35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Oczywiscie. Z wielka łatwością - ostatecznie zostało zaledwie 59h28min do badania krwi
Simba lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No i kurka, siadlysmy z corka do sloika sledzi i po sledziach... Na drugi raz zjem je w kiblu. Sama!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyViv78 wrote:Dziewczyny czy to normalne że ja kompletnie nie czuje nic?zero mdłości.apetyt nawet mniejszy niż normalnie.zero zmęczenia.nawet bym powiedziała ze jestem w lepszej formie niż przed "dwoma kreskami",dzisiaj np wstałam o 3 rano bo bieglam na lotnisko pożegnać grupkę ludzi-rano kawa i laze jakoś do tej pory a pamiętam jak miałam takie delegacje ze o 4 wyjeżdżalam w trase- kawa plus red bull z rana a potem na autostradzie musiałam walczyć z opadającej powiekami.we wtorek mam usg i tak się boje.
Moja mama miała podobno mdłości niemal "od pierwszego dnia"wiec tez się tego spodziewałam -nawet jej nic nie powiedziałam pomimo tego że jesteśmy bardzo blisko,bo boje się później rozpaczy jakiejś.
Sorki.tak mnie naszloViv78, samira lubią tę wiadomość
-
Viv będzie dobrze
wyłącz myślenie w ogóle
i to o ciąży i o objawach
weź na przeczekanie
mi pomaga myślenie okresami godzinowymi
wyznaczam sobie plan na najbliższą godzinę i myślę tylko o tym co mam teraz robić a nie co jutro, za tydzień i za 9 miesięcy
niestety też od myślenia potrafię sama siebie w głupawkę wpędzić
nie masz za bardzo wpływu na nic na tym etapie, więc odpuść
wierzę że będzie dobrze
trzymaj się ciepłoMega, iwcia77, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Minutnik do jajek... Tylko trzeba go co godzine nakrecac.
Klepsydra tez.
Wszystko to moze oderwac Simbe od myslenia o becie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2014, 20:10
-
Cześć dziewczynki nie było mnie od rana a tu 15 stron do nadrobienia.
Viv będzie dobrze
Iwcia beta cudo
Lawendula witaj
Jak wspomniałam byłam u lekarza i mi ulżyło uuuuuufffffffff na razie bez biopsji bo torbiel za mała, za pół roku mam kolejne usg i wizytę.Mega, iwcia77, samira, mysza1975, anna maria, polarmiś, Lavendula, Viv78, gosia7122, Kate 75 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ale narobiliście mi ochoty na pastę jajeczną, ja do niej jeszcze dodaję kukurydzę bo uwielbiam, na razie to mam w planach zrobienie makaronu z truskawkami i śmietaną.
Mega, iwcia77, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Cześć dziewczynki nie było mnie od rana a tu 15 stron do nadrobienia.
Viv będzie dobrze
Iwcia beta cudo
Lawendula witaj
Jak wspomniałam byłam u lekarza i mi ulżyło uuuuuufffffffff na razie bez biopsji bo torbiel za mała, za pół roku mam kolejne usg i wizytę.malgos741 lubi tę wiadomość
-
ja tez nie mam zdnych objawow cizowych...tez mnie to zastanawia , ale ponoc to wcale nie musi byc w pakiecikuViv78 wrote:Dziewczyny czy to normalne że ja kompletnie nie czuje nic?zero mdłości.apetyt nawet mniejszy niż normalnie.zero zmęczenia.nawet bym powiedziała ze jestem w lepszej formie niż przed "dwoma kreskami",dzisiaj np wstałam o 3 rano bo bieglam na lotnisko pożegnać grupkę ludzi-rano kawa i laze jakoś do tej pory a pamiętam jak miałam takie delegacje ze o 4 wyjeżdżalam w trase- kawa plus red bull z rana a potem na autostradzie musiałam walczyć z opadającej powiekami.we wtorek mam usg i tak się boje.
Moja mama miała podobno mdłości niemal "od pierwszego dnia"wiec tez się tego spodziewałam -nawet jej nic nie powiedziałam pomimo tego że jesteśmy bardzo blisko,bo boje się później rozpaczy jakiejś.
Sorki.tak mnie naszloMega, Bursztyn, polarmiś, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Mega dobra wiadomość bo jak byłam na usg to lekarz pytał się czy mnie nie kuje w prawej piersi, a mnie nie kuło aż se nie wkręciłam że może być coś nie tak i do tej pory byłam jak na szpilkach i nic więcej nie chciał mi powiedzieć aż do wizyty, grunt że jest dobrze i bez większych zmian.
iwcia77, samira, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017