35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyna tym na dole z dzisiaj są dwie kreseczki , moje gratulacje . A powiedz mi proszę w którym dniu po owulacji zrobiłaś ten test ?
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jak TY mogłaś nam tego z rana nie pokazać????
Jest, nawet tyle kilometrów od Ciebie widać, że jest słaba druga krechaSuper
Bardzo Wam gratuluję!!! Proszę mnie zarazić....
Idziesz na betke?Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest wczesna ciąża!
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Doberek . Jeszcze nikt nie wstał? Ja tylko na chwilę, żeby dzieci do szkoły wyłonić i wracam do łóżka spać do 14. Wieczorem za to będę miała literaturę do czytania. Mi temperaturka skacze. Czy któraś doświadczona wypowie się odnośnie mojego wykresu? Mała interpretacja ? Bo jestem w te klocki początkująca.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dorka1979 wrote:na tym na dole z dzisiaj są dwie kreseczki , moje gratulacje . A powiedz mi proszę w którym dniu po owulacji zrobiłaś ten test ?
Ten drugi test robiłam w 15 dpo.
Mango, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycześć wszystkim (którzy mnie jeszcze pamiętają
gratulacje dla kolejnych zielonych kropek!!!!to naprawdę robi się forum ciążowe, aż głupio tu wchodzić bez brzuszka
witam nowe dziewczynki 35+ i życzę powodzeniapolarmiś, moremi, Mega, samira, Mango, iwcia77, malgos741, Sabina, paszczakin, caffe, Bursztyn, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Noi mi ovu przedstawił dzień owulacji na wykresie z 14 na 17 ale jaja czyli jeszcze dłużej muszę czekać.
iwcia77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny