X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beki ( a moze i podobnej ). Matczyna milosc i troska u sloni. :)
    Ja sie wzruszylam na maxa.
    http://deser.pl/deser/1,111858,15995351.html

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...do tego probujac zabukowac trzy usg na wloski nfz , baba z infolini rozlaczyla sie, byla taka bezczelna, ze 1 usg chciala mi dac na 24 czerwca ! i jak zapytalam sie czy nie ma nic wczesniej to rozlaczyla sie...

czlowiek czeka na ciaze jak debil, i czeka na to 1 usg aby zobaczyc bicie serca a ta mi takie daty daje, nie! , no jakas paranoja...chyba pojde prywatnie...
    powiem Ci szczerze ja już chyba od 15 lat leczę się prywatnie u ginekologa i pierdolę nasz NFZ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:40

nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    sprawdzaja, przynajmniej u nas.. w pierwszej klinice odwirowywali chlopakow prawidlowych z ruchem postepowym A i B (szybkich i normalnych), w tej nie wiem, konfuduja mnie, bo lekarza przy inseminacjach samych juz nie widzialam.
    Ja przy jednej inseminacji mialam total 25 mln A i B, nie wiem kurde jakim cudem ja nie zachodze, jakies jajka mam chyba wojowniczo-pancerne, a nie sluz..

eee...może powinniście nieco ograniczyć to owocne picie?

Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eee...może powinniście nieco ograniczyć to owocne picie?
    szpileczka ;)

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?
    Miałam tak tylko dwa razy. Z czego ostatni tydzień temu. Na szczęście w niedzielę ;-) pielegnowalam w sobie wrażenie tego snu aż udało mi się zaciągnąć chłopa ns sex :-P
    Nie sadzcie że nie chciał. Po prostu musieliśmy wrócić od teściów ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:15

EwaT, Mega, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz w koncu ten conceive+? uzywaj go, ja wlasnie w tym cyklu na nim jechalam i podejrzewam, ze przedluzyl zywotnosc plemnorow dlatego zaskoczylo...taka moja intuaicja...
    Reni wrote:
    no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów ;-) a i bzykać się można tak czy inaczej
    szkoda nie skorzystać :-)

nick nieaktualny, Bursztyn, Reni, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    oj Bozia ty juz nie musisz kumac ;)
    A ja Reni rozumiem doskonale, mam to samo, po takim działaniu jak na komendew wojsku to potem mi sie nie chce. Ale trzeba coby chłop mi nie zastrajkowal ;)
    Ja też z tych średnio ognistych. Najgorzej jest mi nastroic na akcję po pregnylu :-/ A w pozostałej części to słabo. Choć nie powiem potrafię jeszcze zaskocZyć męża :-P

Mega lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.Gratuluję nowym zaciążonym a za badające się trzymam kciuki.U mnie kiepsko ,brzuch mi twardnieje i nogi bolą.Mam nakaz leżenia i oszczędzania do tego jeszcze morfologia kiepska.Kupiłam wózek i ciuszków trochę.Rzeczy używane ale wszystko w super stanie po 2,5 zł dziewczyna ma tego całe kartony po 3 dzieci.Będę u niej systematycznie wszystko dokupować.Zostanie mi kupno łóżeczka ,podobają mi się polowe są teraz takie wypasione ale nie wiem czy praktyczne.Dziewczyny w ciąży a wy jakie macie czy kupicie ?

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miewam :)
    polarmiś wrote:
    Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musisz się zaszczepić ;-) maj jest chyba miesiącem szczepień przeciwko wściekliźnie ;-)
    Reniek, to chyba razem pojdziemy ;)

iwcia77, Mega, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakinie- gif z jajkiem normalnie nieziemski i jak obrazowo oddaje sytuacje :D to na bank tak wyglada :)
    co do mojego 1 usg 30 maja to ja juz bede w 7 tygodniu ( tak podaje belly i nawet sam zaproponowal mi ta date) wiec jakos jestem spokojna :)

w szczesliwym cyklu uzywalam c+ a pukanek przeciez wcale nie bylo,do tego owulka nie wiadomo kiedy byla, wiec chyba ten zel pomaga slizgac sie spermiszonom a do tego wydluza im zycie..do tego moja ginka zamienila mi kwas foliowy na inny integrator spozywczy " clositol" w sklad ktorego wchodzi : Inositol, kwas foliowy, wit c + e, hydrolizaty bialek mleka. Ten integrator stosuja kobiety z PCOS na polepszenie funkcji metabolicznych komorek jajowych. ja nie mam Pcos a mi to przepisala, to nie jest lek i w aptece kupic go mozna bez recepty.

Simba, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No i wlasnie dla was, kochane, wymyslono te lalki, co to juz taka jedna Bursztyn kitra pod lozkiem. ;)
    Ale to fakt, ze w glowie wszystko.
    Ja mialam identycznie, z tym, ze mam juz corke, ale 2 dziecko nie bylo spelnieniem mnie jako kobiety czy inne takie tam. Chlop chcial, no i dla niego sie teraz kuzwa poce, bo goraco, a jakos do pracy nie chcialam isc w samym staniku i gaciach. ;)
    jeszcze nie zamowilam, bo tam same dziewczynki a jak chcialam przeciez Natanka ;)

Simba, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witam dziewczyny.Gratuluję nowym zaciążonym a za badające się trzymam kciuki.U mnie kiepsko ,brzuch mi twardnieje i nogi bolą.Mam nakaz leżenia i oszczędzania do tego jeszcze morfologia kiepska.Kupiłam wózek i ciuszków trochę.Rzeczy używane ale wszystko w super stanie po 2,5 zł dziewczyna ma tego całe kartony po 3 dzieci.Będę u niej systematycznie wszystko dokupować.Zostanie mi kupno łóżeczka ,podobają mi się polowe są teraz takie wypasione ale nie wiem czy praktyczne.Dziewczyny w ciąży a wy jakie macie czy kupicie ?
    Gosia uważaj na siebie. Ją też długo leżała ale krócej niż Ty. Ciuszki rzeczywiście tanio dorwalas.
    Co do lozeczka. Moja córka miała drewniane i turystycZne na wyjazdy i zabawę w kuchni. Do stałego spania turystycZnego nie polecam. Nie ma w jim odpowiedniego materace i jest mało stabilne. Ja bym wybrała drewniane

gosia7122 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to na banke mi idzie , wlasnie zrobilam clearblue digital , bo jakos sie boje, ze mi beta jutrzejsza nie wyjdzie, ale wyszedl pozytywny , wiec juz jestem spokojniejsza :) zaczynam swirowac- Amber - szykuj kozetke :D!

Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczakinie- gif z jajkiem normalnie nieziemski i jak obrazowo oddaje sytuacje :D to na bank tak wyglada :)
    co do mojego 1 usg 30 maja to ja juz bede w 7 tygodniu ( tak podaje belly i nawet sam zaproponowal mi ta date) wiec jakos jestem spokojna :)

w szczesliwym cyklu uzywalam c+ a pukanek przeciez wcale nie bylo,do tego owulka nie wiadomo kiedy byla, wiec chyba ten zel pomaga slizgac sie spermiszonom a do tego wydluza im zycie..do tego moja ginka zamienila mi kwas foliowy na inny integrator spozywczy " clositol" w sklad ktorego wchodzi : Inositol, kwas foliowy, wit c + e, hydrolizaty bialek mleka. Ten integrator stosuja kobiety z PCOS na polepszenie funkcji metabolicznych komorek jajowych. ja nie mam Pcos a mi to przepisala, to nie jest lek i w aptece kupic go mozna bez recepty.
    W Polsze podobny specyfik Inofolic.

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole to na banke mi idzie , wlasnie zrobilam clearblue digital , bo jakos sie boje, ze mi beta jutrzejsza nie wyjdzie, ale wyszedl pozytywny , wiec juz jestem spokojniejsza :) zaczynam swirowac- Amber - szykuj kozetke :D!
    narazie zajeta, sama na niej siedze ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    hmmm...moze se to kupie, niby mam PCOS....

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu tez jest inofolic :)
    polarmiś wrote:

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    narazie zajeta, sama na niej siedze ;)
    sama sobie terapie zapodajesz???? Ciekawe ....

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytaj sklad clositol i inofolic- wloski znasz, jakas roznica jest :)
    Bursztyn wrote:
    hmmm...moze se to kupie, niby mam PCOS....

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 3280 3281 3282 3283 3284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ