35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Jezuniu, jak tam sie pije...
Sabina, Pusurek, Bursztyn, malgos741, iwcia77, Mega, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jezuniu, jak tam sie pije...
Pusurek, samira, Mega, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyPusurek wrote:Jezuniu, jak tam sie pije...
Teraz się tak nie studiuje
Po moich doświadczeniach już wiem, że moja córka na studia nie pójdziecaffe, iwcia77, malgos741, Mega, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:czyta pod parasolaka, ale Adelajda brzydko! nie!
Ale to imie dla takiej panienki z dobrego domu, lekko wyemancypowanej. Pensja pani Latter i te sprawy. Chociaz tam to Emma i Klara, ale to dla mnie te klimaty.
A Klarcia to ladne imie.Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:witam wieczorowa pora...dzis chodze jak w jakims transie ..
i ładnie to tak brz kolejki?
iwcia77, samira, Sabina, Mega, caffe, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:witam wieczorowa pora...dzis chodze jak w jakims transie ..
No, jak nastroj? Juz lepiej?
Ten dzien, w ktorym robi sie test jest naprawde wyjatkowy. Mi sie chcialo beczec caly czas ( glownie ze strachu i z poczucia, ze to jest jakis koniec pewnego etapu ), jednoczesnie taka ulga, ze to sie juz i nie trzeba sie wiecej stresowac.
Ja robilam test po poludniu, wiec mialam mniej czasu na myslenie, ale to chyba sadysci wymyslili, zeby test robic z porannego sika.Co potem robic z tym calym dlugim dniem?
malgos741, iwcia77, Mega, Bursztyn, caffe, polarmiś, Mango lubią tę wiadomość
-
Widzę że Samuela się spodobała to wymyśliła moja komorka, teraz też z komóry walę więc mogę robić błędy
Mega, caffe lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Pusurek wrote:Nie, nie, Adelajda ma biala cere i nosi parasolke latem, zeby sie nie opalic. Wypisz, wymaluj nasz Bursztyn!
A i czyta ksiazki w ogrodzie!Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Widzę że Samuela się spodobała to wymyśliła moja komorka, teraz też z komóry walę więc mogę robić błędy
Tak Malgos, Ty do mnie namietnie piszesz Pisurek. Twoja komorka mysli, ze jestem kobieta kogos z PIS-u? Czy to raczej od pisuaru jest?ania.g, iwcia77, Mega, Bursztyn, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
no ja nadal nie moge w to uwierzyc
, zaczelam sie bac ze to moze okazac sie ajkas ciaza bichemiczna, juz mam paranije ze znowu nici z tego wyjda i bede nieszczesliwa...1000 mysli sprzecznych na minute..
Pusurek wrote:No, jak nastroj? Juz lepiej?
Ten dzien, w ktorym robi sie test jest naprawde wyjatkowy. Mi sie chcialo beczec caly czas ( glownie ze strachu i z poczucia, ze to jest jakis koniec pewnego etapu ), jednoczesnie taka ulga, ze to sie juz i nie trzeba sie wiecej stresowac.
Ja robilam test po poludniu, wiec mialam mniej czasu na myslenie, ale to chyba sadysci wymyslili, zeby test robic z porannego sika.Co potem robic z tym calym dlugim dniem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 maja 2014, 20:36
ania.g, Pusurek, samira, Mega, caffe, Sabina, Alis lubią tę wiadomość