35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czesc!
Widze, ze w w-end byla znowu superprodukcja.
Przede wszystkim Iwcia - super wiesci!!! Czyli bedziemy rodzic wszystkie czy, a moze i cztery z Paszczakiem i Samira (Samira sikasz, czy jaja sobie robisz?), a moze i w wiekszej jeszcze grupie?
Nadrobilam tematy.
Moze to nudne, ale troche z kazda sie zgadzam. Kazdy ma tez inne doswiadczenia i inne towarzystwo w ktorym sie obraca. Moje studenckie towarzystwo bylo takie, ze po prostu zdrady, jakiekolwiek skoki w bok, byly mocno cenzurowane przez reszte i niemile widziane. A potem kiedys bylam z facetem (na szczescie krotko), ktory mial takie towarzystwo, ze oczy mi na wierzch wyszly jak zobaczylam, jacy oni sa wszyscy "wyluzowani". Mysle, ze to wszystko zalezy od indywidualnych doswiadczen. Ewka duzo widziala i wie czego sie mozna spodziewac, po niektorych facetach i babach, z drugiej strony ktos moze byc kompletnie nieswiadomy i w pewnym sensie slepo i naiwnie ufac. Jest jeszcze cos po srodku i moze do tego kazda z nas dazy, w zaleznosci od indywidualnych doswiadczen, srodowisk itd.
U mnie tak: spie po 10 - 12 godzin. Masakra jakas. Co najsmieszniejsze, moj M rowniez, a to jest kompletnie do nas niepodobne. Nie wiem o co chodzi? Zaczelam sie doszukiwac jakiejs zyly wodnej w domu. Nie mam kompletnie ochoty isc do pracy, chociaz nadal nie bardzo mam dokad, ale chociaz kontrolnie na budowe musze sie wybrac. Jest piekna pogoda i ma byc jeszcze piekniejsza wiec nic tylko sie cieszyc.
No i czekam do soboty...
Milego dnia, Laseczki!Bozia3, polarmiś, Bursztyn, Pusurek, Mega, Mango, samira, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Mąż wyjechał na polowanie odynca. Weekend spedzilam przy kieliszku oplakujac brak ciąży.
Mam nadzieje, ze juz Ci lepiej? Jak tak do uszy do gory i uczesz futro
Misiek, a czy Ty rozwazasz IV, czy wrzucasz luz?polarmiś, Kate 75, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mam nadzieje, ze juz Ci lepiej? Jak tak do uszy do gory i uczesz futro
Misiek, a czy Ty rozwazasz IV, czy wrzucasz luz?
W zeszlym roku dokladnie 15 maja (ten cykl tez mi sie rozpoczal 15 maja) byl cyklem w ktorym zaszlam w ciaze.
Podoba mi sie "uszy do gory i uczesz futro".
Mega, Mango, iwcia77, Sabina, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Nie rozwazam iv.
W zeszlym roku dokladnie 15 maja (ten cykl tez mi sie rozpoczal 15 maja) byl cyklem w ktorym zaszlam w ciaze.
Podoba mi sie "uszy do gory i uczesz futro".
z drugiej strony - to znak, że jesteście płodni - wtedy się udało - więc szanse są.. -
Bursztyn, Pusurek, Alis, Bozia3, Mega, Bliska 77, mandragora, Kate 75, samira, malgos741, paszczakin, iwcia77, Sabina, ania.g, efcia, mysza1975, gosia7122, Viv78, moremi, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Jestes w ciazy, gratuluje!!!!!
No niby jest ten cien cienia..ale to co? To juz?
Dzis jest 9 dzien po transferze. Ja nie wiem..chyba dopiero jak bede miec wynik bety to uwierzepolarmiś, Bursztyn, Bozia3, Mega, Bliska 77, Mango, Kate 75, samira, iwcia77, Sabina, EwaT, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo nie jest cien cienia. Na tym moja droga to ja sie znam!!!! To jest piekna beta!!!!! Mozesz dzisiaj na spokojnie krew ke i progesteron zbadac! Nie czekaj!!!!
Reni, Bozia3, Sabina, mysza1975, moremi lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:To nie jest cien cienia. Na tym moja droga to ja sie znam!!!! To jest piekna beta!!!!! Mozesz dzisiaj na spokojnie krew ke i progesteron zbadac! Nie czekaj!!!!
Kurcze, w normalnym kraju to pewnie ze byl popedzila, ale skierowanie mam dopiero na 24 maja - musze czekac. Ale mysle ze jeszcze jednego tesciora w srode machne.Reni, Bozia3, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny