35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam nową koleżankę
ale kurcze jak to tak na krzywy ryj poza kolejka
Musze cię gonicLavendula, Reni, Pusurek, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Iwcia - beta piękna
Bursztyn - niebezpiecznie Ci wykres faluje w górę - takie niewydarzone cykle z np. jednym bzykosercem - często okazują się trafionezreszta uwazam ze owulka byla dzien wczesniej, objawow jak zawsze- zadnych, nie nakrecam sie nawet minimalnie.
Bozia3, samira lubią tę wiadomość
-
boooszeee! od kilku dni wiem zem w ciazy a juz maz dziala mi na nerwy!!!
100 pytan na temat jajek mi zadal: ile gotowalas te jajka?, skad te jajka?, ile czasu byly w lodowce? kiedy z polski przyjechaly? POPIERDOLI MNIE ZARAZ !!!!!!!!!!!
Bursztyn, Bozia3, Mega, Mango, Simba, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:boooszeee! od kilku dni wiem zem w ciazy a juz maz dziala mi na nerwy!!!
100 pytan na temat jajek mi zadal: ile gotowalas te jajka?, skad te jajka?, ile czasu byly w lodowce? kiedy z polski przyjechaly? POPIERDOLI MNIE ZARAZ !!!!!!!!!!!
iwcia77, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Aha, i dlaczego on w ogole o to pyta?
Np. nie mogła chyba iwcia robić HSG - bo to rentgen czy coś tam....
iwcia77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
PRZYJECHALY z polski razem z moja kolezanka jakos po swietach wielkanocnych ( prosto od kurki, ktora zniosla je rano przed podroza powrotna z Krakowa do Wloch 4 maja. Pyta, bo lubi wkurwiac
.
Bursztyn wrote:to ja dodam jeszcze jedno pytanie: w paczce Ci jaja przyslali czy macie tam gdzies moze polski sklep?Bozia3, Bursztyn, Mega, Simba, samira, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:boooszeee! od kilku dni wiem zem w ciazy a juz maz dziala mi na nerwy!!!
potrafię jeść po 4 dziennie i codziennie - może to jakiś brak wapnia? Donosi mi te jaja kupowane z podwórka od kumpla z pracy...ale jem je w różnej postaci: na miękko, jajecznica -a najlepiej pasta jajeczna z majonezem i szczypiorkiem...
iwcia77, Bursztyn, peppapig, Mega, Pusurek, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
jo! a sam choruje na Yamahe, astme i 3 razy mu usuwali pieprzyki rakotworcze...Bozia3 wrote:bo on jest nawiedzony zdrowotnie - nie pamiętasz, że ma własną koncepcję na wszystko co dotyczy ich potencjalnego rozmnażania?
Bozia3, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:bo on jest nawiedzony zdrowotnie - nie pamiętasz, że ma własną koncepcję na wszystko co dotyczy ich potencjalnego rozmnażania?
przypominam sobie
biedny jest, bo ciezko mu chyba z tym i samym soba zyciwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja wogole uwielbiam jajka, mleko, smietane, twarogi, sery a moj maz nienawidzi, wiec wydaje mu sie podejrzane ze lubie inny nabial niz jego wlasnyBozia3 wrote:ja osobiście mam ogromną fazę na jajka od kilku dobrych tygodni - mój A. nie nadąza z ich zakupem..
potrafię jeść po 4 dziennie i codziennie - może to jakiś brak wapnia? Donosi mi te jaja kupowane z podwórka od kumpla z pracy...ale jem je w różnej postaci: na miękko, jajecznica -a najlepiej pasta jajeczna z majonezem i szczypiorkiem...
Bozia3, Simba, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak i meczy mnie w gratisie
iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość