35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
witajcie
normalnie nie było mnie jeden dzień a tu tyle się dzieje
Moremi, trzymam kciuki !!!!!!!!
Bursztynku, miałam Ci wczoraj podac parametry mojego m ale córka została w domu, babcia z dziadkiem przyszli, zajęłam się praniem ciuszków i szczerze mówiąc nawet komputera nie włączałam, przepraszam, już podaję ale podaję te które były poniżej normy
morfologia 3,8%
ruch postępowy 28% (od 32% norma)
żywotność 59 też na granicy bo granica to 58i test "swim up"
po 60 min koncentracja 2mln/ml wiem, ze poniżej normy choć nie wiem jaka jest
miłego dnia dziewczyny
będę do Was zagladać z doskoku ponieważ pogoda piękna wiec piorę suszę i prasuję a w ogóle to chyba normalna całkiem nie jestem, bo przy desce stałam dziś o godzinie 6, od 5.20 nie mogłam spać, to pomyślałam, że szkoda czasuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:52
Bursztyn, samira, moremi, Lucky, Mega, Simba, Bozia3, iwcia77, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Agus, dziekuje
no i jednak Wam sie udalo
przy desce nie stanelabym za zadne skarby a juz tym bardziej o 6 ranopodziwiam Cie
ja już jestem taka szurniętaBursztyn, Reni, Pusurek, Sabina, moremi, Lucky, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:a udało udało, ja byłam faszerowana hormonami, mąż suplementami i witaminami i w końcu się udało
ja już jestem taka szurniętaBliska 77, Sabina, moremi, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Agus, dziekuje
no i jednak Wam sie udalo
przy desce nie stanelabym za zadne skarby a juz tym bardziej o 6 ranopodziwiam Cie
Aga ma syndrom wicia gniazda.
Kurde, kto moje gniazdo uwije, bo ja tak rano to moge jedynie do ovu usiasc.
Poza tym ja nie prasuje, wiec jedno z banki.Bliska 77, Sabina, Lucky, iwcia77, Mango lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Aga ma syndrom wicia gniazda.
Poza tym ja nie prasuje, wiec jedno z banki.Pusurek, Bliska 77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Aga ma syndrom wicia gniazda.
Poza tym ja nie prasuje, wiec jedno z banki.
Pusurki, od kilku dni, choć jestem zmęczona, rozpiera mnie energia, dzień w dzień odkurzam w salonie dywan, wycieram kurze i myję podłogę, mąż patrzy na mnie co najmniej dziwnym wzrokiem ale już tak mam, np, nie będąc w ciąży, czasem wieczorem zaczynam generalne porządki i kończę ok 1 w nocy a w domu lśni, mam takie zrywy od dziecka, kiedy to dokonywałam "drobnych przemeblowań" w swoim pokojuBursztyn, Sabina, samira, Lucky, peppapig, Pusurek, Simba, iwcia77, malgos741, mysza1975, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:ja prasować lubię, nie znoszę wyjmowania ze zmywarki...........
Pusurki, od kilku dni, choć jestem zmęczona, rozpiera mnie energia, dzień w dzień odkurzam w salonie dywan, wycieram kurze i myję podłogę, mąż patrzy na mnie co najmniej dziwnym wzrokiem ale już tak mam, np, nie będąc w ciąży, czasem wieczorem zaczynam generalne porządki i kończę ok 1 w nocy a w domu lśni, mam takie zrywy od dziecka, kiedy to dokonywałam "drobnych przemeblowań" w swoim pokojuBliska 77, samira, moremi, Lucky, peppapig, Mega, Pusurek, Bozia3, polarmiś, Dorka1979, iwcia77, malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Do mnie Bliska ma jeszcze bliżej
.. jak będzie w drodze do Ciebie musi wpaść do mnie
Bursztyn wrote:mamochote zaprosic Cie do siebie liczac na taki zrywWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:39
Bursztyn, Lucky, polarmiś, Dorka1979, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Aga ma syndrom wicia gniazda.
Poza tym ja nie prasuje, wiec jedno z banki.A to dlatego że wydaje mi się że jej bakterie na bieliźnie zabijam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 10:44
Bliska 77, Lucky, Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja prasuje wszystko. Nawet majtki Małej
A to dlatego że wydaje mi się że jej bakterie na bieliźnie zabijam
, ograniczam sie do prasowania ubrań córki i naszych ale tylko tych które muszą być wyprasowane
moremi, Sabina, Bursztyn, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:aż tak zboczona nie jestem
, ograniczam sie do prasowania ubrań córki i naszych ale tylko tych które muszą być wyprasowane
Paszczak nie wszystko da się tak wyprac. Na większości ubranek jest żeby prac w 40 stopniachWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 11:22
Reni, Lucky, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
a potem infekcje na stare lata jak znalazł
antybiotyki, prasowanie gaci zero bakterii alergenów.. eh dajcie dzieciakom żyć
Sabina wrote:Ja prasuje wszystko. Nawet majtki MałejA to dlatego że wydaje mi się że jej bakterie na bieliźnie zabijam
Lucky, samira, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Bursztynku, współczuję latającego męża. Może faktycznie czas na jakieś ultimatum, bo samo się pewnie nic nie zmieni.
Pusurku, za dużo na rodzeństwo zrzucić nie możesz, ale jakiś godzinny spacer co drugi dzień i zabawa w domu przez pół godziny to nie jest dużo, a zawsze ci pomoże.
Ja na szczęście żadnych lęków nie mam, bo to pierwsze i nie wiem jeszcze w co się pakuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 13:29
Bursztyn, Lucky, Pusurek, Bliska 77, iwcia77, Mango, gosia7122, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
można i do mikrofali wrzucić na chwilę albo do piekarnika
paszczakin wrote:o jaaa, przerazasz mnie sabinka..
takie dzieciece rzeczy to wszytko bawelniane jest, prawda? to mozna na 90° prac, wtedy wszystko siekniei juz bys nie musialal prasowac..
Lucky, peppapig, Pusurek, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość