35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale to juz sie rozciąga? To chyba tam ich jest naprawdę sporo
Ja mam progesteron w dawce dziennej 600 mg i ostatnio wszystko na niego zwalam. Powodzie na Bałkanach tez.
I teraz tak: skończył mi sie kwas foliowy a mam vita-min mama, kompleks witamin z kwasem w odpowiedniej dawce. Tylko ja zawsze mam wrażenie ze te "kompleksy" to jakies lewe sa i ze jak sie mogą sie te wszystkie witaminy w taka mała tabletkę zmieścić? W dodatku podobno nic sie nie powinno brać na własna rękę.Bursztyn, EwaT, iwcia77, Mega, Pusurek, malgos741, samira lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bole normalne. Aczkolwiek nie lec na silownie i nie biegaj maratonu.
Co do bety, to ja musialam zyc bez niej, bo tu chyba o niej wcale nie slyszeli. Dasz rade. Jestes w ciazy, to jestes w ciazy i juz.
Ok.
Właśnie strasznie mi aktywności fizycznej brakuje, ale nawet i siły nie mam. Tylko uzależnienie od endorfin nie daje o sobie zapomnieć.Pusurek, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo już się rozciąga
Bo juz jesteś ciąży
To nie tak łatwo rozciągnąć się na taaaaką wielkość
Nie wiem, ja na początku brałam tylko kwas foliowy, potem wprowadziłam witaminy. A to są wit dla ciężarnych? To pewnie pisze czy mozna je od początku ciąży
iwcia77, Pusurek, Mega, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
piękne.. niestety stwierdzam, że zwierzaki bardziej mnie wzruszają..
miałam okazję na żywo widzieć jak te kolosy dbają o młode.. jak w obronie stają całe klany matka i jej rodzina..
Pusurek wrote:Z innej beki ( a moze i podobnej ). Matczyna milosc i troska u sloni.
Ja sie wzruszylam na maxa.
http://deser.pl/deser/1,111858,15995351.htmlBursztyn, Pusurek, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz ciekawostka geograficzno - spoleczna.
Zachcialo mnie sie truskawek, to se pomykam do wioskowego spozywczaka. Ubrana stosownie do pogody ( jest 25 stopni i slonce wysoko, jak w Polsce o godz. 16. ), w miniowce, koszulce na ramiaczkach i klapeczkach. Dolatuje do sklepu, a tam wychodzi rodzina z Somalii ( takie nasze uchodzce, przyjechali cos kolo gwiazdki), ona i on.
Ona w kurtce z misiem, szalik, czapka i kozaki, on wersja podobna, z tym, ze bez szalika. Rekawiczek nie mieli... Spojrzelismy na siebie, oni chyba sie zatrzesli z zimna na moj widok, ja na ich - spocilam sie pod paszkami.
Kurka, i oni tak zawsze! Czy to sama nazwa kraju tak dziala? Wiadomo, Norwegia skuta jest wiecznym lodem i misie polarne tu smigaja.
Ot, stereotypy. Chyba, ze oni tak faktycznie tu marzna, no ale chyba nie w taki dzien jak dzis??Sabina, mysza1975, iwcia77, Mega, samira, Dorka1979, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
fakt mam 3 opakowania podpasek na zapaas
mialam suchoty dowcipne i na forum wyczytalam , ze ponoc pomaga, wiec zakupilami 3 x uzylam ... .D
Sabina wrote:A zapas podpasek? Bo to podobno też działa
Iwcia kupiłaś ten żel, bo miałaś problemy ze śluzem czy profilaktycznie?Pusurek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:fakt mam 3 opakowania podpasek na zapaas
mialam suchoty dowcipne i na forum wyczytalam , ze ponoc pomaga, wiec zakupilami 3 x uzylam ... .D
Ja mam w domu tyle tamponow, ze moge apteke otworzyc. Albo nimi z procy strzelac, opcjonalnie.Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
takie falujace lekkie skorczy-byki
tak , ja tez mam , najczesciej wieczorem
Simba wrote:Pytanie za sto punktów (pewnie bylo juz tu wałkowane, ale jak człowiek nie jest w tej sytuacji to jakoś mu to umyka). Czy bol w dole brzucha, podobny - jednak dużo słabszy - do okresowego jest normalny??
Właśnie miałam mała wymianę zdań z M na temat plusów wynikających z możliwości zrobienia bety bez skierowania. On oczywiscie uważa, ze przecież mozna "spokojnie poczekać do soboty" oraz ze jestem narwancem. Ciekawa jestem jak by faceci reagowali na coś nowego co zaczyna sie w ich organizmie? Ja pierdole. Kurwa. Przepraszam.Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ok.
Właśnie strasznie mi aktywności fizycznej brakuje, ale nawet i siły nie mam. Tylko uzależnienie od endorfin nie daje o sobie zapomnieć.
Teraz to pewnie bedziesz najbardziej chciala spac. A potem polecam gruba pania na YTSimba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ale to juz sie rozciąga? To chyba tam ich jest naprawdę sporo
Ja mam progesteron w dawce dziennej 600 mg i ostatnio wszystko na niego zwalam. Powodzie na Bałkanach tez.
I teraz tak: skończył mi sie kwas foliowy a mam vita-min mama, kompleks witamin z kwasem w odpowiedniej dawce. Tylko ja zawsze mam wrażenie ze te "kompleksy" to jakies lewe sa i ze jak sie mogą sie te wszystkie witaminy w taka mała tabletkę zmieścić? W dodatku podobno nic sie nie powinno brać na własna rękę.iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale to juz sie rozciąga? To chyba tam ich jest naprawdę sporo
I teraz tak: skończył mi sie kwas foliowy a mam vita-min mama, kompleks witamin z kwasem w odpowiedniej dawce. Tylko ja zawsze mam wrażenie ze te "kompleksy" to jakies lewe sa i ze jak sie mogą sie te wszystkie witaminy w taka mała tabletkę zmieścić? W dodatku podobno nic sie nie powinno brać na własna rękę.
moja kupela (2gi trym)własnie dostała zakaz od dermatolog jedzenia vitamin w tabletkach bo ja wszystko swedziało, ja równiez niczego nie łykałam oprócz folika do 3mcWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 19:51
iwcia77, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:A teraz ciekawostka geograficzno - spoleczna.
Zachcialo mnie sie truskawek, to se pomykam do wioskowego spozywczaka. Ubrana stosownie do pogody ( jest 25 stopni i slonce wysoko, jak w Polsce o godz. 16. ), w miniowce, koszulce na ramiaczkach i klapeczkach. Dolatuje do sklepu, a tam wychodzi rodzina z Somalii ( takie nasze uchodzce, przyjechali cos kolo gwiazdki), ona i on.
Ona w kurtce z misiem, szalik, czapka i kozaki, on wersja podobna, z tym, ze bez szalika. Rekawiczek nie mieli... Spojrzelismy na siebie, oni chyba sie zatrzesli z zimna na moj widok, ja na ich - spocilam sie pod paszkami.
Kurka, i oni tak zawsze! Czy to sama nazwa kraju tak dziala? Wiadomo, Norwegia skuta jest wiecznym lodem i misie polarne tu smigaja.
Ot, stereotypy. Chyba, ze oni tak faktycznie tu marzna, no ale chyba nie w taki dzien jak dzis??mysza1975, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Ale to juz sie rozciąga? To chyba tam ich jest naprawdę sporo
I teraz tak: skończył mi sie kwas foliowy a mam vita-min mama, kompleks witamin z kwasem w odpowiedniej dawce. Tylko ja zawsze mam wrażenie ze te "kompleksy" to jakies lewe sa i ze jak sie mogą sie te wszystkie witaminy w taka mała tabletkę zmieścić? W dodatku podobno nic sie nie powinno brać na własna rękę.
Ja zarlam namietnie, ale ja to w ogole lekomanka jestem.Za to wlos bujny, cera piekna, wyniki badan idealne. Sprawdz tylko, czy nie maja za duzo wit. A, w pierwszym trymestrze nie wskazane.
A jak nie lubisz lykac duzo, to teraz najwazniejszy jest kwas foliowy. Mozesz dolozyc sobie tran, on cuda czyni. -
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Ja zarlam namietnie, ale ja to w ogole lekomanka jestem.
Za to wlos bujny, cera piekna, wyniki badan idealne. Sprawdz tylko, czy nie maja za duzo wit. A, w pierwszym trymestrze nie wskazane.
A jak nie lubisz lykac duzo, to teraz najwazniejszy jest kwas foliowy. Mozesz dolozyc sobie tran, on cuda czyni.
no własnie ...zapomniałam o tranie - pije codziennie Mollers BabySimba, samira lubią tę wiadomość