35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde mam stresa przed jutrzejsza wizyta u dowcipnego i w ogole mam jakiegos wkurwa sama nie wiem na ci i o co
A moze to pani M ze mam takie wachania nastrojow
Mam ochote sie napic a nie ma z kim i nie na co jak na zlosc , moj do czwartku same nocki robi wiec nawet nie mam komu w rekaw poplakacWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 22:23
-
paszczakin wrote:bursztyn bedzie dobrze- zreszta, parametry nasienia roznia sie za kazym razem- zobacz, co dzis babeczka na inseminacyjnym napisala (bella)- z master giganta do zera w miesiac? masakra.. innym sie znowy poprawiaja..
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja,54,165.html -
Bozia3 wrote:Bursztyn - u nas były badania w normie, ale morfologię mieliśmy tylko 5 %, gdzie norma jest powyżej 4% - lekarka kręciła nosem, że nie za dobrze...a jednak się udało naturalnie - tylko, że ja swojego faszerowałam ostro suplementami.....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny byłam dziś na tych warsztatach z A. Dostaliśmy całą reklamówkę gadżetów...m.in. butelkę chicco,
a przeciez w Italii ta marka powstala, sklepow tam duzo
Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....
NIe martw się tak strasznie będzie oki
Bursztyn, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:Bursztyn u nas była morfologia 4 % i zaniżony ruch A i B, ale kijanek około 300 mln. Gin powiedział, że mimo niskiej morfologi ostateczny wynik jest oki i nie ma co się spinać. Dodam, że w ciążę zaszłam naturalnie przy takich wynikach męża. Wczorajsza iui to 9 mln kijanek więc chyba miał rację
NIe martw się tak strasznie będzie oki
trzymam za szczesliwy final Waszego IUI -
Simba moje szczere gratulacje nareszcie cos sie ruszylo i bedzie kolejny brzuchol do kolekcji.Bylam dzisiaj u gina moja dziewczynka wazy 1 kg i wszystko jest ok nie mam skurczy ,szyjka macicy tez ok(5cm).Na polowaniu bylo fajnie duzo spacerowalam po lesie i wogole wypoczelam:-)Przyjemnej nocy zycze
iwcia77, Bursztyn, samira, moremi, mysza1975, Viv78, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:normy sobie a zycie sobie, jak wyczytalam na forum ze do staran o dziecko trzeba miec tsh ok 1 to sie wystraszylam bardzo , bo ja mam 2,10...i co? 2 razy sie udalo a niczego nie zbijalam...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:normy sobie a zycie sobie, jak wyczytalam na forum ze do staran o dziecko trzeba miec tsh ok 1 to sie wystraszylam bardzo , bo ja mam 2,10...i co? 2 razy sie udalo a niczego nie zbijalam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 06:10
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySabina wrote:Może to kogoś dziwi, ale my wciąz mamy głód siebie nawzajem. Tęsknimy, co po 5 latach związku nie jest takie typowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 23:40
moremi, Mega, anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki,
podczytuje forum caly dzien - dzieki za wszystkie mile slowa.
Jakas totalnie rozmontowana jestem i troche mnie jajce bola. Oczywiscie beta przelozona na jutro, bo dzisiaj po budowie i spotkaniu musialam pilnie wracac do domu, gdyz jestem zniewolona progesteronem a zapomnialam zabrac ze soba.
Potem spalam.
Jutro sie ustosunkujedo Waszych postow, a tymczasem ide spac.
Kolorowychmoremi, samira, Mega, Mango, anna maria, Viv78, Sabina, Bozia3, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:No tak, razem sie w ten test wpatrywalismy. Tylko ze taka slaba, ta krecha, to mowie, ze na forum jest pojecie cien cienia.
Tak sie cieszymy na razie, bardzo zachowawczo -
peppapig wrote:Dziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...
Witam wszystkie kobietki.
Pepa ogromnie współczuję i wierzę ,że nim Was dogonię ,znów pojawi się uśmiech na Twojej twarzy i będziesz wiedziała co robić dalej.Trzymaj się .
Ja nadal Was gonię ,ale dogonię,i wtedy będę na bierząco.
Pozdrawiam!Sabina, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość
Andzia33