35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj wiem, wiem
Jeżeli nie wyjdzie w dzień to się zemści w nocy
I koszmarek gotowy
Bursztyn wrote:no, napewno najkrotsza droga do utraty zdrowia psychicznego
wypierane sprawy z a w s z e wychodza, przed soba nie ucieknieszMega, samira, Lucky lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
a czasami tak wypieramy ze aż zapominamy, potem jest gorzej jak nagle w najmniej oczekiwanym momencie wraca, takie jep w łeb
i to jest dopiero masakra, wiem to...
Bursztyn, iwcia77, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Pusurek, a Ty czytac umiesz?
nieszczegolnie dobra sytuacja uczuciowa to nie to samo co "jest nieszczesliwa"Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 12:31
Mango, Bursztyn, iwcia77, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusurek, a Ty czytac umiesz?
nieszczegolnie dobra sytuacja uczuciowa to nie to samo co "jest nieszczesliwa"
Czytac umiem, ale sobie od razu interpretuje.
Od nieszczegolnej sytuacji do bycia nieszczeliwa, to juz krok!Czlowiek przegapi i too late.
Mega lubi tę wiadomość
-
dobrze , ze do ginexa ide w poniedzialek 26 maja
...jakos zleci...wiem ze nic ciekawego mi nie powie , ale zajrzy chyba do srodka , troche pogrzebie i da witaminki. nA SZCZESCIE bede miala juz wyniki beta w garsci
Mega wrote:Iwcia nie denerwuj sie takPusurek, Mega, Sabina, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Czytac umiem, ale sobie od razu interpretuje.
Od nieszczegolnej sytuacji do bycia nieszczeliwa, to juz krok!Czlowiek przegapi i too late.
ale pitoliszchyba sie zarazilas tymi tekstami od czapy od pewnej osoby, epidemia sie szerzy
Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:oj tam daj jej spokoj, dziewczyna światła w nocy zgasić nie moze, niewyspana jest
To prawda, kuzwa, nie pomyslalam o tym. Mam swiatlo cala prawie dobe i ja jeszcze dodatkowo na slonce sie wystawiam.
No od nadmiaru mi sie porobilo cos.Co za duzo...
iwcia77, Bursztyn, Mega, Lucky, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ale dobra, przyznam sie. Jestem wsciekla na chlopa, bo mi desek ze sklepu budowlanego nie przywiezie, a jutro mieli przyjsc stolarze. I musze ich odwolac. A dla chlopa to znaczy brak seksu i ogolny chlod.
Stad moje pesymistyczne slowa.iwcia77, Lucky, Mega, Sabina, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No ale dobra, przyznam sie. Jestem wsciekla na chlopa, bo mi desek ze sklepu budowlanego nie przywiezie, a jutro mieli przyjsc stolarze. I musze ich odwolac. A dla chlopa to znaczy brak seksu i ogolny chlod.
Stad moje pesymistyczne slowa.wyszlo szydlo z wora
Pusurek, Lucky, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:To prawda, kuzwa, nie pomyslalam o tym. Mam swiatlo cala prawie dobe i ja jeszcze dodatkowo na slonce sie wystawiam.
No od nadmiaru mi sie porobilo cos.Co za duzo...
iwcia77, Pusurek, Lucky, Mega, samira lubią tę wiadomość
-
Reni dawaj nowiny od lekarza, u mnie juz nowy 12 cykl sie mozna pochlastac jestem zdegustowana
Wynikow na razie nie mamy powiedzieli ze jak nikt nie dzwoni to znaczy ze jest dobrze a ja w dupie mam taka odpowiedz bo chce wiedziec szczegoly, maja dzwonic moze jutro...
Kolejne badanie krwi jutro w drugim dniu cyklu to jak na razie ostatnie.
Kazano sie grzecznie miziac do wizyty u lekarza na podsumowanie wszystkich wynkow w sierpniu eeeee no dobra jak tak mowia.
Witam sie i zaczynam wieczorny odpoczynekBursztyn, iwcia77, Pusurek, Lucky, Mega, Simba, samira, Sabina, Bozia3, Reni, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość