35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iwcia77 wrote:na 5 minut zostawilam forum a tu takie hece!!!!!!!!
Moremi! - sciskam cie z calych sil :)i gratuluje
teraz codziennie będą takie fotki. obstawiam już kolejną po cichu.iwcia77, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:No jedna normalna no!
Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
moremi po cichu gratuluje
oby wszystko rozwinęło się dobrze
seria zielona się toczy i tak ma być..
wczoraj na tym kursie oczywiście pełno reklam z witaminami - zalecają używać - ale ja się bronię.
Polecali kwasy omega, kwas foliowy i wit.D. Jeśli któraś zażywa wit. D w ciązy, to po urodzeniu dziecko już nie musi. Jeśli nie zażywa - to po urodzeniu podaje się od razu ją dziecku - ja tej teorii szczerze mówiąc nie znałam....moremi, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Pusurek püchna ci giry? bo ja mam takie kostki napuchniete ze masakra.Gin zabronil mi sie opalac bo powiedzial ze za duzo witD moze powodowac skorcze.Aja i tak sie troche wygrzewam
Giry nie, a opalam sie tez duzo. Ale tez duzo pije, a to zapobiega puchnieciu. KOpyta w gore trzymaj, jak tylko masz mozliwosc. I wiecej wody pij.
Ja mam za to co wieczor uczucie ciezkiego, ciagnacego brzucha. Rano jestem nowka sztuka, ale wieczory sa slabe.
A wysypiasz sie? Bo ja to z boku na bok, walka o zasniecie i co chwila pobudka.anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:moremi po cichu gratuluje
oby wszystko rozwinęło się dobrze
seria zielona się toczy i tak ma być..
wczoraj na tym kursie oczywiście pełno reklam z witaminami - zalecają używać - ale ja się bronię.
Polecali kwasy omega, kwas foliowy i wit.D. Jeśli któraś zażywa wit. D w ciązy, to po urodzeniu dziecko już nie musi. Jeśli nie zażywa - to po urodzeniu podaje się od razu ją dziecku - ja tej teorii szczerze mówiąc nie znałam....
Z ta wit. D to roznie mowia. Kobuety w ciazy powinny ja brac ( kosci, zeby ). Noworodki karmione piersia tez. Te sztucznie karmione juz nie, bo witamina jest w mieszance. A bez wit. D to krzywica, slabe szkliwo zebow, sklonnosci do astmy. No i wit. D nie bedziemy miec w organizmie bez slonca, wiec dzieciaki rodzone zima i jesienia musza ja dostawac.
Ja jestem za dawaniem, dla mnie to taki sam obowiazek jak szczepienia ochronne.samira, Mega, anna maria lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Giry nie, a opalam sie tez duzo. Ale tez duzo pije, a to zapobiega puchnieciu. KOpyta w gore trzymaj, jak tylko masz mozliwosc. I wiecej wody pij.
Ja mam za to co wieczor uczucie ciezkiego, ciagnacego brzucha. Rano jestem nowka sztuka, ale wieczory sa slabe.
A wysypiasz sie? Bo ja to z boku na bok, walka o zasniecie i co chwila pobudka.Bursztyn, Pusurek, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Ja też jakaś ciężka jestem. 5 minut porządków, a potem pół godziny odpoczynku. Dalekie spacery juz tez nie dla mnie. Dziś się wybrałam i końcówka była ciężka. Brzuch się taki napięty zrobił.
I jeszcze mózg mi siada. Poza mała i porządkami w domu nic mnie nie interesuje. Praca sobie leży odłogiem. Myślałam, że jeszcze miesiąc na luzie pociągnę, a wygląda na to, że będę się ostro zmuszać.
Za to udało mi się pozbyć starych mebli i jak mąż wróci, może zabierać się za malowanie. To znaczy jak już oboje z tej Łodzi wrócimy.
Moremi - gratulacje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 22:32
moremi, Mega, Bozia3, Sabina, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Reni skoro wynik ok to pewnie jakas blokada psychiczna - za bardzo chcesz. Najgorsze jest to ze nie wiem jak ta blokadę sie ściąga
. W sumie mojego też bym musiala wysłać na badania armii, ale po pierwsze koszty mnie rozwalają a po drugie twierdzi ze mamy juz jedno wiec nie mógł nagle stać sie bezpłodny.
samira, iwcia77, malgos741, moremi, Mega, Bozia3, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Popieram Bozi. Tego nie robilas. Ostatnio tez rozmawialam z lekarka, ze badania wykazaly ze z wiekiem mamy gestszą krew i dlatego.w wielu przypadkach nie dochodzi do implantqcji zarodka. Jesten tendencja do podawania ( aspiryny, akardu) ale tez bardziej zaawansowanych lekow na rozrzedzenie krwi.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny