X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jakby moja matka pisała...;)
    NASZA matka ;)

Simba, iwcia77, moremi, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    NASZA matka ;)

No tak :)
    Bursztyn, wyglada na to ze tez musisz byc teraz w ciazy - przecież nie moze byc tak ze MATKA zostanie pół-babcia

Bozia3, iwcia77, Sabina, moremi, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - a jak kolejne testy - krecha ciemnieje? Czy już dałaś spokój testom i czekasz na krew?

Mega lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No tak :)
    Bursztyn, wyglada na to ze tez musisz byc teraz w ciazy - przecież nie moze byc tak ze MATKA zostanie pół-babcia
    buahahaha! :)
    ale Ty bedziesz miala blizniaki- wiec liczebnie sie wyrowna :)
    wie juz matka? przyjedzie?

Simba, iwcia77, moremi, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    buahahaha! :)
    ale Ty bedziesz miala blizniaki- wiec liczebnie sie wyrowna :)
    wie juz matka? przyjedzie?

Matka nie wie.
    Czy przyjedzie??? Buahahahahahha. Bursztyn, sama sobie odpowiedz :)

iwcia77, moremi, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - a jak kolejne testy - krecha ciemnieje? Czy już dałaś spokój testom i czekasz na krew?
    Nie robiłam kolejnych bo nie mam, a poza tym przez ta głupia rozmowę z M, udowadniam światu i sobie ze jestem zajebiscie cierpliwa.

iwcia77, Bozia3, Sabina, moremi, samira, Mega, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak, tak cwicz cierpliwosc , bedzie ci ona niebawem bardzo potrzebna :)
    Simba wrote:
    Nie robiłam kolejnych bo nie mam, a poza tym przez ta głupia rozmowę z M, udowadniam światu i sobie ze jestem zajebiscie cierpliwa.

Bozia3, Simba, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie juz pogubilam w tych Simbowo - Bursztynowych koneksjach. Kto tu matka, corka, wnuk? ;)

samira, Mega, malgos741, Lavendula lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ja sie juz pogubilam w tych Simbowo - Bursztynowych koneksjach. Kto tu matka, corka, wnuk? ;)
    mają wspólną matkę - jakoś to wyszło ze znaków zodiaku o które pytała Bursztyn - choć ja bym z tego nie wyciągała wniosków dalekosiężnych....no w każdym razie teraz ta matka będzie babcią podwójną u Simby, co jest pewne no i może u Bursztyna - co jest prawdopodobne....stąd nie rozerwie się i nie przyjedzie do obydwóch naraz....co je bardzo śmieszy..jak widać...;)

Simba, Pusurek, moremi, samira, mysza1975, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mają wspólną matkę - jakoś to wyszło ze znaków zodiaku o które pytała Bursztyn - choć ja bym z tego nie wyciągała wniosków dalekosiężnych....no w każdym razie teraz ta matka będzie babcią podwójną u Simby, co jest pewne no i może u Bursztyna - co jest prawdopodobne....stąd nie rozerwie się i nie przyjedzie do obydwóch naraz....co je bardzo śmieszy..jak widać...;)
    Ahaaaaa, teraz cos skumalam. ;)
    Moze jak by ta matka tak jezdzila i odwiedzala wnuki, to i do mnie by zajrzala? Ugotowac i posprzatac ciut? ;)

moremi, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ahaaaaa, teraz cos skumalam. ;)
    Moze jak by ta matka tak jezdzila i odwiedzala wnuki, to i do mnie by zajrzala? Ugotowac i posprzatac ciut? ;)
    Ugotować i posprzątać? Hahahahahhaha

moremi, samira, Pusurek, Mega, Bozia3, malgos741, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i byłam w aptece i kupiłam nowy kwas foliowy tak jak mi doradzałyście , tylko , że nie mieli 0,8mg więc wzięłam 0,4 mg . Teraz będę spokojniejsza

samira, Pusurek, Mega, iwcia77, polarmiś lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Miam, obiadek pycha.
    U mnie tez jajka podstawa egzystencji. Dzis byly np. w zurku, z kielbaska. :)
    A u mnie dzisiaj była szczawiowa z jajkiem ;) ze 2 lata nie jadłam szczawiowej ;). Ale was wzięło na jedzenie. Za mną chodzi pasta rybna z wędzonej makreli, z jajeczkiem na twardo, cebulką, ogórkiem kiszonym i majonezem - pycha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 19:37

Simba, Sabina, Bozia3, Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    No i byłam w aptece i kupiłam nowy kwas foliowy tak jak mi doradzałyście , tylko , że nie mieli 0,8mg więc wzięłam 0,4 mg . Teraz będę spokojniejsza
    Spokojniejsza? Po kwasie? ;)

Dorka1979, Mega, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A u mnie dzisiaj była szczawiowy z jajkiem ;) ze 2 lata nie jadłam szczawiowej ;). Ale was wzięło na jedzenie. Za mną chodzi pasta rybna z wędzonej makreli, z jajeczkiem na twardo, cebulką, ogórkiem kiszonym i majonezem - pycha :)
    A mnie dziś M zrobił moja ulubiona sałatkę, która nie wiem dlaczego nazywa sie w Rosji "winegret".
    Buraki, śledzie, ziemniaki, groszek, cebula, ogórki kiszone i oliwa. Uwielbiam :)

Pusurek, Sabina, Mega, EwaT, iwcia77, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy to normalne że ja kompletnie nie czuje nic?zero mdłości.apetyt nawet mniejszy niż normalnie.zero zmęczenia.nawet bym powiedziała ze jestem w lepszej formie niż przed "dwoma kreskami",dzisiaj np wstałam o 3 rano bo bieglam na lotnisko pożegnać grupkę ludzi-rano kawa i laze jakoś do tej pory a pamiętam jak miałam takie delegacje ze o 4 wyjeżdżalam w trase- kawa plus red bull z rana a potem na autostradzie musiałam walczyć z opadającej powiekami.we wtorek mam usg i tak się boje.
    Moja mama miała podobno mdłości niemal "od pierwszego dnia"wiec tez się tego spodziewałam -nawet jej nic nie powiedziałam pomimo tego że jesteśmy bardzo blisko,bo boje się później rozpaczy jakiejś.
    Sorki.tak mnie naszlo

Pusurek, Mega, Lucky, malgos741, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    A mnie dziś M zrobił moja ulubiona sałatkę, która nie wiem dlaczego nazywa sie w Rosji "winegret".
    Buraki, śledzie, ziemniaki, groszek, cebula, ogórki kiszone i oliwa. Uwielbiam :)
    Zaslinilam sie. Sledzia chce! Lece do sklepu.

Simba, Mega, malgos741, iwcia77, Lavendula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:

Bierz po dwie, to bedzie dobra dawka na 1 trymestr.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Dziewczyny czy to normalne że ja kompletnie nie czuje nic?zero mdłości.apetyt nawet mniejszy niż normalnie.zero zmęczenia.nawet bym powiedziała ze jestem w lepszej formie niż przed "dwoma kreskami",dzisiaj np wstałam o 3 rano bo bieglam na lotnisko pożegnać grupkę ludzi-rano kawa i laze jakoś do tej pory a pamiętam jak miałam takie delegacje ze o 4 wyjeżdżalam w trase- kawa plus red bull z rana a potem na autostradzie musiałam walczyć z opadającej powiekami.we wtorek mam usg i tak się boje.
    Moja mama miała podobno mdłości niemal "od pierwszego dnia"wiec tez się tego spodziewałam -nawet jej nic nie powiedziałam pomimo tego że jesteśmy bardzo blisko,bo boje się później rozpaczy jakiejś.
    Sorki.tak mnie naszlo
    Wiesz co, to roznie bywa. Moja mama rzygala jak kot do 6 miesiaca w ciazy ze mna, ja nie puscilam ani jednego pawia w zadnej ciazy. Nie musisz czuc wyraznych objawow, potem dojdzie moze zmeczenie, ale moze i nie. Wszystko indywidualne. Ja bylam pewna, ze taka sprawna i zdrowa dziewucha, to zadne zmeczenie mnie nie wezmie. Guzik. Zasypialam na stojaco, i wczesniej, i teraz.
    Ciesz sie, ze nie spedzasz w kibelku polowy dnia, po co Ci to, tak wlasciwie? ;)
    Trzymam kciuki, bedzie dobrze. :)

Viv78, Mega, iwcia77, mysza1975, peppapig lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    I dajesz radę? ;)

Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 3301 3302 3303 3304 3305 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ