X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mam stresa przed jutrzejsza wizyta u dowcipnego i w ogole mam jakiegos wkurwa sama nie wiem na ci i o co
    A moze to pani M ze mam takie wachania nastrojow :(

Mam ochote sie napic a nie ma z kim i nie na co jak na zlosc , moj do czwartku same nocki robi wiec nawet nie mam komu w rekaw poplakac :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 22:23

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    bursztyn bedzie dobrze- zreszta, parametry nasienia roznia sie za kazym razem- zobacz, co dzis babeczka na inseminacyjnym napisala (bella)- z master giganta do zera w miesiac? masakra.. innym sie znowy poprawiaja..

https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-z-pomoca-medyczna/inseminacja,54,165.html
    jakie te kijanki wrazliwe,masakra....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn - u nas były badania w normie, ale morfologię mieliśmy tylko 5 %, gdzie norma jest powyżej 4% - lekarka kręciła nosem, że nie za dobrze...a jednak się udało naturalnie - tylko, że ja swojego faszerowałam ostro suplementami.....
    to daje zawsze nadzieje

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny byłam dziś na tych warsztatach z A. Dostaliśmy całą reklamówkę gadżetów...m.in. butelkę chicco,
    a ja sie zastanawialam przez przez pare minut co to za napoj jest "chicco" zanim zatrybilam :) a przeciez w Italii ta marka powstala, sklepow tam duzo

Bozia3, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a jakie byly parametry kijanek? Sorry ze tak wypytuje teraz wszystkich, ale to stres....
    Bursztyn u nas była morfologia 4 % i zaniżony ruch A i B, ale kijanek około 300 mln. Gin powiedział, że mimo niskiej morfologi ostateczny wynik jest oki i nie ma co się spinać. Dodam, że w ciążę zaszłam naturalnie przy takich wynikach męża. Wczorajsza iui to 9 mln kijanek więc chyba miał rację ;) NIe martw się tak strasznie będzie oki ;)

Bursztyn, Mega, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Bursztyn u nas była morfologia 4 % i zaniżony ruch A i B, ale kijanek około 300 mln. Gin powiedział, że mimo niskiej morfologi ostateczny wynik jest oki i nie ma co się spinać. Dodam, że w ciążę zaszłam naturalnie przy takich wynikach męża. Wczorajsza iui to 9 mln kijanek więc chyba miał rację ;) NIe martw się tak strasznie będzie oki ;)
    dzieki :)
    trzymam za szczesliwy final Waszego IUI :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba moje szczere gratulacje nareszcie cos sie ruszylo i bedzie kolejny brzuchol do kolekcji.Bylam dzisiaj u gina moja dziewczynka wazy 1 kg i wszystko jest ok nie mam skurczy ,szyjka macicy tez ok(5cm).Na polowaniu bylo fajnie duzo spacerowalam po lesie i wogole wypoczelam:-)Przyjemnej nocy zycze

iwcia77, Bursztyn, samira, moremi, mysza1975, Viv78, Sabina, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normy sobie a zycie sobie, jak wyczytalam na forum ze do staran o dziecko trzeba miec tsh ok 1 to sie wystraszylam bardzo , bo ja mam 2,10...i co? 2 razy sie udalo a niczego nie zbijalam...

Viv78 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    normy sobie a zycie sobie, jak wyczytalam na forum ze do staran o dziecko trzeba miec tsh ok 1 to sie wystraszylam bardzo , bo ja mam 2,10...i co? 2 razy sie udalo a niczego nie zbijalam...
    ja ma 2,50... no trudno

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • moremi Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    a mi gin mówi, że najlepiej w okolicach 1-1,5 max do 2,5. Nie stresuj się, bo więcej urośnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 06:10

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Może to kogoś dziwi, ale my wciąz mamy głód siebie nawzajem. Tęsknimy, co po 5 latach związku nie jest takie typowe ;)
    Oj tu się z Tobą nie zgodzę ja jestem z moim mężczyzną od 14 lat i nadal za sobą tęsknimy , po rozstaniu dłuższym niż 2 dni , oczywiście mówię tu o wyjazdach a nie kłutniach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 23:40

moremi, Mega, anna maria, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki,
    podczytuje forum caly dzien - dzieki za wszystkie mile slowa.
    Jakas totalnie rozmontowana jestem i troche mnie jajce bola. Oczywiscie beta przelozona na jutro, bo dzisiaj po budowie i spotkaniu musialam pilnie wracac do domu, gdyz jestem zniewolona progesteronem a zapomnialam zabrac ze soba.
    Potem spalam.
    Jutro sie ustosunkuje :) do Waszych postow, a tymczasem ide spac.
    Kolorowych :)

moremi, samira, Mega, Mango, anna maria, Viv78, Sabina, Bozia3, malgos741, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 23:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mąż wyjechał na polowanie odynca. Weekend spedzilam przy kieliszku oplakujac brak ciąży.
    To może się na tym polowaniu z moim mężem spotka , też poluje na odyńce itp.

polarmiś lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Laski gdzie Wy. Simba w ciąży a w qrwa spicie!
    kobitko ja to śpię do 14 ale mimo że jestem tu nowa to się cieszę

moremi, polarmiś, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2014, 00:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No tak, razem sie w ten test wpatrywalismy. Tylko ze taka slaba, ta krecha, to mowie, ze na forum jest pojecie cien cienia.
    Tak sie cieszymy na razie, bardzo zachowawczo ;)
    Simba a w którym dniu po owulacji robiłaś ten test , bo ja już z niecierpliwością czekam kiedy swój test zrobić

• Andzia33 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Dziewczyny zniknęłam i wracam w bólu i rozpaczy...straciłam moje dzieciatko... we wtorek je pochowamy...
    Mam tyle do odrobienia nie było mnie tu pare miesięcy, prosze przyjmijcie mnie...

Witam wszystkie kobietki.
    Pepa ogromnie współczuję i wierzę ,że nim Was dogonię ,znów pojawi się uśmiech na Twojej twarzy i będziesz wiedziała co robić dalej.Trzymaj się .

Ja nadal Was gonię ,ale dogonię,i wtedy będę na bierząco.
    Pozdrawiam!

Sabina, iwcia77, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Andzia no szacun, że Ci się chce haha.. Jaki miesiąc na tapecie?

iwcia77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ,u mnie juz jest 18 st.piekna pogoda sie zapowiada-tak jak lubie:-)milego dnia wzsystkim zycze

Mega lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja ma 2,50... no trudno
    a ja na granicy górnej normy,
    chętnie bym cos wziela na zbicie - ale lekarz twierdzi ze jest na to czas jeszcze

• Mega Autorytet

Wysłany: 20 maja 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie z rana, piękny dzień sie zapowiada,a ja 13 godz w pracy. Będę was podglądać ;)

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3271 3272 3273 3274 3275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ