X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    A ja?
    Ty tez oczywiscie.

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc!
    Widze, ze w w-end byla znowu superprodukcja.
    Przede wszystkim Iwcia - super wiesci!!! Czyli bedziemy rodzic wszystkie czy, a moze i cztery z Paszczakiem i Samira (Samira sikasz, czy jaja sobie robisz?), a moze i w wiekszej jeszcze grupie?
    Nadrobilam tematy.
    Moze to nudne, ale troche z kazda sie zgadzam. Kazdy ma tez inne doswiadczenia i inne towarzystwo w ktorym sie obraca. Moje studenckie towarzystwo bylo takie, ze po prostu zdrady, jakiekolwiek skoki w bok, byly mocno cenzurowane przez reszte i niemile widziane. A potem kiedys bylam z facetem (na szczescie krotko), ktory mial takie towarzystwo, ze oczy mi na wierzch wyszly jak zobaczylam, jacy oni sa wszyscy "wyluzowani". Mysle, ze to wszystko zalezy od indywidualnych doswiadczen. Ewka duzo widziala i wie czego sie mozna spodziewac, po niektorych facetach i babach, z drugiej strony ktos moze byc kompletnie nieswiadomy i w pewnym sensie slepo i naiwnie ufac. Jest jeszcze cos po srodku i moze do tego kazda z nas dazy, w zaleznosci od indywidualnych doswiadczen, srodowisk itd.
    U mnie tak: spie po 10 - 12 godzin. Masakra jakas. Co najsmieszniejsze, moj M rowniez, a to jest kompletnie do nas niepodobne. Nie wiem o co chodzi? Zaczelam sie doszukiwac jakiejs zyly wodnej w domu. Nie mam kompletnie ochoty isc do pracy, chociaz nadal nie bardzo mam dokad, ale chociaz kontrolnie na budowe musze sie wybrac. Jest piekna pogoda i ma byc jeszcze piekniejsza wiec nic tylko sie cieszyc.
    No i czekam do soboty...
    Milego dnia, Laseczki!

Bozia3, polarmiś, Bursztyn, Pusurek, Mega, Mango, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś świetny avatar :)

polarmiś lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmiś świetny avatar :)
    Dziekuje , odzwierciedla moja dusze:-)

Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Dziekuje , odzwierciedla moja dusze:-)

To co Ty robilas, ze Ci sie dusza sfilcowala? Pewnie znowu bylas niemila dla meza ;)

polarmiś, Bursztyn, Mega, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To co Ty robilas, ze Ci sie dusza sfilcowala? Pewnie znowu bylas niemila dla meza ;)
    Mąż wyjechał na polowanie odynca. Weekend spedzilam przy kieliszku oplakujac brak ciąży.

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mąż wyjechał na polowanie odynca. Weekend spedzilam przy kieliszku oplakujac brak ciąży.

Mam nadzieje, ze juz Ci lepiej? Jak tak do uszy do gory i uczesz futro ;)
    Misiek, a czy Ty rozwazasz IV, czy wrzucasz luz?

polarmiś, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - czy Ciebie nie kusi wcześniejsze testowanie?

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie rozwazam iv.

W zeszlym roku dokladnie 15 maja (ten cykl tez mi sie rozpoczal 15 maja) byl cyklem w ktorym zaszlam w ciaze.

Podoba mi sie "uszy do gory i uczesz futro ;)".

Mega, Mango, iwcia77, Sabina, Viv78 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    właśnie polarmisiu - skoro masz głębokie pragnienie tego dziecka - to może warto się wziąć za in vitro?

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    właśnie polarmisiu - skoro masz głębokie pragnienie tego dziecka - to może warto się wziąć za in vitro?
    Przy moim amh nie robi sie invitro, nie w Polsce.

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie rozwazam iv.

W zeszlym roku dokladnie 15 maja (ten cykl tez mi sie rozpoczal 15 maja) byl cyklem w ktorym zaszlam w ciaze.

Podoba mi sie "uszy do gory i uczesz futro ;)".
    kurcze to już rok minął - jak ten czas zasuwa..pamiętam jakby to było miesiąc temu...
    z drugiej strony - to znak, że jesteście płodni - wtedy się udało - więc szanse są..

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - czy Ciebie nie kusi wcześniejsze testowanie?

No jak to nie?
    image_2.jpg

Bursztyn, Pusurek, Alis, Bozia3, Mega, Bliska 77, mandragora, Kate 75, samira, malgos741, paszczakin, iwcia77, Sabina, ania.g, efcia, mysza1975, gosia7122, Viv78, moremi, anna maria lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No jak to nie?
    image_2.jpg
    Jestes w ciazy, gratuluje!!!!!

Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jestes w ciazy, gratuluje!!!!!

No niby jest ten cien cienia..ale to co? To juz?
    Dzis jest 9 dzien po transferze. Ja nie wiem..chyba dopiero jak bede miec wynik bety to uwierze 0wacko2.gif

polarmiś, Bursztyn, Bozia3, Mega, Bliska 77, Mango, Kate 75, samira, iwcia77, Sabina, EwaT, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to sie sypnely ciaze. Ale zawsze jakos to falami idzie:)

Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No niby jest ten cien cienia..ale to co? To juz?
    Dzis jest 9 dzien po transferze. Ja nie wiem..chyba dopiero jak bede miec wynik bety to uwierze 0wacko2.gif
    To nie jest cien cienia. Na tym moja droga to ja sie znam!!!! To jest piekna beta!!!!! Mozesz dzisiaj na spokojnie krew ke i progesteron zbadac! Nie czekaj!!!!

Reni, Bozia3, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie to "jestes w ciazy" telepnelo. Az mi sie rece spocily :)

polarmiś, Bursztyn, Pusurek, Reni, Alis, Bozia3, Mega, Mango, samira, Sabina, iwcia77, EwaT, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 19 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To nie jest cien cienia. Na tym moja droga to ja sie znam!!!! To jest piekna beta!!!!! Mozesz dzisiaj na spokojnie krew ke i progesteron zbadac! Nie czekaj!!!!

:)
    Kurcze, w normalnym kraju to pewnie ze byl popedzila, ale skierowanie mam dopiero na 24 maja - musze czekac. Ale mysle ze jeszcze jednego tesciora w srode machne.

Reni, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ale mnie to "jestes w ciazy" telepnelo. Az mi sie rece spocily :)
    Niech sie poca, tylko sie nie stresuj. Biegni zamiast na budowe do labu zbadac krew a potem do lozka na spanie!

Simba, Bozia3, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3259 3260 3261 3262 3263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ