35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Właśnie sie zastanawiam czy sobie tym avatarem nie wykrakam?
Dzizas, Simba, toc ty blizniaki masz...
To ja za Ciebie dzis zdrowaske zmowie... Bo ja zaczynam pekac z pojedynczym Adamkiem.iwcia77, Mango, Mega, moremi, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, Simba, toc ty blizniaki masz...
To ja za Ciebie dzis zdrowaske zmowie... Bo ja zaczynam pekac z pojedynczym Adamkiem.o ile nie wiecej bo taka opcja tez jak wiemy istnieje
.
Pusurek, Mango, iwcia77, Mega, malgos741, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzizas, Simba, toc ty blizniaki masz...
To ja za Ciebie dzis zdrowaske zmowie... Bo ja zaczynam pekac z pojedynczym Adamkiem.Simba, iwcia77, Pusurek, malgos741, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Wy na serio o tych tranach? Bosz....nie wyobrażam sobie picia tego eliksiru...
Nie marudz, slyszysz, ze pomaranczowy i cytrynowy sa lepsze od drinka.
A powaznie, ja nie wiem, jak oni to robia, ale te smakowe nie maja zadnego smaku. Oleista ciecz bez smaku. Uwierz!Bursztyn, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No już się rozciąga
Bo juz jesteś ciąży
To nie tak łatwo rozciągnąć się na taaaaką wielkość
Nie wiem, ja na początku brałam tylko kwas foliowy, potem wprowadziłam witaminy. A to są wit dla ciężarnych? To pewnie pisze czy mozna je od początku ciążySabina lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017