35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo przykra sprawa...zycze zdrowia Twojej mamie, aby leczenie bylo skuteczne ..Bursztyn wrote:Dzwonilam do matki, i nie jest dobrze. Wymacala sobie cos na piersi, okazuje sie ze to guz, ok.203 cm, dzis miala biopsje, z wezla chlonnego tez bo byl jakis taki niwyrazny, 3 czerwca wyniki, napewno bedzie miala to gowno usuwane, tylko teraz wszystko zalezy od rodzaju tego guza, bo albo tylko ten kawalek, albo cala... Wiedziala oc 2 tyg. tylko nie chciala mi mowic zebym sie nie martwila, brat wiedzial bo byl na miejscu, i prosila go zeby nic mi nie mowil
niech to szlag trafiBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBurszta trzymaj się
Musze przyznać Ewce rację. Rzeczywiście starsze osoby lepiej sobie radzą z nowotworami, które dla młodych są bardziej agresywne.
Mam jednak nadzieje, że guz jest niezłośliwy lub słabo złośliwy. Będzie dobrze, zobaczyszObyś wkrótce dostała dobre wieści z domu...
Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:napewno jest....jeżeli ma zajęty wezeł to też można usunąc i dalej żyć...jeżeli nie ma przerzutów na inne organy
chcialabym zeby to byla lagodna zmiana, ale strach jest -
Sabina wrote:Burszta trzymaj się
Musze przyznać Ewce rację. Rzeczywiście starsze osoby lepiej sobie radzą z nowotworami, które dla młodych są bardziej agresywne.
Mam jednak nadzieje, że guz jest niezłośliwy lub słabo złośliwy. Będzie dobrze, zobaczyszObyś wkrótce dostała dobre wieści z domu...
-
Dorka1979 wrote:moja ciocia miała raka piersi i węzłów , usunęli i jedno i drugie i jest zdrowa
Bursztyn, Simba, Sabina, iwcia77, EwaT, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny