X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszcza...hahaa3.gif

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A widziałaś te gówno , że tak powiem ? bo jak się śnią gówna to tylko na kasę , oczywiście o ile w śnie tych gówien nie posprzątasz albo nie spuścisz w kibelku
    Nie pisalam o szczegolach tego gowna z przyzwoitosci! Sen byl mocno realistyczny choc tez malo logiczny - no bo dziecko raczkami nie wychodzi.

Jesli to na kase to musze zagrac w totka:-) puki co to mam same wydatki- ekipy robotnikokow.

Bursztyn dzieki za interpretacje snu. Przemysle sprawe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:02

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj tam wcieło mi przecinaka ;-)
    Simba wrote:
    Piękne. Brzmi jak "Majowy manifest seksualny z powodzią w tle"

PS. Ale z tym "ekstra urlopem do końca roku" to przesadzilas :)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    chcę seksu dzikiego orgazmicznego powalającego a nie prokreacyjnego z lezeniem po wszystkim coby się chłopaki nie ewakuowali..
    chcę, zeby było jak dawniej.. bo czuję się jak babina.. za chwilę naftaliną będę śmierdzieć i gołębie karmić..
    /
    jak dawniej, to może być już trudno - bo z chłopem już trochę jesteś....
    a nie rozumiem w czym przeszkadza seks orgazmicznie powalający bez nóg do góry - w okresie kiedy nie ma staranek...przecież masz na to ze dwa tygodnie po owulce....coś mi tu Reni ściemniasz..:)

Simba, samira, Mango, Sabina, Bursztyn, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka... ten no tego.. jakby to powiedzieć.. a nie zesrałaś się w pościel?
    takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżko ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5D ;-)
    polarmiś wrote:
    Nie pisalam o szczegolach tego gowna ze przyzwoitosci! Sen byl mocno realistyczny choc tez malo logiczny - no bo dziecko raczkami nie wychodzi.

Jesli to na kase to musze zagrac w totka:-) puki co to mam same wydatki- ekipy robotnikokow.

Bursztyn dzieki za interpretacje snu. Przemysle sprawe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:05

Mega, Simba, polarmiś, samira, Mango, Sabina, iwcia77, Bursztyn, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżki ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5D ;-)
    Reni...jaka Ty perwersyjna jesteś - nie podejrzewałabym....:)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak dawniej, to może być już trudno - bo z chłopem już trochę jesteś....
    a nie rozumiem w czym przeszkadza seks orgazmicznie powalający bez nóg do góry - w okresie kiedy nie ma staranek...przecież masz na to ze dwa tygodnie po owulce....coś mi tu Reni ściemniasz..:)

Ja to rozumiem. U nas było tak, ze poza owulka, seks zaczął mi sie wydawać marnotrawstwem i straconym czasem, straconymi chłopakami i w ogóle.

Reni, Mango, iwcia77, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja wiem w czym.. sie ku***wa nie chce, po tym seksie na zawolanie, ma sie odrzut i w ogole dosc!
    a mnie się wydaje, że to dużo zależy od temperamentu....Ja tam mam średni i mogę długo bez...bez żalu...ale mam znajomą, co z chłopem jest ponad 30 lat i mówiła mi, że przerwa dłuższa niż 4-5 dni zdarzyła się im może ze dwa razy...dla mnie czad normalnie...:)
    Taka nasza Inesska - jakoś jej nic nie zraża i działa cały miesiąc. A Reni może troszkę zwala na te starania - bo znowu 2-3 razy podczas miesiąca nawet na zawołanie to nie taki chyba horror?

Sabina, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    takie realistyczne sny.. wiem, że jak się komuś śni, że sika to często pompuje w łóżko ...wiesz... bo nie sądzę, żebyś miała sny 5D ;-)
    Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?

Reni, Simba, samira, Sabina, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    też mi taka myśl przebiegła po głowie :D

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja uwielbiam czas @ bo nie ma seksa..
    poważnie bokiem mi wychodzi.. a po owu to człowiek myśli a po co taki pusty przebieg..
    mówię Ci kaplica na pochwie normalnie..
    ale jak pusty przebieg - przecież miałabyś może orgazmiczne doznania...czy co Ty tam chciałaś mieć - a i tak z tych chłopaków nic by nie było....
    To macie takie zafiksowanie na prokreację tylko? Bo ja nie kumam tego.....

polarmiś lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?
    raz w zyciu miałam coś na kształt tego o czym piszesz...- super sprawa, ale jakoś mi się nie powtórzyło nigdy... :(

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zdażyło się hahaha
    polarmiś wrote:

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Klient hotelu do recepcjonistki:
    - Zasłałem łóżko
    - Bardzo dzekujemy, zapraszamy ponownie.
    - Nie ma spławy.

:) sie mi przypomniało na te okoliczność

Bozia3, Reni, Mega, paszczakin, samira, Sabina, moremi, iwcia77, Bursztyn, malgos741, Dorka1979, Kate 75, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie umiem Ci tego wytłumaczyć..
    Bozia3 wrote:
    ale jak pusty przebieg - przecież miałabyś może orgazmiczne doznania...czy co Ty tam chciałaś mieć - a i tak z tych chłopaków nic by nie było....
    To macie takie zafiksowanie na prokreację tylko? Bo ja nie kumam tego.....

Simba, paszczakin, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

0blush2.gif

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Bozia ty juz nie musisz kumac ;)
    A ja Reni rozumiem doskonale, mam to samo, po takim działaniu jak na komendew wojsku to potem mi sie nie chce. Ale trzeba coby chłop mi nie zastrajkowal ;)

paszczakin, Bozia3, Simba, Mango, Sabina, iwcia77, Reni, Dorka1979, Kate 75 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja kiedys mialam temperament.. i teraz, dzieki IUI znowu mam, bo seksu prokreacyjnego nie musze odhaczac ;) moze dla niektorych zmuszanie sie jest bardziej traumatyczne niz dla innych?
    możliwe... i kto by pomyślał, że bzykoserca ryją beret....

Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    możliwe... i kto by pomyślał, że bzykoserca ryją beret....
    oj ryja, i to gleboko ;)

moremi, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja kiedys mialam temperament.. i teraz, dzieki IUI znowu mam, bo seksu prokreacyjnego nie musze odhaczac ;) moze dla niektorych zmuszanie sie jest bardziej traumatyczne niz dla innych?
    A czy po IUI tez zalecają nie seksic sie przez pierwszy tydzień lub dwa?
    Bo mnie oczywiscie od transferu sie chce baaaaardzo, ale teraz akurat to niewskazane :-/

Mega, samira, Sabina, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3279 3280 3281 3282 3283 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ