X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To wcale nie miał być cykl ciążowy, ale taki dla mnie. Pracowałam sporo fizycznie z farbami i smarami, startowałam w regatach (mało nie zeszłam ze zmęczenia), dałam sobie zrobić tatuaż i to wszystko ma dostać fasolina?
    Albo się skończy za chwilę, albo urodzi się twardziel.

po cichu gratuluje <3

Moremi a te testy dziś robiłaś bo dwa i trzy dni temu wyszły negatywne tak ??

ale ta tempka tak ci spadła ,mi też tak spadła ale dziś robiłam pepino 10ul i -
    może powinno się robić tymi o niższej czułości 20 albo 25ul

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:54

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tylko okaże się, że to prawda, to obiecuję, że zarażę wszystkie <3 i wszystkim wyślę te podlaskie bociany
    na razie jestem ostrożna i poczekam na rozwój wypadków

Mega, nick nieaktualny, caffe, malgos741, mysza1975, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To wcale nie miał być cykl ciążowy, ale taki dla mnie. Pracowałam sporo fizycznie z farbami i smarami, startowałam w regatach (mało nie zeszłam ze zmęczenia), dałam sobie zrobić tatuaż i to wszystko ma dostać fasolina?

już nie mówiąc o zawartości zamrażarki ;)
    gratuluje!

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    bedzie twardzieljak nic no ewenualnie twardzielka ;)

moremi lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy jest jakiś lekarz na sali? Czy ja i mój małż mamy problem z oczami? Bo temperatura nijak mi do tego nie pasuje :(
    na górze z wczoraj, a na dole dzisiejszy poranny
    fotka kiepska, ale nie mam naładowanej baterii w aparacie i robiona telefonem
    [img][/img]6ddbc32fab1b850am.jpg
    Macie problem z oczami, jeśli nie widzicie ze jesteś w ciazy :)
    Gratulacje!!! :)

moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    takie sa najlepsze ,najbardziej płodne ;)

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze nie... ta temperatura mnie dobija. Zobaczymy jutro. Na razie podchodzimy do tego ostrożnie. Boję się jechać na betę. Postanowiliśmy, że dopiero za tydzień o ile wcześniej @ nie będzie.
    No kurde, jak która moze robić bete to nie robi, a jak noe da rady, to by sie chciało...Eh...

Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziewczyny, jak tylko okaże się, że to prawda, to obiecuję, że zarażę wszystkie <3 i wszystkim wyślę te podlaskie bociany
    na razie jestem ostrożna i poczekam na rozwój wypadków
    Masz rację, zachowaj maksymalny spokój <3

moremi lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    po cichu gratuluje <3

Moremi a te testy dziś robiłaś bo dwa i trzy dni temu wyszły negatywne tak ??

ale ta tempka tak ci spadła ,mi też tak spadła ale dziś robiłam pepino 10ul i -

Ten na górze robiłam wczoraj, ale po pięciu minutach wyleciałam do pracy i zostawiłam na szafce. Mąż zobaczył po powrocie i dlatego się nie cieszyłam, bo myślałam, że to zwidy. No i zdecydowanie za długo.
    Drugi był dzisiaj rano i ta krecha pojawiła się dopiero po około 5 minutach.
    Samira, ja nawet nie próbuję tych testów z czułością 10, bo w poprzedniej ciąży mi nie wychodziły. Za to pink i Quixx właśnie z takimi bladziochami.
    Ten spadek bardzo mi się nie podoba.

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor

Moremi po cichu gratuluje :)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No kurde, jak która moze robić bete to nie robi, a jak noe da rady, to by sie chciało...Eh...

Simba, no puknij sie z ta beta no, po cholere ona Ci teraz? Wariactwo jakies z ta beta. Zrobisz se w sobote i tyle.
    A teraz sie nie spinaj, bo blizniaki sie zestresuja! :)

moremi, EwaT, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ten na górze robiłam wczoraj, ale po pięciu minutach wyleciałam do pracy i zostawiłam na szafce. Mąż zobaczył po powrocie i dlatego się nie cieszyłam, bo myślałam, że to zwidy. No i zdecydowanie za długo.
    Drugi był dzisiaj rano i ta krecha pojawiła się dopiero po około 5 minutach.
    Samira, ja nawet nie próbuję tych testów z czułością 10, bo w poprzedniej ciąży mi nie wychodziły. Za to pink i Quixx właśnie z takimi bladziochami.
    Ten spadek bardzo mi się nie podoba.
    a może to dopiero zagnieżdżenie i dlatego spadek

dzięki za odpowiedz ale chodziło mi też o te co na wykresie masz minusy zaznaczone

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a może to dopiero zagnieżdżenie i dlatego spadek

dzięki za odpowiedz ale chodziło mi też o te co na wykresie masz minusy zaznaczone
    te na wykresie były negatywne. Nawet po kilku godzinach nie było cienia cienia.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    te na wykresie były negatywne. Nawet po kilku godzinach nie było cienia cienia.
    no właśnie o nie mi chodziło

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, no puknij sie z ta beta no, po cholere ona Ci teraz? Wariactwo jakies z ta beta. Zrobisz se w sobote i tyle.
    A teraz sie nie spinaj, bo blizniaki sie zestresuja! :)
    Grozisz mi? ;)
    Czep sie lepij swojej baby!

Mega, moremi, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja w szczęśliwym cyklu, po 3 razy w tygodniu chodziłam na fitness, aż pot lał mi się po dupie, bo chciałam w końcu dostać @. Jak to powiedziała moja gina jak ma być to będzie a jak nie to nawet święty boże i leżenie plackiem nie pomoże.

No i nawet częstochowski rym mi się udał.

moremi, Mega, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    W poprzedniej ciąży robiłam betę i od początku wiedziałam, że jest źle. Teraz po pierwsze boję się powtórki z rozrywki, po drugie mam inną sytuację. Dojeżdżam do pracy do innego miasta i wyjeżdżam przed otwarciem laboratorium, a wracam po zamknięciu. W drugim są długaśne kolejki i musiałabym przebijać się przez centrum. No i jeżeli przyjdzie @, to nie będzie czego badać.
    U Ciebie będzie super wynik, idealny przyrost i fajne bliźniaki. Parka :)

nick nieaktualny, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W poprzedniej ciąży robiłam betę i od początku wiedziałam, że jest źle. Teraz po pierwsze boję się powtórki z rozrywki, po drugie mam inną sytuację. Dojeżdżam do pracy do innego miasta i wyjeżdżam przed otwarciem laboratorium, a wracam po zamknięciu. W drugim są długaśne kolejki i musiałabym przebijać się przez centrum. No i jeżeli przyjdzie @, to nie będzie czego badać.
    U Ciebie będzie super wynik, idealny przyrost i fajne bliźniaki. Parka :)
    mam nadzieję ze u ciebie jutro tempka ruszy znów w górę :)

moremi lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A zauwazylyscie ze nam sie forum rozdziela na te- "po" i "zdazyc przed 40" ?
    Boszszsz......

35+ brzmi dużo lepiej niż przed 40-stką :-)

moremi, Mega, iwcia77, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Grozisz mi? ;)
    Czep sie lepij swojej baby!

Groze normalnie! :P Miauczysz i miauczysz, no!

moremi, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 3287 3288 3289 3290 3291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ