X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nową koleżankę ;) ale kurcze jak to tak na krzywy ryj poza kolejka ;)
    Musze cię gonic

Lavendula, Reni, Pusurek, samira, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ta cyferka bardzej kreci niz wygrana na loterii :)
    Mega wrote:
    piękna :D

Mega, Bursztyn, Bozia3, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w temacie rabarbaru jeszcze takie cudo znalazłam: http://www.kwestiasmaku.com/blog-kulinarny/ciasto-z-rabarbarem-i-serem/ - czeka w kolejce do realizacji - pochwalę się rezultatem :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia - beta piękna

Bursztyn - niebezpiecznie Ci wykres faluje w górę - takie niewydarzone cykle z np. jednym bzykosercem - często okazują się trafione

Mega, iwcia77, Bursztyn, peppapig, Simba, samira, moremi, polarmiś lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda, mi sie zdarzylo :) 2 lata temu :)
    Bozia3 wrote:
    Iwcia - beta piękna

Bursztyn - niebezpiecznie Ci wykres faluje w górę - takie niewydarzone cykle z np. jednym bzykosercem - często okazują się trafione

Bozia3, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musi sie udac !!! <3
    peppapig wrote:
    Iwcia pocieszasz mnie :-) że się uda <3
    Ja w pracy teraz i tak zgłodłam :-P na widok drożdżowki

peppapig, Bozia3, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Iwcia - beta piękna

Boziu, byloby fajnie, ale juz taka sytuacja miala miejsce w moich wykresach i dupa blada zawsze byla :) zreszta uwazam ze owulka byla dzien wczesniej, objawow jak zawsze- zadnych, nie nakrecam sie nawet minimalnie.

Bozia3, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    boooszeee! od kilku dni wiem zem w ciazy a juz maz dziala mi na nerwy!!! :( 100 pytan na temat jajek mi zadal: ile gotowalas te jajka?, skad te jajka?, ile czasu byly w lodowce? kiedy z polski przyjechaly? POPIERDOLI MNIE ZARAZ !!!!!!!!!!!

Bursztyn, Bozia3, Mega, Mango, Simba, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    boooszeee! od kilku dni wiem zem w ciazy a juz maz dziala mi na nerwy!!! :( 100 pytan na temat jajek mi zadal: ile gotowalas te jajka?, skad te jajka?, ile czasu byly w lodowce? kiedy z polski przyjechaly? POPIERDOLI MNIE ZARAZ !!!!!!!!!!!
    to ja dodam jeszcze jedno pytanie: w paczce Ci jaja przyslali czy macie tam gdzies moze polski sklep? :)

iwcia77, Reni, Mega, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha, i dlaczego on w ogole o to pyta? :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aha, i dlaczego on w ogole o to pyta? :)
    bo on jest nawiedzony zdrowotnie - nie pamiętasz, że ma własną koncepcję na wszystko co dotyczy ich potencjalnego rozmnażania? :) Np. nie mogła chyba iwcia robić HSG - bo to rentgen czy coś tam....

iwcia77, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PRZYJECHALY z polski razem z moja kolezanka jakos po swietach wielkanocnych ( prosto od kurki, ktora zniosla je rano przed podroza powrotna z Krakowa do Wloch 4 maja. Pyta, bo lubi wkurwiac :(.
    Bursztyn wrote:
    to ja dodam jeszcze jedno pytanie: w paczce Ci jaja przyslali czy macie tam gdzies moze polski sklep? :)

Bozia3, Bursztyn, Mega, Simba, samira, moremi, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ja osobiście mam ogromną fazę na jajka od kilku dobrych tygodni - mój A. nie nadąza z ich zakupem..:) potrafię jeść po 4 dziennie i codziennie - może to jakiś brak wapnia? Donosi mi te jaja kupowane z podwórka od kumpla z pracy...ale jem je w różnej postaci: na miękko, jajecznica -a najlepiej pasta jajeczna z majonezem i szczypiorkiem...:)

iwcia77, Bursztyn, peppapig, Mega, Pusurek, Simba, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jo! a sam choruje na Yamahe, astme i 3 razy mu usuwali pieprzyki rakotworcze...
    Bozia3 wrote:
    bo on jest nawiedzony zdrowotnie - nie pamiętasz, że ma własną koncepcję na wszystko co dotyczy ich potencjalnego rozmnażania? :) Np. nie mogła chyba iwcia robić HSG - bo to rentgen czy coś tam....

Bozia3, samira, moremi lubią tę wiadomość

• Lavendula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    -a najlepiej pasta jajeczna z majonezem i szczypiorkiem...:)

no to wiem, co mam na kolację !! :) Dzięki !!

iwcia77, Bozia3, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    aaa..tak tak tak :) przypominam sobie :)
    biedny jest, bo ciezko mu chyba z tym i samym soba zyc ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny dajecie popalić:-D
    Też lubię jajka szczególnie na miękko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 16:13

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wogole uwielbiam jajka, mleko, smietane, twarogi, sery a moj maz nienawidzi, wiec wydaje mu sie podejrzane ze lubie inny nabial niz jego wlasny ;)
    Bozia3 wrote:
    ja osobiście mam ogromną fazę na jajka od kilku dobrych tygodni - mój A. nie nadąza z ich zakupem..:) potrafię jeść po 4 dziennie i codziennie - może to jakiś brak wapnia? Donosi mi te jaja kupowane z podwórka od kumpla z pracy...ale jem je w różnej postaci: na miękko, jajecznica -a najlepiej pasta jajeczna z majonezem i szczypiorkiem...:)

Bozia3, Simba, Mega, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak i meczy mnie w gratisie :)
    Bursztyn wrote:
    aaa..tak tak tak :) przypominam sobie :)
    biedny jest, bo ciezko mu chyba z tym i samym soba zyc ;)

Simba, Mega, moremi lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak i meczy mnie w gratisie :)
    skoro taki pro-zdrowotny jest to nie przemawia do niego fakt, ze Tobie absolutnie nie wolno sie denerwowac? to moze mu przypomniej, ze w ciazy najgorszy jest stres i nerwy a nie jajco

iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3297 3298 3299 3300 3301 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ