35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn będzie dobrze, jak dostanie wynik to jak najszybciej do lekarza i działać, to jest to wyleczenia. Mocno przytulam. Postaraj się zasnąć.
iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Dzwonilam do matki, i nie jest dobrze. Wymacala sobie cos na piersi, okazuje sie ze to guz, ok.203 cm, dzis miala biopsje, z wezla chlonnego tez bo byl jakis taki niwyrazny, 3 czerwca wyniki, napewno bedzie miala to gowno usuwane, tylko teraz wszystko zalezy od rodzaju tego guza, bo albo tylko ten kawalek, albo cala... Wiedziala oc 2 tyg. tylko nie chciala mi mowic zebym sie nie martwila, brat wiedzial bo byl na miejscu, i prosila go zeby nic mi nie mowil
niech to szlag trafi
W wieku 23 lat przeszłam usunięcie włókniaka. Pamiętam te nerwy.
Łeb mi pęka. Dobranocsamira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:No na ovu napisali, że 21 maja można uznać, że ciąża jest donoszona. Ale jak chciałabym żeby mały poczekał do czerwca
witam wszystkie
Caffe jeżeli urodziłaś to gratulacje ,a jeżeli jeszcze nie to poczekaj jeszcze trochę ,aż Was dogonię!!!!!!!!!!!!!!!iwcia77, samira, caffe lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualny
-
witajcie, u mnie tez pieknie i ptaszki mi za oknem spiewaja..dowiedzialam sie ze w Niemczech IVF i inseminacja refundowane sa z kasy chorych tylko dla malzenstw a my nim nie jestesmy...
wiec zostaje tylko w normalny sposob
milego dnia dziewczyny!samira, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Bursztyn, trzymaj się. Życzę zdrowia Twojej mamie i siły do przetrwania.
Iwcia, piękna beta
Moremi, gratuluję i trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń.
Witam nowe koleżanki.
Wczoraj pochłonął mnie hiszpański serial o wilkołakach, chyba mi już na beret pada kompletnie.
Miłego dnia.samira, iwcia77, Bursztyn, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzień dobry kobietki, oglądam właśnie na tvp2 pytanie na śniadanie dla wszystkich w dwupaku będzie za jakiś czas o porodzie ze znieczulenie czy bez.
iwcia77, KATHARINKA, Mega lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
U mnie dziś 22 stopnie ale jutro ma być 28 a ja w robocie
Mega lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
sooory ze wam glowezawracam...eeh bo juz nie wiem co z tymi moimi cyckami. od drugiego dnia po ovu tak spuchly i Bola ze nie moge wytrzymac. nawet stanik wiekszy kupilam a teraz w domu wcale nie mam zalozonego a i tak Bola. skora jest napieta jakby sie miala rozerwac..czemu tak? nigdy tak nie mialam...
Bursztynek, moja babcia jest po OP a byla w wieku Twojej mamy wtedy...jest wszystko ok wycieli tylko guzek..najwazniejsze ze w pore wykryte a wezly czasem fiksuja od infekcji, chorego zeba itd OB w krwi mowi tez wiele. bedzie dobrze!!!!Mega, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Katarinka a badałaś estrogen bo ja jak brałam przed ovu soję to właśnie cycki mnie bolały zaraz po ovu?
KATHARINKA, samira lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
badalam w tym mcu i wszystko w normie, teraz dla swietego spokoju kazala mi ginka w poniedzialek przyjsc i zbada krew na inne hormony (nie wiem jakie ale to jest 22 dzien cyklu)
no wsciec sie mozna. nawet w pracy mi robia uwagi, bo zauwazyli ze big cyc jest. niby zartem ale wiecie..nie wspominajac mojego M ktory stwierdzil: teraz to masz cycek a nie jajka sadzoneania.g, Mega, Mango, peppapig, Sabina, mama78, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKATHARINKA wrote:Malgos741, a powiedz prosze bo nie wiem, Progesteron bada sie w drugiej fazie cyklu? thx za info. jak on wplywa na te cycole?
malgos741, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość
-
mam tak co miesiąc więc nic złego się nie dzieje
mi pomógł Duphaston..
p.s. dzbryKATHARINKA wrote:sooory ze wam glowezawracam...eeh bo juz nie wiem co z tymi moimi cyckami. od drugiego dnia po ovu tak spuchly i Bola ze nie moge wytrzymac. nawet stanik wiekszy kupilam a teraz w domu wcale nie mam zalozonego a i tak Bola. skora jest napieta jakby sie miala rozerwac..czemu tak? nigdy tak nie mialam...
Bursztynek, moja babcia jest po OP a byla w wieku Twojej mamy wtedy...jest wszystko ok wycieli tylko guzek..najwazniejsze ze w pore wykryte a wezly czasem fiksuja od infekcji, chorego zeba itd OB w krwi mowi tez wiele. bedzie dobrze!!!!malgos741, KATHARINKA, Mega lubią tę wiadomość