35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzin dybry.
Ja mam dzis kryzys. Slonce za chmurami i wszystko jest do doopy.
Wstalismy wszyscy rano cala rodzina, bylo milutko, gadki szmatki, o szkole, pracy. Ja dzis mam wolne, wiec wyluzowana. Na dodatek sie wyspalam. I uswiadomilam sobie po raz kolejny, ze juz niewiele nam takich porankow zostalo. Oni beda wstawali jak wczesniej, a ja? Niewyspana, z wielkimi cyckami pelnymi mleka, czujna jak wazka, bo dziecko jeszcze spi, ale zaraz sie pewnie obudzi. Poranki juz nigdy nie beda takie same... Nic juz nie bedzie tak samo...iwcia77, Mega, samira, malgos741, Lucky, Sabina, Bozia3, Bursztyn, anna maria, Alis, gosia7122, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:dorka, Ty sobie w okolicach owulacji testy ciazaowe juz robisz? to sie nazywa optymizm
ja na to nie zwróciłam uwagi
Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja na chwilkę wpadłam się przywitać, u mnie słoneczko, zmywam się do roboty a później do lekarza jestem ciekawa co mi powie oby nic się nie działo w moich cycusiach. Trzymajcie kciuki wizytę mam na 11.35.
Miłego dnia wam życzę.Lucky, paszczakin, Sabina, Reni, samira, Bursztyn, anna maria, Mega, moremi, iwcia77, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Dzin dybry.
Ja mam dzis kryzys. Slonce za chmurami i wszystko jest do doopy.
Wstalismy wszyscy rano cala rodzina, bylo milutko, gadki szmatki, o szkole, pracy. Ja dzis mam wolne, wiec wyluzowana. Na dodatek sie wyspalam. I uswiadomilam sobie po raz kolejny, ze juz niewiele nam takich porankow zostalo. Oni beda wstawali jak wczesniej, a ja? Niewyspana, z wielkimi cyckami pelnymi mleka, czujna jak wazka, bo dziecko jeszcze spi, ale zaraz sie pewnie obudzi. Poranki juz nigdy nie beda takie same... Nic juz nie bedzie tak samo...
Pusurku wiem ze to nie pocieszy ale pomysł ile kobiet marzy o tym co Cię martwi
Z radością oddam moje przesłane noce za te spędzone na karmieniu i przytulaniu maluszka
Nie smutaj, dasz radę
A poza tym to dzień dobryPusurek, paszczakin, Sabina, Mega, moremi, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki laski za slowa otuchy, wszystko jest prawda to co piszecie i ja tez to wszystko wiem. Nie chodzi mi nawet o okres karmienia, ale caly ten kolejny dlugi okres, gdzie maluch jest taki niesamodzielny i trzeba odlozyc czesc rzeczy na bok, bo nie ma na nie czasu.
Ja mam duza corke i w zyciu byl juz taki fajny luzik. Wszystko bylo na miejscu. A teraz trzeba bedzie wpasowac ten nowy puzel do ukladanki. Czy ja bede miala na to sile?
Musze sie chyba dzis wysmarkac chlopu w rekaw, w koncu to jego sprawka.On to sie tylko cieszy i mimo, ze mowi, ze wyobraza sobie, ze za chwilke bedzie lekki chaos w zyciu, to chyba jednak nie widzi tego naprawde.
Sabina, Bursztyn, polarmiś, anna maria, moremi, Alis, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusur widzisz ot. Moja córka za tydzień kończy 3 lata. Mi się dopiero trochę luzuje a ja już chce się znowu pchać w pieluchy. Jak o tym pomyśle to mi się japa nie cieszy. Ale co zrobić? Może drugie dziecko będzie bardziej chętne do spania niż moja pierworodna
Kuzwa ją chce być w ciążyPusurek, polarmiś, moremi, Alis, Lucky, iwcia77, Mango, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dorka..
Twoja frekwencja no coż...
dostajesz pisemne upomnienie..
przez chwilę myślałam, że Dorka co się udzielała wczoraj to Ty ale popatrzyłam na ilość postów i coś mi się nie zgadzało
Witam też nową DorkęDorka71 wrote:cześć wszystkim (którzy mnie jeszcze pamiętają
gratulacje dla kolejnych zielonych kropek!!!!to naprawdę robi się forum ciążowe, aż głupio tu wchodzić bez brzuszka
witam nowe dziewczynki 35+ i życzę powodzeniaSabina, Pusurek, moremi, Dorka71, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Pusur widzisz ot. Moja córka za tydzień kończy 3 lata. Mi się dopiero trochę luzuje a ja już chce się znowu pchać w pieluchy. Jak o tym pomyśle to mi się japa nie cieszy. Ale co zrobić? Może drugie dziecko będzie bardziej chętne do spania niż moja pierworodna
Kuzwa ją chce być w ciąży
Masz inaczej, nie zaznalas luziku duzego dziecka, wiec latwiej chciec drugie od razu. Duze samo sie ubiera, je, spedza czas. Mozna wrocic do swojego hobby albo znalesc nowe. Mozna pojsc z chlopem do kina albo do lozka. Mozna zaplanowac wakacje, nie majac w kryteriach wyboru : oby blisko byl lekarz i latwy powrot do domu. A jak mi to male podrosnie, to bede juz szla na emeryture prawie...
Ja to chyba czuje sie dzis zajebiscie staro.samira, Bozia3, Sabina, Bursztyn, Mega, Alis, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no i zajebiście.. podrośnięte dasz do starszego
a sama skoro już będziesz na emeryturze oddasz się ulubionym zajęciom wyjedziesz gdzieś żyć nie umierać!
Pusurek wrote:Masz inaczej, nie zaznalas luziku duzego dziecka, wiec latwiej chciec drugie od razu. Duze samo sie ubiera, je, spedza czas. Mozna wrocic do swojego hobby albo znalesc nowe. Mozna pojsc z chlopem do kina albo do lozka. Mozna zaplanowac wakacje, nie majac w kryteriach wyboru : oby blisko byl lekarz i latwy powrot do domu. A jak mi to male podrosnie, to bede juz szla na emeryture prawie...
Ja to chyba czuje sie dzis zajebiscie staro.Pusurek, samira, Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ja na chwilkę wpadłam się przywitać, u mnie słoneczko, zmywam się do roboty a później do lekarza jestem ciekawa co mi powie oby nic się nie działo w moich cycusiach. Trzymajcie kciuki wizytę mam na 11.35.
Miłego dnia wam życzę.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no od tego jest starsze rodzeństwo, żeby pomóc matce.. dać jej chwilę wytchnienia..
Pusurek wrote:I to recepta na to, jak byc matka?Easy takie?
Pusurek, anna maria, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:dorka, Ty sobie w okolicach owulacji testy ciazaowe juz robisz? to sie nazywa optymizm
moremi, Bozia3, iwcia77, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no od tego jest starsze rodzeństwo, żeby pomóc matce.. dać jej chwilę wytchnienia..
Ja tego kurka nie wiem, jestem jedynaczka. Mozna tak obciazac starsze mlodszym? Nie tam, ze na spacer pojdzie z malym, ale ze ja zostawimy na 2 tygodnie i polecimy do Egiptu na nurkowanie? Mozna tak?samira, polarmiś, anna maria, moremi, Mega, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:To nie tak z tym optymizmem . Testy robiłam bo jak juz wsoomniałam jestem tu początkująca, nigdy ale to nigdy nie miałam do czynienia z planowaniem ciąży w ten sposób tzn. mierzenie temperaturki itp. nawet się na tym nie znam tzn już teraz zaczęłam kumać o co chodzi. Poprzednie dwie ciąże to były planowane ale nie z takim zamachem tylko kiedy się uda to się uda bez obliczeń, a teraz zaczęłam się bawić tym programem ovu friend i badać te wszystkie czynniki co są potrzebne do wyznaczenia kiedy owulację mam i jak robilam te testy to wykres nawet mi jeszcze nie pokazywał kiedy wypada owulacja a że kupiłam sobie więcej testów to sobie robiłam. Jak dostanę @ to sobie zakupię też testy owulacyjne , ten żel do stosowania podczas stosunku dla lepszego funkcjonowania plemników i itp . Przygotuję się lepiej niż w tym cyklu.
Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ty no nie przesadzaj... jak już będziesz na emeryturze albo około emerytury to małe już nie będzie takie małe... mówiliśmy o tym wieku a nie teraz..
chociaż moja przyjaciółka była tak bardzo zmęczona, że zostawiła pod opieką babci i poleciała na tydzień na wakacje.. dziecku krzywda się nie działa, bo do babci przyzwyczajony.. mama wróciła wypoczęta szczęśliwa..
2 tyg to może długo przy takim maluchuPusurek wrote:Ja tego kurka nie wiem, jestem jedynaczka. Mozna tak obciazac starsze mlodszym? Nie tam, ze na spacer pojdzie z malym, ale ze ja zostawimy na 2 tygodnie i polecimy do Egiptu na nurkowanie? Mozna tak?Pusurek, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny