Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, dziekuje Wam za dobre slowo i dodanie odwagi <3
    Pojde do wyra bo leb mi peka, za duzo stresu.
    Dzieki jeszcze raz

malgos741, iwcia77, Simba, Mega, nick nieaktualny, Viv78, nick nieaktualny, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn będzie dobrze, jak dostanie wynik to jak najszybciej do lekarza i działać, to jest to wyleczenia. Mocno przytulam. Postaraj się zasnąć.

iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 00:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzwonilam do matki, i nie jest dobrze. Wymacala sobie cos na piersi, okazuje sie ze to guz, ok.203 cm, dzis miala biopsje, z wezla chlonnego tez bo byl jakis taki niwyrazny, 3 czerwca wyniki, napewno bedzie miala to gowno usuwane, tylko teraz wszystko zalezy od rodzaju tego guza, bo albo tylko ten kawalek, albo cala... Wiedziala oc 2 tyg. tylko nie chciala mi mowic zebym sie nie martwila, brat wiedzial bo byl na miejscu, i prosila go zeby nic mi nie mowil
    niech to szlag trafi
    Czekanie jest najgorsze, ale trzymam kciuki, żeby to nie było nic groźnego.
    W wieku 23 lat przeszłam usunięcie włókniaka. Pamiętam te nerwy.

Łeb mi pęka. Dobranoc

nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No na ovu napisali, że 21 maja można uznać, że ciąża jest donoszona. Ale jak chciałabym żeby mały poczekał do czerwca :)

witam wszystkie

Caffe jeżeli urodziłaś to gratulacje ,a jeżeli jeszcze nie to poczekaj jeszcze trochę ,aż Was dogonię!!!!!!!!!!!!!!!

iwcia77, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry wszystkim!!!ale pogoda!nie śpimy od świtu tak wszystko nadaje, słońce, ptaki, żaby...koncert na żywo...miłego dnia dziewczynki, idę plewić :)

KATHARINKA, iwcia77, nick nieaktualny, Mango, Mega, Lavendula, mysza1975 lubią tę wiadomość

• KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie, u mnie tez pieknie i ptaszki mi za oknem spiewaja..dowiedzialam sie ze w Niemczech IVF i inseminacja refundowane sa z kasy chorych tylko dla malzenstw a my nim nie jestesmy...:( :( :( wiec zostaje tylko w normalny sposob
    milego dnia dziewczyny!

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Bursztyn, trzymaj się. Życzę zdrowia Twojej mamie i siły do przetrwania.
    Iwcia, piękna beta :)
    Moremi, gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń.
    Witam nowe koleżanki.
    Wczoraj pochłonął mnie hiszpański serial o wilkołakach, chyba mi już na beret pada kompletnie.
    Miłego dnia.

nick nieaktualny, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn - niech spokojnie się mamą zajmą lekarze - i życzę, żeby wszystko skończyło się dobrze.....

iwcia77, Bursztyn, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, tylko Ty w twoim stanie to nie wiem czy sie do latania nadajesz
    może i się nadaje - byleby nie musiała lecieć z mężem Iwci...;)

iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ahoj , tylko sie witam i zaraz spadam do pracy, zajrze wieczorkiem :)badzcie grzeczne ;)

Mega lubi tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki, oglądam właśnie na tvp2 pytanie na śniadanie dla wszystkich w dwupaku będzie za jakiś czas o porodzie ze znieczulenie czy bez. :-)

iwcia77, KATHARINKA, Mega lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś 22 stopnie ale jutro ma być 28 a ja w robocie :)

Mega lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sooory ze wam glowezawracam...eeh bo juz nie wiem co z tymi moimi cyckami. od drugiego dnia po ovu tak spuchly i Bola ze nie moge wytrzymac. nawet stanik wiekszy kupilam a teraz w domu wcale nie mam zalozonego a i tak Bola. skora jest napieta jakby sie miala rozerwac..czemu tak? nigdy tak nie mialam...:(
    Bursztynek, moja babcia jest po OP a byla w wieku Twojej mamy wtedy...jest wszystko ok wycieli tylko guzek..najwazniejsze ze w pore wykryte a wezly czasem fiksuja od infekcji, chorego zeba itd OB w krwi mowi tez wiele. bedzie dobrze!!!!

Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarinka a badałaś estrogen bo ja jak brałam przed ovu soję to właśnie cycki mnie bolały zaraz po ovu?

KATHARINKA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    badalam w tym mcu i wszystko w normie, teraz dla swietego spokoju kazala mi ginka w poniedzialek przyjsc i zbada krew na inne hormony (nie wiem jakie ale to jest 22 dzien cyklu)
    no wsciec sie mozna. nawet w pracy mi robia uwagi, bo zauwazyli ze big cyc jest. niby zartem ale wiecie..nie wspominajac mojego M ktory stwierdzil: teraz to masz cycek a nie jajka sadzone :D

ania.g, Mega, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziendoberek, odmeldowuje sie z rana, pogoda cudna :D aż ma sie dobry humor. Miłego i spokojnego dnia dla wszystkich

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to może zbada ci progesteron :)

KATHARINKA lubi tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • KATHARINKA Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos741, a powiedz prosze bo nie wiem, Progesteron bada sie w drugiej fazie cyklu? thx za info. jak on wplywa na te cycole?

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KATHARINKA wrote:
    Malgos741, a powiedz prosze bo nie wiem, Progesteron bada sie w drugiej fazie cyklu? thx za info. jak on wplywa na te cycole?
    Progestero bada sie w Ui fazie cyklu, najlepiej siedem dni po stwierdzonej owulacji. PrY cyklach 28 dniowych wypada 21-22 dnia cyklu tzw. Szczyt progesteronowy.

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam tak co miesiąc więc nic złego się nie dzieje
    mi pomógł Duphaston..

p.s. dzbry
    KATHARINKA wrote:
    sooory ze wam glowezawracam...eeh bo juz nie wiem co z tymi moimi cyckami. od drugiego dnia po ovu tak spuchly i Bola ze nie moge wytrzymac. nawet stanik wiekszy kupilam a teraz w domu wcale nie mam zalozonego a i tak Bola. skora jest napieta jakby sie miala rozerwac..czemu tak? nigdy tak nie mialam...:(
    Bursztynek, moja babcia jest po OP a byla w wieku Twojej mamy wtedy...jest wszystko ok wycieli tylko guzek..najwazniejsze ze w pore wykryte a wezly czasem fiksuja od infekcji, chorego zeba itd OB w krwi mowi tez wiele. bedzie dobrze!!!!

malgos741, KATHARINKA, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 3305 3306 3307 3308 3309 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ