35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPeppa ja też mam dziś spadek formy. Ostatnio miałam okres pełen wiary, że uda się. Kiedyś sie uda
A tu dziś spotkałam koleżankę, która razem że mną była w ciąży. Nasze córki dzieli dwa tygodnie. I ona znowu jest w ciąży. I to jest tyle w ciąży ile ja bym była, gdyby ta lutowa ciaza się ziscila.
Fakt. Jest smarkata, młodsza ode mnie 4 lata, ale i tak jest mi smutno.
Qrwa.
Mam dol jak smok i nawet nie mam się komu wyplakac.
QrwaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 16:57
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uda się... zobaczysz....
Sabina wrote:Peppa ja też mam dziś spadek formy. Ostatnio miałam okres pełen wiary, że uda się. Kiedyś sie uda
A tu dziś spotkałam koleżankę, która razem że mną była w ciąży. Nasze córki dzieli dwa tygodnie. I ona znowu jest w ciąży. I to jest tyle w ciąży ile ja bym była, gdyby ta lutowa ciaza się ziscila.
Fakt. Jest smarkata, młodsza ode mnie 4 lata, ale i tak jest mi smutno.
Qrwa.
Mam dol jak smok i nawet nie mam się komu wyplakac.
Qrwamalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja osobiście mam ogromną fazę na jajka od kilku dobrych tygodni - mój A. nie nadąza z ich zakupem..
potrafię jeść po 4 dziennie i codziennie - może to jakiś brak wapnia? Donosi mi te jaja kupowane z podwórka od kumpla z pracy...ale jem je w różnej postaci: na miękko, jajecznica -a najlepiej pasta jajeczna z majonezem i szczypiorkiem...
Widzisz, witamin nie jesz!Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:a jeśli juz dziś tak kulinarnie - to opowiem na jaki wzięło mnie obiad - typowo wiosenno-polski. Barszczyk botwinkowy. Na drugie młode drobniutkie ziemniaczki - orzeszki podpieczone z masłem i koperkiem, do tego młoda kapusta uduszona ze śmietaną, koperkiem i masłem i mielone
na kolację pewnie zjem jajka...
Miam, obiadek pycha.
U mnie tez jajka podstawa egzystencji. Dzis byly np. w zurku, z kielbaska.iwcia77, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:boooszeee! od kilku dni wiem zem w ciazy a juz maz dziala mi na nerwy!!!
100 pytan na temat jajek mi zadal: ile gotowalas te jajka?, skad te jajka?, ile czasu byly w lodowce? kiedy z polski przyjechaly? POPIERDOLI MNIE ZARAZ !!!!!!!!!!!
iwcia77, Bozia3, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
... pojadła, popiła, poczytała
Baaaardzo mi się u Was.... - u Nas !!- podoba
idę na rowerWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 17:13
Sabina, Mango, iwcia77, Bozia3, moremi, Mega, samira, malgos741, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:ja tez tak uwazam. co maja powiedziec te, ktore ni byly nigdy?
Dokladnie to samo, oprocz slow: Bylas w ciazy 2 razy, zajdziesz i 3.
A na powaznie, czytalas artykul o jajkach w Gazecie dzis? Robia IVF do 49 roku zycia. Niezaleznie od tego co wybierzecie, kawal czasu jeszcze przed wami.
Tylko musisz chlopa w domu miec, bo z pustego to i Salomon nie naleje...Bursztyn, Sabina, Mango, iwcia77, Bozia3, moremi, Mega, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:No to chyba dla Ciebie bez wódy - w ciazy?
serio, naprawde nie czuje sie w ciazy, czuje sie tak jak zawsze, zadnych objawow, dolegliwosci, znakow
no to tylko wodka mi zostalaiwcia77, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość