X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To wcale nie miał być cykl ciążowy, ale taki dla mnie. Pracowałam sporo fizycznie z farbami i smarami, startowałam w regatach (mało nie zeszłam ze zmęczenia), dałam sobie zrobić tatuaż i to wszystko ma dostać fasolina?
    Albo się skończy za chwilę, albo urodzi się twardziel.

po cichu gratuluje <3

Moremi a te testy dziś robiłaś bo dwa i trzy dni temu wyszły negatywne tak ??

ale ta tempka tak ci spadła ,mi też tak spadła ale dziś robiłam pepino 10ul i -
    może powinno się robić tymi o niższej czułości 20 albo 25ul

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 20:54

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak tylko okaże się, że to prawda, to obiecuję, że zarażę wszystkie <3 i wszystkim wyślę te podlaskie bociany
    na razie jestem ostrożna i poczekam na rozwój wypadków

Mega, samira, caffe, malgos741, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To wcale nie miał być cykl ciążowy, ale taki dla mnie. Pracowałam sporo fizycznie z farbami i smarami, startowałam w regatach (mało nie zeszłam ze zmęczenia), dałam sobie zrobić tatuaż i to wszystko ma dostać fasolina?

już nie mówiąc o zawartości zamrażarki ;)
    gratuluje!

moremi, Mega lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    bedzie twardzieljak nic no ewenualnie twardzielka ;)

moremi lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czy jest jakiś lekarz na sali? Czy ja i mój małż mamy problem z oczami? Bo temperatura nijak mi do tego nie pasuje :(
    na górze z wczoraj, a na dole dzisiejszy poranny
    fotka kiepska, ale nie mam naładowanej baterii w aparacie i robiona telefonem
    [img][/img]6ddbc32fab1b850am.jpg
    Macie problem z oczami, jeśli nie widzicie ze jesteś w ciazy :)
    Gratulacje!!! :)

moremi, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    takie sa najlepsze ,najbardziej płodne ;)

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jeszcze nie... ta temperatura mnie dobija. Zobaczymy jutro. Na razie podchodzimy do tego ostrożnie. Boję się jechać na betę. Postanowiliśmy, że dopiero za tydzień o ile wcześniej @ nie będzie.
    No kurde, jak która moze robić bete to nie robi, a jak noe da rady, to by sie chciało...Eh...

Mega, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dziewczyny, jak tylko okaże się, że to prawda, to obiecuję, że zarażę wszystkie <3 i wszystkim wyślę te podlaskie bociany
    na razie jestem ostrożna i poczekam na rozwój wypadków
    Masz rację, zachowaj maksymalny spokój <3

moremi lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    po cichu gratuluje <3

Moremi a te testy dziś robiłaś bo dwa i trzy dni temu wyszły negatywne tak ??

ale ta tempka tak ci spadła ,mi też tak spadła ale dziś robiłam pepino 10ul i -

Ten na górze robiłam wczoraj, ale po pięciu minutach wyleciałam do pracy i zostawiłam na szafce. Mąż zobaczył po powrocie i dlatego się nie cieszyłam, bo myślałam, że to zwidy. No i zdecydowanie za długo.
    Drugi był dzisiaj rano i ta krecha pojawiła się dopiero po około 5 minutach.
    Samira, ja nawet nie próbuję tych testów z czułością 10, bo w poprzedniej ciąży mi nie wychodziły. Za to pink i Quixx właśnie z takimi bladziochami.
    Ten spadek bardzo mi się nie podoba.

samira, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczor

Moremi po cichu gratuluje :)

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No kurde, jak która moze robić bete to nie robi, a jak noe da rady, to by sie chciało...Eh...

Simba, no puknij sie z ta beta no, po cholere ona Ci teraz? Wariactwo jakies z ta beta. Zrobisz se w sobote i tyle.
    A teraz sie nie spinaj, bo blizniaki sie zestresuja! :)

moremi, EwaT, Mega, mysza1975, iwcia77, malgos741, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ten na górze robiłam wczoraj, ale po pięciu minutach wyleciałam do pracy i zostawiłam na szafce. Mąż zobaczył po powrocie i dlatego się nie cieszyłam, bo myślałam, że to zwidy. No i zdecydowanie za długo.
    Drugi był dzisiaj rano i ta krecha pojawiła się dopiero po około 5 minutach.
    Samira, ja nawet nie próbuję tych testów z czułością 10, bo w poprzedniej ciąży mi nie wychodziły. Za to pink i Quixx właśnie z takimi bladziochami.
    Ten spadek bardzo mi się nie podoba.
    a może to dopiero zagnieżdżenie i dlatego spadek

dzięki za odpowiedz ale chodziło mi też o te co na wykresie masz minusy zaznaczone

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a może to dopiero zagnieżdżenie i dlatego spadek

dzięki za odpowiedz ale chodziło mi też o te co na wykresie masz minusy zaznaczone
    te na wykresie były negatywne. Nawet po kilku godzinach nie było cienia cienia.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    te na wykresie były negatywne. Nawet po kilku godzinach nie było cienia cienia.
    no właśnie o nie mi chodziło

• Simba Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, no puknij sie z ta beta no, po cholere ona Ci teraz? Wariactwo jakies z ta beta. Zrobisz se w sobote i tyle.
    A teraz sie nie spinaj, bo blizniaki sie zestresuja! :)
    Grozisz mi? ;)
    Czep sie lepij swojej baby!

Mega, moremi, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja w szczęśliwym cyklu, po 3 razy w tygodniu chodziłam na fitness, aż pot lał mi się po dupie, bo chciałam w końcu dostać @. Jak to powiedziała moja gina jak ma być to będzie a jak nie to nawet święty boże i leżenie plackiem nie pomoże.

No i nawet częstochowski rym mi się udał.

moremi, Mega, Sabina, Simba, samira, iwcia77, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    W poprzedniej ciąży robiłam betę i od początku wiedziałam, że jest źle. Teraz po pierwsze boję się powtórki z rozrywki, po drugie mam inną sytuację. Dojeżdżam do pracy do innego miasta i wyjeżdżam przed otwarciem laboratorium, a wracam po zamknięciu. W drugim są długaśne kolejki i musiałabym przebijać się przez centrum. No i jeżeli przyjdzie @, to nie będzie czego badać.
    U Ciebie będzie super wynik, idealny przyrost i fajne bliźniaki. Parka :)

samira, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    W poprzedniej ciąży robiłam betę i od początku wiedziałam, że jest źle. Teraz po pierwsze boję się powtórki z rozrywki, po drugie mam inną sytuację. Dojeżdżam do pracy do innego miasta i wyjeżdżam przed otwarciem laboratorium, a wracam po zamknięciu. W drugim są długaśne kolejki i musiałabym przebijać się przez centrum. No i jeżeli przyjdzie @, to nie będzie czego badać.
    U Ciebie będzie super wynik, idealny przyrost i fajne bliźniaki. Parka :)
    mam nadzieję ze u ciebie jutro tempka ruszy znów w górę :)

moremi lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A zauwazylyscie ze nam sie forum rozdziela na te- "po" i "zdazyc przed 40" ?
    Boszszsz......

35+ brzmi dużo lepiej niż przed 40-stką :-)

moremi, Mega, iwcia77, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Grozisz mi? ;)
    Czep sie lepij swojej baby!

Groze normalnie! :P Miauczysz i miauczysz, no!

moremi, malgos741, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 3287 3288 3289 3290 3291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ