35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:...do tego probujac zabukowac trzy usg na wloski nfz , baba z infolini rozlaczyla sie, byla taka bezczelna, ze 1 usg chciala mi dac na 24 czerwca ! i jak zapytalam sie czy nie ma nic wczesniej to rozlaczyla sie...
czlowiek czeka na ciaze jak debil, i czeka na to 1 usg aby zobaczyc bicie serca a ta mi takie daty daje, nie! , no jakas paranoja...chyba pojde prywatnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:40
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:sprawdzaja, przynajmniej u nas.. w pierwszej klinice odwirowywali chlopakow prawidlowych z ruchem postepowym A i B (szybkich i normalnych), w tej nie wiem, konfuduja mnie, bo lekarza przy inseminacjach samych juz nie widzialam.
Ja przy jednej inseminacji mialam total 25 mln A i B, nie wiem kurde jakim cudem ja nie zachodze, jakies jajka mam chyba wojowniczo-pancerne, a nie sluz..
eee...może powinniście nieco ograniczyć to owocne picie?Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?
pielegnowalam w sobie wrażenie tego snu aż udało mi się zaciągnąć chłopa ns sex
Nie sadzcie że nie chciał. Po prostu musieliśmy wrócić od teściów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:15
EwaT, Mega, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
masz w koncu ten conceive+? uzywaj go, ja wlasnie w tym cyklu na nim jechalam i podejrzewam, ze przedluzyl zywotnosc plemnorow dlatego zaskoczylo...taka moja intuaicja...Reni wrote:no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów
a i bzykać się można tak czy inaczej
szkoda nie skorzystaćPusurek, Bursztyn, Reni, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:oj Bozia ty juz nie musisz kumac
A ja Reni rozumiem doskonale, mam to samo, po takim działaniu jak na komendew wojsku to potem mi sie nie chce. Ale trzeba coby chłop mi nie zastrajkowalA w pozostałej części to słabo. Choć nie powiem potrafię jeszcze zaskocZyć męża
Mega lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczyny.Gratuluję nowym zaciążonym a za badające się trzymam kciuki.U mnie kiepsko ,brzuch mi twardnieje i nogi bolą.Mam nakaz leżenia i oszczędzania do tego jeszcze morfologia kiepska.Kupiłam wózek i ciuszków trochę.Rzeczy używane ale wszystko w super stanie po 2,5 zł dziewczyna ma tego całe kartony po 3 dzieci.Będę u niej systematycznie wszystko dokupować.Zostanie mi kupno łóżeczka ,podobają mi się polowe są teraz takie wypasione ale nie wiem czy praktyczne.Dziewczyny w ciąży a wy jakie macie czy kupicie ?
iwcia77, Pusurek, samira, Sabina, Bursztyn, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Paszczakinie- gif z jajkiem normalnie nieziemski i jak obrazowo oddaje sytuacje
to na bank tak wyglada
co do mojego 1 usg 30 maja to ja juz bede w 7 tygodniu ( tak podaje belly i nawet sam zaproponowal mi ta date) wiec jakos jestem spokojna
w szczesliwym cyklu uzywalam c+ a pukanek przeciez wcale nie bylo,do tego owulka nie wiadomo kiedy byla, wiec chyba ten zel pomaga slizgac sie spermiszonom a do tego wydluza im zycie..do tego moja ginka zamienila mi kwas foliowy na inny integrator spozywczy " clositol" w sklad ktorego wchodzi : Inositol, kwas foliowy, wit c + e, hydrolizaty bialek mleka. Ten integrator stosuja kobiety z PCOS na polepszenie funkcji metabolicznych komorek jajowych. ja nie mam Pcos a mi to przepisala, to nie jest lek i w aptece kupic go mozna bez recepty.Simba, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i wlasnie dla was, kochane, wymyslono te lalki, co to juz taka jedna Bursztyn kitra pod lozkiem.
Ale to fakt, ze w glowie wszystko.
Ja mialam identycznie, z tym, ze mam juz corke, ale 2 dziecko nie bylo spelnieniem mnie jako kobiety czy inne takie tam. Chlop chcial, no i dla niego sie teraz kuzwa poce, bo goraco, a jakos do pracy nie chcialam isc w samym staniku i gaciach.Simba, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Witam dziewczyny.Gratuluję nowym zaciążonym a za badające się trzymam kciuki.U mnie kiepsko ,brzuch mi twardnieje i nogi bolą.Mam nakaz leżenia i oszczędzania do tego jeszcze morfologia kiepska.Kupiłam wózek i ciuszków trochę.Rzeczy używane ale wszystko w super stanie po 2,5 zł dziewczyna ma tego całe kartony po 3 dzieci.Będę u niej systematycznie wszystko dokupować.Zostanie mi kupno łóżeczka ,podobają mi się polowe są teraz takie wypasione ale nie wiem czy praktyczne.Dziewczyny w ciąży a wy jakie macie czy kupicie ?
Co do lozeczka. Moja córka miała drewniane i turystycZne na wyjazdy i zabawę w kuchni. Do stałego spania turystycZnego nie polecam. Nie ma w jim odpowiedniego materace i jest mało stabilne. Ja bym wybrała drewnianegosia7122 lubi tę wiadomość
-
a tak wogole to na banke mi idzie , wlasnie zrobilam clearblue digital , bo jakos sie boje, ze mi beta jutrzejsza nie wyjdzie, ale wyszedl pozytywny , wiec juz jestem spokojniejsza
zaczynam swirowac- Amber - szykuj kozetke
!
Simba, samira, Pusurek, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Paszczakinie- gif z jajkiem normalnie nieziemski i jak obrazowo oddaje sytuacje
to na bank tak wyglada
co do mojego 1 usg 30 maja to ja juz bede w 7 tygodniu ( tak podaje belly i nawet sam zaproponowal mi ta date) wiec jakos jestem spokojna
w szczesliwym cyklu uzywalam c+ a pukanek przeciez wcale nie bylo,do tego owulka nie wiadomo kiedy byla, wiec chyba ten zel pomaga slizgac sie spermiszonom a do tego wydluza im zycie..do tego moja ginka zamienila mi kwas foliowy na inny integrator spozywczy " clositol" w sklad ktorego wchodzi : Inositol, kwas foliowy, wit c + e, hydrolizaty bialek mleka. Ten integrator stosuja kobiety z PCOS na polepszenie funkcji metabolicznych komorek jajowych. ja nie mam Pcos a mi to przepisala, to nie jest lek i w aptece kupic go mozna bez recepty.iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:a tak wogole to na banke mi idzie , wlasnie zrobilam clearblue digital , bo jakos sie boje, ze mi beta jutrzejsza nie wyjdzie, ale wyszedl pozytywny , wiec juz jestem spokojniejsza
zaczynam swirowac- Amber - szykuj kozetke
!
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość