X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z innej beki ( a moze i podobnej ). Matczyna milosc i troska u sloni. :)
    Ja sie wzruszylam na maxa.
    http://deser.pl/deser/1,111858,15995351.html

Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...do tego probujac zabukowac trzy usg na wloski nfz , baba z infolini rozlaczyla sie, byla taka bezczelna, ze 1 usg chciala mi dac na 24 czerwca ! i jak zapytalam sie czy nie ma nic wczesniej to rozlaczyla sie...

czlowiek czeka na ciaze jak debil, i czeka na to 1 usg aby zobaczyc bicie serca a ta mi takie daty daje, nie! , no jakas paranoja...chyba pojde prywatnie...
    powiem Ci szczerze ja już chyba od 15 lat leczę się prywatnie u ginekologa i pierdolę nasz NFZ

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 16:40

samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    sprawdzaja, przynajmniej u nas.. w pierwszej klinice odwirowywali chlopakow prawidlowych z ruchem postepowym A i B (szybkich i normalnych), w tej nie wiem, konfuduja mnie, bo lekarza przy inseminacjach samych juz nie widzialam.
    Ja przy jednej inseminacji mialam total 25 mln A i B, nie wiem kurde jakim cudem ja nie zachodze, jakies jajka mam chyba wojowniczo-pancerne, a nie sluz..

eee...może powinniście nieco ograniczyć to owocne picie?

Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    eee...może powinniście nieco ograniczyć to owocne picie?
    szpileczka ;)

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?
    Miałam tak tylko dwa razy. Z czego ostatni tydzień temu. Na szczęście w niedzielę ;-) pielegnowalam w sobie wrażenie tego snu aż udało mi się zaciągnąć chłopa ns sex :-P
    Nie sadzcie że nie chciał. Po prostu musieliśmy wrócić od teściów ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 17:15

EwaT, Mega, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz w koncu ten conceive+? uzywaj go, ja wlasnie w tym cyklu na nim jechalam i podejrzewam, ze przedluzyl zywotnosc plemnorow dlatego zaskoczylo...taka moja intuaicja...
    Reni wrote:
    no własnie o to chodzi a i monitoring siekną za darmo.. zamierzam korzystać 3 msce monitoringów ;-) a i bzykać się można tak czy inaczej
    szkoda nie skorzystać :-)

Pusurek, Bursztyn, Reni, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    oj Bozia ty juz nie musisz kumac ;)
    A ja Reni rozumiem doskonale, mam to samo, po takim działaniu jak na komendew wojsku to potem mi sie nie chce. Ale trzeba coby chłop mi nie zastrajkowal ;)
    Ja też z tych średnio ognistych. Najgorzej jest mi nastroic na akcję po pregnylu :-/ A w pozostałej części to słabo. Choć nie powiem potrafię jeszcze zaskocZyć męża :-P

Mega lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny.Gratuluję nowym zaciążonym a za badające się trzymam kciuki.U mnie kiepsko ,brzuch mi twardnieje i nogi bolą.Mam nakaz leżenia i oszczędzania do tego jeszcze morfologia kiepska.Kupiłam wózek i ciuszków trochę.Rzeczy używane ale wszystko w super stanie po 2,5 zł dziewczyna ma tego całe kartony po 3 dzieci.Będę u niej systematycznie wszystko dokupować.Zostanie mi kupno łóżeczka ,podobają mi się polowe są teraz takie wypasione ale nie wiem czy praktyczne.Dziewczyny w ciąży a wy jakie macie czy kupicie ?

iwcia77, Pusurek, samira, Sabina, Bursztyn, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miewam :)
    polarmiś wrote:
    Glupia, jeszcze mi sie nie zdarzylo ! Choc kilka razy w zyciu mialam erotyczne seny a obudzilam sie z realnym orgazem bezdotykowym!!!!! Mialyscie tak?

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musisz się zaszczepić ;-) maj jest chyba miesiącem szczepień przeciwko wściekliźnie ;-)
    Reniek, to chyba razem pojdziemy ;)

iwcia77, Mega, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakinie- gif z jajkiem normalnie nieziemski i jak obrazowo oddaje sytuacje :D to na bank tak wyglada :)
    co do mojego 1 usg 30 maja to ja juz bede w 7 tygodniu ( tak podaje belly i nawet sam zaproponowal mi ta date) wiec jakos jestem spokojna :)

w szczesliwym cyklu uzywalam c+ a pukanek przeciez wcale nie bylo,do tego owulka nie wiadomo kiedy byla, wiec chyba ten zel pomaga slizgac sie spermiszonom a do tego wydluza im zycie..do tego moja ginka zamienila mi kwas foliowy na inny integrator spozywczy " clositol" w sklad ktorego wchodzi : Inositol, kwas foliowy, wit c + e, hydrolizaty bialek mleka. Ten integrator stosuja kobiety z PCOS na polepszenie funkcji metabolicznych komorek jajowych. ja nie mam Pcos a mi to przepisala, to nie jest lek i w aptece kupic go mozna bez recepty.

Simba, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No i wlasnie dla was, kochane, wymyslono te lalki, co to juz taka jedna Bursztyn kitra pod lozkiem. ;)
    Ale to fakt, ze w glowie wszystko.
    Ja mialam identycznie, z tym, ze mam juz corke, ale 2 dziecko nie bylo spelnieniem mnie jako kobiety czy inne takie tam. Chlop chcial, no i dla niego sie teraz kuzwa poce, bo goraco, a jakos do pracy nie chcialam isc w samym staniku i gaciach. ;)
    jeszcze nie zamowilam, bo tam same dziewczynki a jak chcialam przeciez Natanka ;)

Simba, Mega, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witam dziewczyny.Gratuluję nowym zaciążonym a za badające się trzymam kciuki.U mnie kiepsko ,brzuch mi twardnieje i nogi bolą.Mam nakaz leżenia i oszczędzania do tego jeszcze morfologia kiepska.Kupiłam wózek i ciuszków trochę.Rzeczy używane ale wszystko w super stanie po 2,5 zł dziewczyna ma tego całe kartony po 3 dzieci.Będę u niej systematycznie wszystko dokupować.Zostanie mi kupno łóżeczka ,podobają mi się polowe są teraz takie wypasione ale nie wiem czy praktyczne.Dziewczyny w ciąży a wy jakie macie czy kupicie ?
    Gosia uważaj na siebie. Ją też długo leżała ale krócej niż Ty. Ciuszki rzeczywiście tanio dorwalas.
    Co do lozeczka. Moja córka miała drewniane i turystycZne na wyjazdy i zabawę w kuchni. Do stałego spania turystycZnego nie polecam. Nie ma w jim odpowiedniego materace i jest mało stabilne. Ja bym wybrała drewniane

gosia7122 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak wogole to na banke mi idzie , wlasnie zrobilam clearblue digital , bo jakos sie boje, ze mi beta jutrzejsza nie wyjdzie, ale wyszedl pozytywny , wiec juz jestem spokojniejsza :) zaczynam swirowac- Amber - szykuj kozetke :D!

Simba, samira, Pusurek, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Paszczakinie- gif z jajkiem normalnie nieziemski i jak obrazowo oddaje sytuacje :D to na bank tak wyglada :)
    co do mojego 1 usg 30 maja to ja juz bede w 7 tygodniu ( tak podaje belly i nawet sam zaproponowal mi ta date) wiec jakos jestem spokojna :)

w szczesliwym cyklu uzywalam c+ a pukanek przeciez wcale nie bylo,do tego owulka nie wiadomo kiedy byla, wiec chyba ten zel pomaga slizgac sie spermiszonom a do tego wydluza im zycie..do tego moja ginka zamienila mi kwas foliowy na inny integrator spozywczy " clositol" w sklad ktorego wchodzi : Inositol, kwas foliowy, wit c + e, hydrolizaty bialek mleka. Ten integrator stosuja kobiety z PCOS na polepszenie funkcji metabolicznych komorek jajowych. ja nie mam Pcos a mi to przepisala, to nie jest lek i w aptece kupic go mozna bez recepty.
    W Polsze podobny specyfik Inofolic.

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a tak wogole to na banke mi idzie , wlasnie zrobilam clearblue digital , bo jakos sie boje, ze mi beta jutrzejsza nie wyjdzie, ale wyszedl pozytywny , wiec juz jestem spokojniejsza :) zaczynam swirowac- Amber - szykuj kozetke :D!
    narazie zajeta, sama na niej siedze ;)

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    hmmm...moze se to kupie, niby mam PCOS....

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu tez jest inofolic :)
    polarmiś wrote:

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    narazie zajeta, sama na niej siedze ;)
    sama sobie terapie zapodajesz???? Ciekawe ....

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeczytaj sklad clositol i inofolic- wloski znasz, jakas roznica jest :)
    Bursztyn wrote:
    hmmm...moze se to kupie, niby mam PCOS....

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 3280 3281 3282 3283 3284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ