X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    na miejscu tez bylo ok, jakas odmian ;)

A jednak, krecilo was to! :P Rozgryzlam was od razu! ;) :P

Mega, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Już po wizycie u ginekologa. Jestem super pozytywnie zaskoczona lekarzem. Bardzo rzeczowy, sensowny, kompetentny. Cieszę się, że poszłam. Niestety nerki znów się powiększyły i w dodatku lekarz twierdzi, że we Wrocławiu się nikt tym nie zjamie i jak najbardziej trzeba do Łodzi. Więc cieszę się, że mamy wizytę u profesora umówioną za tydzień. Wygląda na to, że będzie to praktycznie w samą porę na kolejną wizytę w szpitalu. Prawdopodobnie powinnam się nastawić na operację.

Żal mi małej strasznie. Jakby była po tej stronie, przytuliłabym ją chociaż.
    najwazniejsze ze jestescie pod kontrola i opieka, wierze ze bedzie dobrze <3

Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A jednak, krecilo was to! :P Rozgryzlam was od razu! ;) :P
    krecilo to moze nie, ale nowa sytuacja to byla napewno
    Powiedzial mi moj R. ze troche byl zestresowany- bo to szpital itd, ale pokoj zaciszny, z roletami, prawie jak w domu ;)
    najwazniejsze ze dal rade
    teraz tylko czekanie na wyniki- to jest duuuzo bardziej stresujace

Mega, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha, wynik chyba bedzie z morfologia, bo trzeba bylo wypelnic taki formularz- do polowy, a druga polowa szla do lab. z miejscem na wpisanie wynikow morfo.

iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba gratulacje!

Panda i Bursztyn trzymam kciuki za wyniki badań.

Alis, będzie dobrze. Przynajmniej wiecie na czym stoicie i że ta Łódź jednak niezbędna jest.

Mega, Simba, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    mysza1975 wrote:
    Alis, będzie dobrze. Przynajmniej wiecie na czym stoicie i że ta Łódź jednak niezbędna jest.

To prawda - cieszę się, że wreszcie mogłam z lekarzem sensownie porozmawiać, wytłumaczył mi na czym stoję i teraz przynajmniej wiemy, że trzeba jezdzic do Łodzi.

Mega, Sabina, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 19 maja 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane witajcie po przerwie.uzupelnilam moj wykresik...trzy dni przed owu bylo przytulanko..niestety juz pozniej i do owulki nie. teraz od drugiego dnia po owu Bola mnie piesi ale jak...nie idzie wytrzymac...opuchly jak balony ze w domu latam bez stanika..co i tak nie pomaga. nie chce sobie cos tam wmawiac ale czy moga byc szanse na te trzy dni przed owu??? moze ktoras z was ma podobne doswiadczenie\ dodam przytulanko bylo z Conceive ;) pierwsza tubka.

samira, Mango, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katharinka, pleminiki mogę przeżyć 3 dni to raz, a dwa - ovu nie zawsze poprawnie wyznacza owulację, więc na 100% nie wiesz, kiedy była. Może była ciut wcześniej.

Sabina lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, Twoja corcia czuje milosc i opieke jaka jej dajesz, badz dobrej mysli <3

Alis, Bozia3 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, mocno wspieram <3

Alis, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dzięki dziewczyny.

To prawda - cieszę się, że wreszcie mogłam z lekarzem sensownie porozmawiać, wytłumaczył mi na czym stoję i teraz przynajmniej wiemy, że trzeba jezdzic do Łodzi.
    Alis bardzo się cieszę, że ta wizyta okazała się taka udana :) A córa czuje jak ją kochasz, wiedz, że ona wie :)

Bursztynku, Pando trzymam za Was kciuki i za Waszych panów :) Wszystko będzie dobrze :)

I wiecie - strasznie się cieszę, że Polarmisiek wróciła :) Przez ten okres, kiedy się "odzwyczajała" od ovu było jakos tak dziwnie...

Alis, iwcia77, Bursztyn, Mega, Bliska 77, caffe, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam jeszcze słowo na temat przejęcia u panów sprawami badań i poczęcia. Mój zadeklarował chęć badań jeśli bedzie trzeba, ale na 100% chciałby żebym z nim była.
    A dziś rano rozbawił mnie, ale byłam twarda i nie pokazałam że się śmieję ;) Mąz zawsze rano podaje mi termometr (jak jest w domu offkors). Dziś zmierzyłam tempkę, a on do mnie - i co skoczyła? Bo tak się już chłopak zna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 20:25

mysza1975, Simba, malgos741, samira, iwcia77, Bursztyn, Mega, EwaT, Bliska 77, Bozia3, Mango, Viv78 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis, będzie dobrze. Najważniejsze że masz odpowiednią opiekę. Myślę o Twoim skarbie i trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie <3
    Dziewczyny, coś mnie siły opuściły. Już drugi dzień czuję się jakby ktoś ze mnie wypuścił powietrze.
    Życzę Wam miłego wieczoru.

Sabina, Simba, Alis, samira, Mega, Lucky, gosia7122 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no topsz... doczytalam.. w ogole doczytalam Was w oczekiwaniu na inseminacje, ale z tableta na ktorym nie loguje sie na konto, wiec odpisac nie moglam.

moj weekend- rewelacja,
    W klinice nerwy, bo mieli godzine opoznienia, ale plus byl taki, ze zaczela mi sie owu jak czekalam (ja po fefnastym monitoringu cyklu wiem co i kiedy). Do wieczora mi sie skonczyly bole i opuchniecie owulacujne, wiec zgranie czasowe pieeekne.. Wygrzebalam 2 piwa niskoalkoholowe (one chyba 1% czy jakos tak maja) i rozwodnione napojem sluzyly za akcje "paszczak pije piwo na sloneczku" i nikt nic nie podejrzewal. W nocy zarzucilam pierwszy progesteron i od tej pory juz nie pije. Same dobre zbiegi okolicznosci- dzis bylo zwiedzanie centrum, piwo oczywiscie byloby w programie, ale czesc z nas nie byla gotowa na pociag (potem dluuuugo nie bylo), wiec musialam wziac auto!

No normalnie po takich akrobacjach to musze byc w ciazy..

Paszczak a ja sądzę, że Ty naprawde teraz zajdziesz (zaszłaś), takie przeczucie mam ;)

Powodzenia i zaciskam kciukańce :)

Simba, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina, dziękuję za zaproszenie. Właśnie zaakceptowałam :)

Sabina lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapytalam sie czy pomoc- odmowil :(
    Bursztyn wrote:
    to dlaczego zostawilas go samego w tej lazience?
    moj tez mogl w domu, ale nie chcielismy stresu z transportem, na miejscu tez bylo ok, jakas odmian ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    zapytalam sie czy pomoc- odmowil :(
    jego strata ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D ...a moglo byc tak fajnie :D
    Bursztyn wrote:
    jego strata ;)

Mango lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    :D ...a moglo byc tak fajnie :D
    no wlasnie :) na szczescie juz nie musi sie "meczyc" ;)
    a jakie wtedy wyszly mu wyniki?

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    normozoospermia
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie :) na szczescie juz nie musi sie "meczyc" ;)
    a jakie wtedy wyszly mu wyniki?

‹‹ 3269 3270 3271 3272 3273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ