35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:nie! to fabryczny standard i km nie maja tu nic do rzeczy
iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
uuuuuu grubo!!!!chociaz 20 saszetek kosztuje 15 euro- 4 pudelka starcza na 80 dni czyli na 2 i pol miesiaca , nie oplaca sie?Bursztyn wrote:Powaleni sa, zeby mi przyslali tutaj musze zamowic towar za min. 50 euro!!!
niech sie w dupe pocalujaBursztyn lubi tę wiadomość
-
Ale jestem ciemna baba! lykam od jakis 2 tyg. taki zestaw wit. z grupy B + kwas foliowy + inositol wlasnie! teraz spojrzalam na sklad
odpuszcze sobie w takim razie sprowadzanie wlasciwie tego samego z ItaliiMega, iwcia77, samira, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no niezly zakret jestesBursztyn wrote:Ale jestem ciemna baba! lykam od jakis 2 tyg. taki zestaw wit. z grupy B + kwas foliowy + inositol wlasnie! teraz spojrzalam na sklad
odpuszcze sobie w takim razie sprowadzanie wlasciwie tego samego z ItaliiBursztyn lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no niezly zakret jestes
Inositolu ma 5 mg....a infolic 2000 mg....no jest roznica...
zastanowie sie jeszcze
mozejak skoncze chinskie ziolka to zamowie jednak tamto, nie chce za duzo ladowac w siebieiwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
zakupy dokonane w tym cyklu to :
1. termometr owulacyjny
2.3 paczki po 150 tabletek oleju z wieska
3.1 kg siemienia lnianego
4.tuba conceive+
5. 3 rodzaje kwasow AHA...
i jak tu nie powiedziec " prawo Murphiego" !!!!!!Sabina, Simba, Pusurek, Bursztyn, samira, Mega, Mango, malgos741, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:zakupy dokonane w tym cyklu to :
1. termometr owulacyjny
4.tuba conceive+
i jak tu nie powiedziec " prawo Murphiego" !!!!!!
Iwcia kupiłaś ten żel, bo miałaś problemy ze śluzem czy profilaktycznie?Simba, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pytanie za sto punktów (pewnie bylo juz tu wałkowane, ale jak człowiek nie jest w tej sytuacji to jakoś mu to umyka). Czy bol w dole brzucha, podobny - jednak dużo słabszy - do okresowego jest normalny??
Właśnie miałam mała wymianę zdań z M na temat plusów wynikających z możliwości zrobienia bety bez skierowania. On oczywiscie uważa, ze przecież mozna "spokojnie poczekać do soboty" oraz ze jestem narwancem. Ciekawa jestem jak by faceci reagowali na coś nowego co zaczyna sie w ich organizmie? Ja pierdole. Kurwa. Przepraszam.Sabina, Pusurek, Bursztyn, samira, mysza1975, EwaT, polarmiś, Mega, Mango, mama78, malgos741, Bozia3, gosia7122, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:zakupy dokonane w tym cyklu to :
1. termometr owulacyjny
4.tuba conceive+
i jak tu nie powiedziec " prawo Murphiego" !!!!!!
Nie narzekajSabina, Bursztyn, Mega, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pytanie za sto punktów (pewnie bylo juz tu wałkowane, ale jak człowiek nie jest w tej sytuacji to jakoś mu to umyka). Czy bol w dole brzucha, podobny - jednak dużo słabszy - do okresowego jest normalny??
Właśnie miałam mała wymianę zdań z M na temat plusów wynikających z możliwości zrobienia bety bez skierowania. On oczywiscie uważa, ze przecież mozna "spokojnie poczekać do soboty" oraz ze jestem narwancem. Ciekawa jestem jak by faceci reagowali na coś nowego co zaczyna sie w ich organizmie? Ja pierdole. Kurwa. Przepraszam.
Ja na to dostałam dupka i magnez - bo panikara jestem, ALe magnez brałam całą ciążę. W tej drugiej, która skończyła się nim się zaczęła, też miałam ten zestawWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:37
iwcia77, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Pytanie za sto punktów (pewnie bylo juz tu wałkowane, ale jak człowiek nie jest w tej sytuacji to jakoś mu to umyka). Czy bol w dole brzucha, podobny - jednak dużo słabszy - do okresowego jest normalny??
Właśnie miałam mała wymianę zdań z M na temat plusów wynikających z możliwości zrobienia bety bez skierowania. On oczywiscie uważa, ze przecież mozna "spokojnie poczekać do soboty" oraz ze jestem narwancem. Ciekawa jestem jak by faceci reagowali na coś nowego co zaczyna sie w ich organizmie? Ja pierdole. Kurwa. Przepraszam.
Bole normalne. Aczkolwiek nie lec na silownie i nie biegaj maratonu.
Co do bety, to ja musialam zyc bez niej, bo tu chyba o niej wcale nie slyszeli. Dasz rade. Jestes w ciazy, to jestes w ciazy i juz.Sabina, samira, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny