5D
Klient hotelu do recepcjonistki:
- Zasłałem łóżko
- Bardzo dzekujemy, zapraszamy ponownie.
- Nie ma spławy.
sie mi przypomniało na te okoliczność
Bozia3, Reni, Mega, paszczakin, samira, Sabina, moremi, iwcia77, Bursztyn, malgos741, Dorka1979, Kate 75, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nie umiem Ci tego wytłumaczyć..
Bozia3 wrote:ale jak pusty przebieg - przecież miałabyś może orgazmiczne doznania...czy co Ty tam chciałaś mieć - a i tak z tych chłopaków nic by nie było....
To macie takie zafiksowanie na prokreację tylko? Bo ja nie kumam tego.....Simba, paszczakin, samira lubią tę wiadomość
-
oj Bozia ty juz nie musisz kumac
A ja Reni rozumiem doskonale, mam to samo, po takim działaniu jak na komendew wojsku to potem mi sie nie chce. Ale trzeba coby chłop mi nie zastrajkowalpaszczakin, Bozia3, Simba, Mango, Sabina, iwcia77, Reni, Dorka1979, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja kiedys mialam temperament.. i teraz, dzieki IUI znowu mam, bo seksu prokreacyjnego nie musze odhaczac
moze dla niektorych zmuszanie sie jest bardziej traumatyczne niz dla innych?
Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:ja kiedys mialam temperament.. i teraz, dzieki IUI znowu mam, bo seksu prokreacyjnego nie musze odhaczac
moze dla niektorych zmuszanie sie jest bardziej traumatyczne niz dla innych?
Bo mnie oczywiscie od transferu sie chce baaaaardzo, ale teraz akurat to niewskazane
Mega, samira, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość